icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

jumca
Odpoveď bola odstránená
katekate
autor
1. nov 2011

Ahojte .. mam par chlapcenskych veci 6-9M nove ... napisete mi do IP ak si chcete pozriet.

@teleranka Carters je americka znacka - nadherne vecicky, vsetky kolekcie sa k sebe daju uzasne zladit, nezavazne ktory rok kupis, odtien farieb je vzdy zachovany, tak isto ich hlavne motivy - a to najdolezitejsie, uzasna kvalita, vecicky vydrzia viac ako jedno dieta a to aj pri castom prani .... Osobne ti doporucujem pozriet www.carters.com, vybrat si, zaplatit slovenskou kartou (akakolvek len musi mat tie tri cisla na zadnej strane ako je podpis) a nechat si to poslat znamym domov aby ti to potom priniesli ... Ak mas akekolvek otazky, ohladne velkosti, co je naj a podobne napis mi do IP, poslem ti potom aj link na tie zlavove kupony.

silvia1983
3. nov 2011

@katekate alebo aj ostatne baby, viete o nejakej stranke, kde by sa dali kupit za rozunu cenu pouzite carters vecicky ? nam by stacili aj take 😅

katekate
autor
3. nov 2011

@silvia1983 ... jedine ebay alebo mimibazar alebo konik ....

liluska78
7. nov 2011

Ahojte,aj ja sa k vam velmi rada pridam,lebo Carters je super znacka,tiez som dostala par veci z USA a su neskutocne super,len uz su nam male☹ a teraz zhanam pre moju dcerku vacsie na 12-18 mes.Stala som sa zavisla 🙂

fiona8
Odpoveď bola odstránená
katekate
autor
Odpoveď bola odstránená
svetovyeshop_sk
Odpoveď bola odstránená
diana_h
Odpoveď bola odstránená
diana_h
17. nov 2011

@martina05 ahoj, mam nejake veci od carters. kontaktuj ma na IP aj s mailom.

emilly
17. nov 2011

Ahojte, taks om sa uz aj ja nakazila, zavolala kamoske a idem nakupovat vo velkom, kedze v marci cakame babo a nemam este nic kupene. Chcela by som sa vas ale opytat na velkosti. Mam pre malu kupovat aj novorodenecku velkost, alebo az tu ich 0-3. Kedze by som chcela kupit aj nejake veci do zasoby, tak neviem ako to je s ich velkostami. Chcela by som napr. objednat fleesove satocky. Mala sa ma narodit 4. marca. Ake cislo jej mam kupit, aby jej to bolo dobre tak na jesen? Bude stacit 9M? Dakuejm pekne 🙂

liluska78
17. nov 2011

@emilly Ahoj,moja mala sa narodila v polovici februara a teraz uz nosi velkost na 12 mesiacov ,ked kupis satocky na 9M podla mna jej budu,velkost 56 sme nosili asi 2 mesiace a vel.50 sme ani nemali a to sa Lily narodila s 2950 g,ale mozno par kuskov by sa aj z tej najmensej velkosti hodilo,ale naozaj len minimum,lebo prve mesiace babatka neskutocne rychle rastu.

emilly
17. nov 2011

@liluska78 Dakujem pekne, tak dufam ze nejako tie velkosti odhadnem, kedze sa nevyznam este ani v tych slovenskych nie ze americkych 🙂

monika15
18. nov 2011

@teleranka
je tu super super obchod pred deti Carters/Oshkosh,
urcite radim ze ak mas znamych tak ich tam urcite posli....
ten obchodik je vsade, maju tam super veci.... a velke plus umna ze 80% obchodu je 100% bavlna.... 🙂

monika15
18. nov 2011

@sisaka
mozem sa ta spytat ze kde objednavas z Next?

dakujem....

pallacinka
18. nov 2011

@emilly Ja mam rovnako staru dcerku ako @liluska78 a Carters velkosti nam zatial vzdy pekne sadli presne tak, ako mali. Len teraz mam pocit ze zaciname rast rychlejsie, zajtra ma 9 mesiacov a uz 2 tyzdne je jej 12M tak akurat, tak sa nam to asi vsetko posunie a zacneme tie veci nosit skor.

emilly
18. nov 2011

Baby neviete mi povedat kolko veci mozem mat na carters.com v kosiku? Lebo tam mam 50 items a uz mi to nepridava vecicky do kosika ☹

kvietocek55
18. nov 2011

ahojte, ja mám tiež veľmi rada túto značku.. len nemám cez koho objednať, tak len to čo "ulovím" na MK alebo na mimibazare. 😖 ak by ste o niekom vedeli, kto predáva alebo sa cez neho dá objednať dajte vedieť.. inak na fb jedna mamička z MK založila skupinu carter´s vecičky tak kuknite.. môžete pridávať foto vašich detičiek v carters oblečení 😀

liluska78
18. nov 2011

@emilly no ja viem tak,ze na Slovensko sa cez Carters.com neda objednavat ci ?Mne sa zatial podarilo objednavat len tu na MK a niektore mamicky tu maju fakt krasne satocky,ale je pravda,ze na carters.com maju nadherne veci 🙂

emilly
18. nov 2011

@liluska78 Ja neobjednavam na Slovensko 🙂

liluska78
18. nov 2011

@emilly tak to mas super🙂

martina05
21. nov 2011

ahojte, viem že toto je Carters okienko, ale chcela by som sa spýtať, nemáte náhodou niektorá skúsenosti so zn. Gymboree.com ???? ako tu sedia veľkosti na vek??Sú menšie, väčšie??Chcem si tam nejaké veci objednať a neviem trafiť veľkosť .....

monika127
22. nov 2011

@martina05 ahoj,my máme zopár vecí aj Gymboree a môjmu malemu sedia presne ako je napisané...

kvietocek55
22. nov 2011

baby tie veľkosti carter´s, ak je písaná veľkosť 9 mesiacov, môžem to chápať ako 9-12 mesiacov alebo maximálne 9?

zebricka23
22. nov 2011

@kvietocek55 ak je tam 9me...taki je to 6-9 mes....ak je 12 tak je to 9-12 mes.

kvietocek55
22. nov 2011

@zebricka23 super, ďakujem už by som pokúpila blbo 😀

sisaka
25. nov 2011

@monika15 este som neobjednavala, ale otvor si ich stranku a vyber si krajinu (Kanada) ukaze ti ceny v kanadskych dolaroch

monika15
25. nov 2011

@sisaka
Dakujem... uz to pozeram ale troska drahsie ceny ... 🙂)))
a kde si v kanade ak sa smiem opytat?

domigb
27. nov 2011

@pallacinka aj ja mám pocit,že Stella rastie rýchlejšie teraz...🙂 máme pár vecí Carterś na 9 -12 a sú akurát,čo je mi lúto...:( tak teraz už objednávam len na 12-18 mes.... 🙂 🙂 🙂
Maminky,ktoré majú záujem o cartersky mám niečo v bazáriku... 🙂

domigb
27. nov 2011

Velmi sa teším,lebo minulý týžden nám prišla táto Osh Kosh bundička len je na 12-18 m a je nám akurát... 😀 😝