icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

katekate
autor
5. okt 2011

@pallacinka
@monika15 Dievcence nechcem kazit vase iluzie ale carters v europe tak skoro nebude ... tiez som s nimi pisala a myslim si ze im to velmi vyhovuje ze su taky "specialny" a mam pocit ze si davaju velmi zalezat na tom aby sa zachovali ako "americka" znacka .. ale tak clovek nikdy nevie ... ak sa jedneho dna nastvem tak si s nimi sadnem na nejake to rokovanie a zacnem ich dovazat na slovensko :o) ...

monika15
5. okt 2011

@katekate
no presne to .... keby sa prejavil zaujem... o franchise... tak urcite ich tam mate 🙂)))))
nechcem vam zrat nervy ale ja to mam na 4 min od domu :(

katekate
autor
5. okt 2011

@monika15 mne nezeries ja aj tak nemam rada obchody :o). Ja si radsej online nakupim cely kufor :o).

monika15
5. okt 2011

@katekate .

som na tom tak isto, radsej online... 🙂 ale kedze v obchode su bodinka za 1 dolar 🙂 tak sa prejdem heheheh :D:D:D

seva
10. okt 2011

@katekate ja len nove info ku carters ... videla som ich obchod v Chorvatsku ... sice znacne predrazeny, oproti americkym cenam, ale teda vyzera, ze "lady sa pohli" 🙂
a este som vam chcela poradit, ze ak objednavate online, vzdy sa oplati pohladat tzv. promo code, s ktorym usetrite 20 percent z objednavky ... plati to dokonca aj na sale a clearance ... je to americka kultura, malokto nakupuje, ak nedostane zlavu. staci zadat do googlu "carters promo code" , a vyhodi vam to stranky, kde najdete promo code, ten potom zadate do online objednavky (maju tam na to specialnu kolonku) a je to! plati na vacsinu americkych znaciek. tiez este odborucam na zlavy tuto stranku: http://printable-coupons.blogspot.com/ . je vzdy aktualizovana, je tam vela vela kuponov roznych znaciek, v printable, aj online podobe.

katekate
autor
10. okt 2011

@seva Ahojky :o) .. ja pouzivam na kupony tuto stranku http://www.retailmenot.com/view/carters.com .. a taktiez nenakupujem nic bez tych kuponov ... zasoby na zimu ma tak hned vysli o 60usd lacnejsie ...
... To chorvatsko no fajn ... to je super ze tam su .. tak mozno sa aj niekde blizsie dockame ... ale ked som s nimi hovorila tak sa tvarili velmi "povysenecky" stylom ze ich nikto iny okrem usa nezaujima aj keby mai hned prist o miliardy ...

seva
10. okt 2011

@katekate no zjavne ich kriza "pritlacila" 😀 ale ako pisem, v tom obchodiku by som nekupila asi nic, nakolko za jedno dlhe bodynko chceli v prepocte asi 15 EUR 😲
retailmenot pouzivam aj ja. je to spolahliva stranka. dobra je aj tato: http://www.couponcabin.com/. a oplati sa mrknut vzdy okolo americkych sviatkov - najblizsie Halloween a Thanksgiving.
btw. da sa teda normalne dorucit aj na Slovensko ? mas skusenosti ako ? kolko stoji postovne a ako to je s clom a dph ? ja som zatial objednavala len z usa, alebo cez znamych v usa. dakujem!

katekate
autor
10. okt 2011

@seva no na slovensko sa dorucit neda ... jedine asi tak ako tu niektore spominali cez tu virtualnu schranku ... carters totizto nerobi international shipping ... jedine sa da este cez walmart tusim, oni maju aj carters a robia international shipping ale postovne je hroza co som pozerala .... ja nakupujem vzdy do zasoby ked som v usa, pripadne ak mm ide alebo ked pride rodina sem ... par krat mi poslali kamarati postou ...

monika15
13. okt 2011
monika15
13. okt 2011

@katekate
@seva

http://www.carters.com/carters/baby-boy-pajamas...

Baby davajte pozor tie dupacky su za 8$ a nie 20$...
oni davaju ze 1 kup a druhe zadarmo ale to neni tak... to len marketing :((
vcera som bola v obchode a stali 8$ za 1. ... :(((

katekate
autor
13. okt 2011

@monika15 Ja viem ... oni to vzdy robia marketingovo .. aj ked davaju zlavy tak raz daju ze 50% zlava z nakupu a ceny su vyssie ako ked akciu nemaji alebo maju len 15% zlava ... maju to velmi prespekulovane ... za tie roky to uz mam obkukane :o) ... robia na nete aj take ze stahuju tovar, nie je tam tvoja velkost a zrazu za dva dni to tam je ... ale diky za info, druhym sa isto zide ...

monika15
13. okt 2011

@katekate
ja chodim len do obchodu a na nete som si to nikdy nevsimla az dnes... som pozerala ze skadial objednavate... 🙂
hrozne spiny....

mary021
13. okt 2011

Ahojte môžem sa pridať? Aj ja sa chystám nakupovať Carters sú to úžasné vecičky, už som nejaké objednala ale nám zatiaľ stačí 62-68.

sisaka
13. okt 2011

jeee aka zaujimava tema, tak my sme uz vyrastli z carters, uz kupujem Osh kosh, ale ja som uz tak prejedena Gap, Osh kosh, Gymboree, Childrens place, ze sa chystam objednat z Nextu - to som tu este na nikom nevidela 🙂 , ja som aj oteplovaky a vetrovku kupovala europsku znacku, len nech ma nieco ine, co nema kazde druhe dieta

sisaka
13. okt 2011

neviem, ci uz to tu niekto spominal, ale ak vas tak fascinuju americke znacky, tak skuste este mrknut Old Navy, sesterska spolocnost Gap 😉 a su lacnejsi

vieraris
Odpoveď bola odstránená
lija89
25. okt 2011

ahoj... mala by som zaujem o tie chlapcenske bielo hnede dupy s ciapockou a tu celu sadu.kolko to stoji?

vieraris
25. okt 2011

@ilja89 podla jho cennika 30e 😉

tina129
26. okt 2011

dobry den, mozem sa spytat co stoji ta zebrickova suprava? dakujem

bebel
26. okt 2011

Ahojte, my sme Gymboree, Gap a RL pozitív 🙂 , lebo sú dostupné. Nie som tak trúfalá,žeby som otravovala kamošky v US, aby mi nakupovali a preposielali detské handričky 😅 Ja som zas nextu prejedená, lebo tu sa hádam ani nič iné nenosí. 😀 gap mi dnes poslal avízo o 30% off.
Aj Gymboree má jesenné zľavy http://www.gymboree.com/shop/dept_category.jsp?...

Inak najradšej mám francúzske baby veci, ale po tie si musím chodiť za sesterkou alebo kamoškami na osobné návštevy priamo do Francúzska 🤐 😝 , čo sa značne predraží 😉

domigb
26. okt 2011

Aojte ridávam sa k vám maičky..Carter´s je uplne skvelá značka...Ked bola kamoška v USA doniesla mi odtial nádherné veci,len sme z nich už vyrástli..:((( Mám 8 mesačnú Stellu tak ked budete mať niečo na predaj..Pls kontaktujte ma ..Dííííík.. 🙂 🙂 🙂

teleranka
26. okt 2011

caute holky 🙂))
ja este len cakam prve babatko, takze som v tychto veciach novacik...ale zaujala ma tato tema. pred par dnami som sa sa vratila z USA a vidite , keby som si toto skor precitala....cize o co tu idE? to je nejaka dobra znacka pre deticky? nedate mi adresu? ako to funguje, ked mam znamych v usa a zrovna o par tyzdnov pridu na lovensko, mam ich poprosit, aby sli osobne do obchodu alebo nech objednaju cez net? a ake kupony ste tu spominali? pekne vas prosim, dsjte mi rady a navod, co a ako... lebo ja naozaj netusim, kde sa kupuju detske veci...v usa som videl akurat pekne veci v gape, ale kedze som nevedela, co cakam, tak som kupila toho priserne malo.a tu na SK mi to pride kapanek drahe :p vopred vam dakujeeeeeeem 🙂)

vieraris
26. okt 2011

@bebel Gymboree posiela aj na Slovensko, lebo medzi krajinami v Europe to vymenovane nemaju?

bebel
26. okt 2011

@vieraris neviem, objednávam ho od 1 baby cez MMB 😎

vieraris
26. okt 2011

@bebel mozem ta poprosit o link?

bebel
26. okt 2011

@vieraris 🙂 máš to v IP

katekate
autor
27. okt 2011

@vieraris
@bebel Ked chcete gymboree mozete si ho nechat poslat ku mne do viedne kym tu este som a ja vam to poslem z Ba .... nemusite platit babe na mimibazare provizie, mne staci aj cokolada ...

vieraris
27. okt 2011

@katekate vaaaaazne? To by bolo supeeeer 😉 Dokedy si este tam?

katekate
autor
28. okt 2011

@vieraris Zatial taky mesiac urcite, mozno do konca roka.

jumca
28. okt 2011

ahojte maminky 🙂
ja sa Vas xcem opytat ktora a ci kupujete vecicky s www.carters.com a ci by som sa s niektorou z Vas mohla spojit ( samozrejme vecicky si zaplatim a na postovne tiez prispejem ), len mi ide o to aby som to mohla kupit, lebo ta stranka na SK nezasiela a neviem ako sa mam po to dostat. Mala som tetu v USA, ta posielala malemu vzdy co som jej nakazala s tejto znacky, no zial mi zomrela a ja sa k tym vecickam nemam ako dostat. Popripade prosim napiste mi Vase tipy, rady, skusenosti ako s tejto stranky ( alebo nejakej inej mozem objednat synovi vecicky tejto znacka ň MOC DAKUJEM 🙂