icon

Celkom trefné poznámky k dnešnej dobe

31. okt 2025
Celkom trefné poznámky k dnešnej dobe
Strana
z2
anonym_1de49f
3. nov 2025

@anonym_autor

hefo
3. nov 2025
@anonym_1de49f

@anonym_autor

@anonym_1de49f Akurát že ten feminizmus sa najviac ozýva vo vyspelých krajinách, kde tie čísla vyzerajú úplne inak...

autor
4. nov 2025
@unbeholfen

AUTOR-ka to je vyslovene ten prípad aký máš na mysli, preto som ti tú osobu spomenul. Tam to bolo doslova také že nutné zlo, lebo on chcel blízkosť ženy, nebyť sám, tak sa nechal dotlačiþ do týchto vecí len aby mal pokoj. Lebo keby odporoval tak ho nechá. A keď muž je taký dobráčisko že nevie povedať nie, tak potom aj to dieťa je také že tato chcem ísť do mekáča, bezslova ide jak na rozkaz, tato chcem playstation, bezslova mu ho kúpi, tato chcem iphone, zase mu to kúpi. Proste radšej vyhovie ako keby sa mal hádať.

@unbeholfen chápem lenže to je stále o tom, že sam sa tak rozhodol. My dospelí ľudia máme to privilégium, že sa môžeme rozhodovať sami za seba, ako chceme, a v zásade nemusíme nič robiť nasilu. Ani on nemusel aj keby mu povedala že ho opustí. Musel by sa s tým zmieriť pretože by to vlastne odporovalo tomu aký ma on pohľad na život a teda že sa, dajme tomu , nechcel viazať a ani nemusel 🙂 a potom sa dostávame k tomu ako je mužom zle v manželstve, že žena vymýšľa a neviem čo. Nikto mu nekazal sa viazať lebo tieto veci do vzťahu patria bohužiaľ. Žena je ako osobnosť odlišná od muža , má iné potreby, inak rozmýšľa a muž to buď chápe a ide do toho s tým, alebo nechápe a je mu lepšie mať pokoj a slobodu. A podľa toho by sa mal aj zariadiť. A to platí aj opačne.

unbeholfen
4. nov 2025
@zuzana76

@unbeholfen je tu vela slobodnych, alebo aj zadanych, v manzelstve, ktore deti neplanuju

@zuzana76 tak by nemali ondiť že toto je stránka len pre rodičov a kto neni rodič nech vypadne.

unbeholfen
4. nov 2025
@anonym_1de49f

@unbeholfen tvoj nick znie nemecky 🙂

@anonym_1de49f ano znie lebo je nemcky, preložil som v slovníku niečo čo ma vystihuje. Ale slovník budem často pri tebe potrebovať ako vidím. Idem prekladať.

unbeholfen
4. nov 2025
@anonym_autor

@unbeholfen chápem lenže to je stále o tom, že sam sa tak rozhodol. My dospelí ľudia máme to privilégium, že sa môžeme rozhodovať sami za seba, ako chceme, a v zásade nemusíme nič robiť nasilu. Ani on nemusel aj keby mu povedala že ho opustí. Musel by sa s tým zmieriť pretože by to vlastne odporovalo tomu aký ma on pohľad na život a teda že sa, dajme tomu , nechcel viazať a ani nemusel 🙂 a potom sa dostávame k tomu ako je mužom zle v manželstve, že žena vymýšľa a neviem čo. Nikto mu nekazal sa viazať lebo tieto veci do vzťahu patria bohužiaľ. Žena je ako osobnosť odlišná od muža , má iné potreby, inak rozmýšľa a muž to buď chápe a ide do toho s tým, alebo nechápe a je mu lepšie mať pokoj a slobodu. A podľa toho by sa mal aj zariadiť. A to platí aj opačne.

@anonym_autor vždy som si toto v duchu povedal keď vidím podvádzanie, to sa deje najčastejšie, kamaráti neraz chceli aby som im robil aliby pred manželkami... Načo sa tí chlapi ženili? Načo si zakladali rodinu? Väčšina by sa vyhovorila že to žena chcela. Ale potom nastupuje tá otázka že majú slobodnú vôlu, nemuseli sa ženiť. To tak strašne nevedia odolať sexu? Lebo už som videl aj také že si žena ulovila muža, ale čo bránilo mužovi odmietnuť tú ženu? Veď ženy to robia skoro stále, tak muž prečo neodmietne? Mohol.

Strana
z2