icon

Cesta autom zo Žiliny na Kramáre

adka13
8. feb 2023

Ahojte, potrebujem povzbudiť, zajtra potrebujem ísť so synom na kontrolu na Kramáre zo Žiliny, manžel je chorý, tak musím ísť sama autom a mám prirodzene obavy. Po Bratislave som nikdy nesoferovala, taká "väčšia" šoférka som asi 1,5r odkedy jazdím do práce autom, čiže po Žiline viem jazdiť, ale sú to naučené trasy, predtým som nesoferovala veľmi. Zvládnem cestu na Kramáre s gps navigáciou? Asi bude špička, chcem tam prísť okolo 8mej. Ďakujem za pochopenie a povzbudenie 🙂

Strana
z2
lilke
8. feb 2023

@evamarek77 najväčšie kolóny sú medzi 7:15-8:30, možno do 9.hod. Ako vozia deti do škol, a následne rodičia sa ešte dopravuju do práce. Potom je mesto celkom fajn prejazdné.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
nepic
8. feb 2023

@pallacinka29
Nedá mi nereagovať na tvoje sprosté komentáre. Len tak mimochodom 50km/h je MAX povolená rýchlosť v meste,to neznamená že tam toľko aj musí ísť. Keď tam pôjde 30 je to jej vec. Podstatné je dôjsť a v poriadku. Ja som s úplnej zabudnutej dediny na Považí,ale môžem zodpovedne prehlásiť,že tak dementných vodičov som nevidel nikde po svete ako tam v Bratislave. Už v Košiciach sa jazdí podstatne lepšie ako v BA a to som jazdil ako s autobusom aj tam aj tam,tak isto zo záchrankou. A momentálne jazdím 14 rok s kamiónom,takže to asi mám s čím porovnať. To si len vy myslíte aký ste vy šoféri a majstri sveta,až pokiaľ nemusíte riešiť križovatku s vypnutými semaformi,resp s policajtom v strede. A stačilo by vás vyhodiť niekde vo Viedni bez navigácie a semaforov a boli by ste s toho v pi.. . Svet sa totiž nekončí pri Trnave.

pallacinka29
8. feb 2023

@nepic dalsi zakomplexovany z dediny na konci sveta 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ nie, v meste ked je MPR 50, nie je dovod ist 30… ak ma ist tak a ohrozovat vodicov, nech sadne na MHD…

pallacinka29
8. feb 2023

@nepic keby ste jej dali rady tipu nech sa nestresuje, ked aj zle odboci (ale zas nie do zakazu vjazdu…), nic sa nestane, sa vrati, ale nie davat v rannej spicke radu “hlavne pomaly, najhlavnejsie ist pomaly, aj 30”…

kveova
8. feb 2023

@pallacinka29 😂😂😂😂 tebe niet pomoci ani rady
@nepic zbytočne vysvetlovať 🙂

paulinam99
9. feb 2023

@adka13
Tak ako ?
Došli ste v poriadku a načas do BA ?
Tvoje dojmy z prvej cesty vo veľkom meste ?

Šťastnú cestu aj do miesta bydliska. 😉

adka13
autor
9. feb 2023

@paulinam99 ďakujem za záujem, cesta dopadla dobre, vyrazila som skôr, držala som sa gps zubami nechtami 😃 aj parkovanie fajn, nešla som ani 30tkou 😏 potom už "iba" zvládnuť 4h na vyšetrení, ale našťastie je už po a môžem si vydýchnuť a oddýchnuť, v noci som minimum spala zo stresu 🙂 pekný deň prajem 🙂

Strana
z2