icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

katekate
autor
26. jan 2012

@kvietocek55 10 libier na jednu objednavku ... aspon tak maju napisane na stranke .. ja som z eu neobjednavala este lebo si vsetko riesim v us ale kamosky objednavali a vsetko ok, spokojnost ...

kvietocek55
26. jan 2012

@katekate ďakujem 🙂

pallacinka
7. feb 2012

Objednaval niekto z vas Gymboree do Europy? Zaujimali by ma skusenosti, velmi ma to laka 🙂

pallacinka
7. feb 2012

@kvietocek55 Vsimla som si az teraz tvoju otazku o GAP, ja som dotial objednavala do Nemecka a vsetko bolo super. Ak sa zaregistrujes a predplatis si newsletter, tak na 1. objednavku mas 15% zlavu 🙂

kvietocek55
7. feb 2012

@pallacinka super.. chcem určite objednať, len ešte som sa chcela opýtať ako s veľkosťami.. Sedia približne?

monika15
7. feb 2012

@
@liluska78
juuuuj toto mali na zlave teraz :((((((((((((((((((((((( v bielom som chcela mojej krsnej dcere kupit :(
a kym som sla druhy krat uz boli prec... 3.99$ :(((( ja truba ze to neozbrala.....

liluska78
7. feb 2012

@monika15 no to je super cena Moni,pomalinky uz idete domov na SVK vsak?carters maju teraz krasne veci na leto,keby je u nas obchod tak si musim zobrat pozicku 🙂))

monika15
7. feb 2012

@liluska78
uz pomaly 🙂 mame letenku Prilietame 4.juna do Kosic sa tesim velmi.
joooooooj no to ano.... pozicku hehehe je to velka nevyhoda ze mi to mame na 10 min a este k tomu pri potravinach takze vlastne ked aj nechcem a nechystam sa i tak sa tam dostnem heheheheh
a tie ceny... ale este stale rozmyslam dotiahnut saty a mohla by som maleho nakupit doma vies aby mal nieco ine ako Oshkos 🙂 a carters... 🙂)))) len jedine tam budem 3 tyzdne vies tak nemozem posielat veci hore dole ( nebude na to cas :((( ) jedine ze mozna na 1 den ze otvorene dvere abo nieco... no uvidime 🙂)))))

pallacinka
8. feb 2012

@kvietocek55 Nam velkosti priblizne sedia, ak nie, tak je to skor vacsie ako mensie. Napr. Carter's nam sedi na chlp presne (az na pyzamka a overaliky- tam skor davam vacsie kvoli pohodliu), u GAP je to viac menej podobne.

marley11
Odpoveď bola odstránená
elledriver
Odpoveď bola odstránená
monika15
4. mar 2012

baby je to PRO obchod s carters vraj neviem to najsttt pomoc !!!! =)=)=)

pallacinka
4. mar 2012

@monika15 Ja viem iba o tomto, no skusenost nemam (ceny sa mi zdaju prilis vysoke): https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/lobko/

pallacinka
4. mar 2012

@monika15 Objavila som este jeden, tento mozem naozaj odporucat 🙂 : https://www.modrykonik.sk/shopy/predajca/bellita/

monika15
4. mar 2012

@pallacinka no tak to nemam slov :((( na to prve........ smutne ze zarabaju na detoch... je tam jedna suprava co tu bola na zlave za 5.99$ a oni ze 25.99$ :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

@pallacinka

monika15
4. mar 2012

@pallacinka
no to druhe je uz lepsie....
=)=)

pallacinka
4. mar 2012

@monika15 No, musime sa s tymi cenami zmierit, postovne z US a niekedy aj clo tiez nieco stoji. A nie vzdy sa podari vystihnut zlavu, ak to nakupila za povodnu cenu tak sa tej sume nedivim.

klaudiac
Odpoveď bola odstránená
klaudiac
26. apr 2012

@pallacinka no tá "lobko" má teda dost prestrelené ceny 😀

kilian
27. apr 2012

@pallacinka lobko dava stalym zakaznickam ine ceny.😉

pallacinka
29. apr 2012

@klaudiac Nedokazem posudit, myslim si, ze vela dievcat to nakupi za povodne ceny pred zlavou a potom naozaj za to nemozu, ze je vypredaj a ceny o dost klesnu. Kazdy si moze vybrat, od koho a za kolko kupi, ak sa mi ceny zdaju vysoke tak je logicke, ze nakupim inde a neriesim 🙂

tucika
2. máj 2012

Carter´s uz posiela aj na Slovensko!!! 🙂

katekate
autor
2. máj 2012

@tucika Posiela ale uz pri objednani jedneho body je postovne 30 euro a tax dalsich 8e .. s mnozstvom veci sa cena za postovne a tax zvysuje ... takze .. napriklad za tovar v hodnote 6 euro zaplatis 45 euro ... a to ti este stale hrozi clo a dph na slovensku .... vela mamiciek sa nadchne a ked nahadze do kosika tak velmi rychlo zisti aka je realita ....

carters
Odpoveď bola odstránená
ebima
14. jún 2012

No vcera mi prisiel manzel z New Yorku a nakupil vela krasnych veciciek pre nasho malickeho, skoda, ze som nevidela tuto sekciu skor, mohla som dat vediet a pripadne dohodnut dovezenie. No svokrovci su este tam, ak ma niekto nieco co by chcel, nech mi da vediet, pripadne by mozno sa dalo nieco v rozumnom mnozstve doniest. Odchadzaju buduci tyzden v stredu. Aj ja milujem zn. Carter´s odkedy sa mi narodil syncek nosi obrovske mnozstvo tohto oblecenia a neviem si to vynachvalit - dostal to od krstnej mamy z New Yorku.

barny
15. jún 2012

ja som túto značku "objavila" len nedávo, objednala som pár vecičiek cez mmb, cena sa mi zdala ok, bol to sale a kurz nebol zlý, tak čakám čo to povie a či som trafila size 🙂 , skúšala som aj ja len tak zo srandy niečo dať do košíka ale tie ceny za prepravu, clo a tak je to moc ....

luciferova
13. júl 2012

ahojte, oplati sa teraz objednavat? je nejaky vypredaj? cez koho mi odporucate objednat?

barny
13. júl 2012

@luciferova skús od tejto objednať, ja som od nej objednávala a super všetko prišlo 🙂 http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=21643

lenka.s
13. júl 2012

@luciferova teraz ani nie, zaciatkom tyzdna bola akcia free shipping na medzinarodne objednavky

miminkacik
13. júl 2012

@katekate
@ebima
@tucika
@pallacinka
Ahojte baby, prosím vás.. Objednala som si cez jednu pani na mimibazáre pár vecičiek z Carters a dnes mi prišli a som trošku sklamaná.. Totiž, asi som čakala niečo kvalitou iné. Vecičky sú z takej tenučkej látky, na viacerých miestach trčia nitky - musím to obstrihávať, niektoré časti na okrajoch sú tak zvláštne podšité bielou látkou a akoby zle odstrihnuté alebo čo, obrázky na bodynkách sú tiež tak zvláštnbe podšité, že je asi 4cm opička podšitá asi 6cm kruhom a zpredu to proste vidno, neviem či mi rozumiete. Tiež aj také akoby froté pyžamko hrozne "pĺzne" alebo čo to je, púšťa chĺpky.. Vyzerajú síce ako na obrázkoch, ale neviem.. Asi som čakala niečo viac.. ☹ Preto sa vás chcem spýtať, či sú carters vecičky takéto, alebo ja mám zas šťastie na zlú objednávku? 🙄