icon

Česko Slovenská Superstar. Čo na to hovoríte?

ivmila
6. sep 2009

co na to hovorite? sranda..mne sa pacia tie kastingy najviac 😉

zuzana355
12. okt 2009

uplný suhlas ta paulína 😠 😠 mna z toho trepne

ellise
12. okt 2009

jestli postoupí Adriana, tak mně klepne taky

monky1
12. okt 2009

bomba!!!bomba!!! vypadla 😀

jessika
12. okt 2009

a kdo ze slovenek?

ellise
12. okt 2009

konečně 😀 😀 tu jsem fakt nemusela

ellise
12. okt 2009

Jessika, Lucia Láncošová

sisinka232
12. okt 2009

Prosim ako sa vola ta pesnocka co tam teras hrajuu..?? prosiim je krastna povecte mi nazov.. 😢 dakujem krastne

cernovlaska
12. okt 2009

Sisinka: tuším,že ta píseň zazněla ve Velmi nebezpečných známostech a zpívá jí The Verve,doufám,že jsem to napsala dobře 😅 ale jak se jmenuje,to fakt netuším ☹

labell
12. okt 2009

Nene tahle ve VNZ nebyla...

sisinka232
12. okt 2009

Jeziin Ďakujem kraastne naozaj..:D

yanna.o
12. okt 2009

holky vy se máte, že vám vypadla adriana, mně se tam aneta furt drží 😒 😅

cernovlaska
12. okt 2009

No,že vypadl Bošela a Hedar mě fakt mrzí ☹ a zůstal tam zase hodně špatnej Machala a nijakej Lacko 🙄 opravdu to není spravedlivá soutěž a z holek mě vůbec nepřekvapilo,že vypadla Adriana a ta Lucia mě taky nijak nemrzí,takže v poho 😉 ale ten hlas Adriany se mi fakt líbí,jen na Superstar není to pravý ořechový ☹

emilyz
12. okt 2009

jo, skoda toho Boselu a Adriana ma nemrzi, ale drzim jej palce v dalsom zivote, potrebuje len trosku casu vydiferencovat sa.

monky1
12. okt 2009

yanna, neboj, ano ona poleti...ved uz mala na male 😀 ...joj, ale sme prajne, ze? 😀 😀 😀 😀

emilyz
12. okt 2009

vypadnut podla mna mala jednoznacne paulina

marinka
12. okt 2009

Já jsem dneska móc spokojená, Lancošovou nemusím, Adrianu taky ne, u Ahmeda jsem to čekala, akorát mě trochu mrzí Bošela, chtěla jsem radši Lacka..

vinka
12. okt 2009

Baby nepozerala som to dnes.prosím napíšte mi mená kto vypadol.Dakujem. 😉 A trošku mi ich opíšte lebo si ich po menách nepamätám. 🙂

yanna.o
12. okt 2009

monky díky 🙂 to mě uklidnilo 😀 a máš pravdu, potom co řekla porota to vypadalo tak nadějně viď 😖

yanna.o
12. okt 2009

afektka 😝

babula90
12. okt 2009

marinka, presne moje slová 😒 , Lacko mall vypadnut nam,iseto Boselu, bol to moj oblubenec, komu budem teraz drzat palce??? ☹ ☹ ☹ ☹ je to subjektivna sutaz.

pirlenka
12. okt 2009

Souhlas s Craftovkou i tu Lucii jsem nemusela. Ale Bošelu tam ještě mohli nechat, ten mi nevadil, naopak...Lacko měl zmizet, ten se mi nelíbí ani vzhledem ani zpěvem 😝 😝

yanna.o
12. okt 2009

když mi se tady všichni tak nějak shodnem, tak v tom případě nechápu, kdo tam posílá ty sms 😕 😅

yanna.o
12. okt 2009

eh.. ..my..
ty lidi, co to posílaj, maj asi jiný vnímání zpěvu a tak vůbec všeho 😝

pirlenka
12. okt 2009

No tak zase ruku na srdce, kdybyste měli jako dobrou kamarádku Craftovku, neposílali byste jí hlasy? 😝 😀 😎

jabber
12. okt 2009

Holky vypadly dobře, ještě bych vyhodila nudnou Paulínu 🙂 René tam opravdu mohl ještě chvíli zůstat, jsou tam horší 🙄
Jinak vzhledově se mi nejvíc líbí Denis 😵

jabber
12. okt 2009

Škoda, že neřeknou počet hlasů - to by mě celkem zajímalo, jestli jsou to stovky, tisíce.... 😅

pirlenka
12. okt 2009

Paulína a Aneta jsou moje kandidátky pro příště, i když uvidím, jak zazpívají. Ale ani jednu nemusím. Z kluků Machala a Lacko, Lacko, Lackooooooo 😝

babula90
12. okt 2009

vraj to nemozu kvoli tomu, aby si ludia nevypocitali a zasielali rovnomerne tomu hlasy, napr. rodiny sutaziacich... ze sa to zneuzivalo...

jabber
12. okt 2009

Myslím, že Hejma se dneska ve 3 tipech trefil, že jo? 😀

jabber
12. okt 2009

babula - hmmm, to asi jo, no.... 😖