icon

Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?

tipulova
7. aug 2020

Ahojte babenky. Kupila som od jednej mamicky meno zverejnim neskor plavky z oznacenim nove nenosene!!!
Prisli mi plavky v takokto stave.
Flaky spinave zafarbene vyblednute..a este na nohavickach jej vytory z....neviem lepsie nafotit mam blby telefon.. pisala som jej tak mi napisala mrzia ma tie gate no...zmazala inzerat. Vyzvala som ju v ss jenochotna mi poslat obycajne postovnr 1.10e. Tie plaky su suce kosa! Humuuus nechutne. A takato mamicka si smelo predqva na mk

Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?Cez bazár som si kúpila plavky a sú otrasné. Čo mám robiť?
Strana
z2
mirage
7. aug 2020

@tipulova daj jej negativne hodnotenie, zverejni jej meno, plavky vyhod a pouc sa.

monitamoni
7. aug 2020

@tipulova predávajúce sú tu naozaj rôzne. Mne sa raz stalo, že som od mamičky nakúpila tričká pre dcérku. Na foto boli nové s visačkou a ona mi poslala znosené spraté a s vyduchanymi aplikáciami. Čiže ich nafotila a potom dala vlastnej dcére vynosiť. Aj ostatný tovar bol s dierkami, nasite záplaty a to mala udané ako v "top stave" tie ostatné veci.

tipulova
autor
7. aug 2020

@monitamoni nechapem taketo zeny fakt nie potrhane spinave..dobre ze ne okak**e poslu..aj to su schopne..

balint83
15. sep 2020

@tipulova este ze nestali viac

tipulova
autor
18. sep 2020

@balint83 ved to..nech si uzije peniazky

Strana
z2