Chalan, ktorého som spoznala fajčí trávu
Ahojte,spoznala som super chalana 25 inteligentný,milý,dobrý,zdá sa podľa slov že verný typ no fajčí travu a skúsil raz aj huby....poznáme sa par mesiacov a chce viac ako len kamoš . No neviem ja som tiež skúsila ale on tak raz za týždeň dva si dá to je dosť čo? Máte niekto partnera ktorý fajčí ovplyvňuje ho to?
Tem okolo alkoholizmu a domaceho nasilia je tu neurekom, ale nepamatam si, ze by som bol cital clanok o agresivnych sklonoch ludi ktori pozili marihuanu. Ma to chalan proste na relax. Raz za tyzden je nic.
Mam kolegu v zahranici ktory si da niekolkokrat denne, ale tak on je uz skor heavy smoker. Negativne vplyvy to na jeho zivot nema. Dokaze pracovat a fungovat uplne normalne.
Ja dokonca poznam pripady kde ludia maju deti a obcas si zapalia na zrelaxovanie.
Ak by dealoval, do takeho niecoho by som sa zapliest zrejme nechcel, ale ak si to obcas da, vobec v tom nevidim zasadny problem.
Problem by bol ak by mu to prekazalo fungovat ( praca, povinnosti atd. )
Velmi vela ludi na SK huli, ale malokto sa tym chvali. Vacsina si mysli, ze sa tomu venuju len spolocenske trosky, bezdaci a tomu podobni. Bola by si prekvapena kolko vysoko inteligentych ludi si pravidelne zapali a to sa veru bavime o VS-vzdelanych ludoch.
nuž tak ti napíšem, poznám človeka, ktorý húli 20 - 30 rokov a je v pohode, a poznala som človeka ktorý začal s húlením v dobe ako vyššie menovaný a skončil na pervitíne (posledné štádium bolo, keď mu "roztrhlo" srdce po predávkovaní.
Žiaľ mám v okolí ľudí, na ktorých môžem pozorovať ich postupnú degradáciu vplyvom dlhodobého húlenia. Oni si ten proces samozrejme neuvedomujú, ale šikovní, inteligentní ľudia sa rokmi zmenili na niečo s chatrnou slovnou zásobou, s ktorým nevieš ako máš komunikovať, či ti vôbec rozumejú ☹ . Je mi tých ľudí ľúto, bola by som rada, keby sa ten proces dal zvrátiť a oni by bolo ako predtým, než sa dali na húlenie. Ale kedže oni samozrejme netušia ako ich vidia ľudia "s čistou hlavou" vôbec nemajú pocit, že je nejaký problém.
Nikdy by som nešla do vzťahu s húliacim človekom.

Typek je pohodak,vie si spravit názor na veci sám.
Ak do toho pôjdeš uvedom si ale jednu vec- vieš o tom a tým pádom nemáš právo mu to v budúcnosti zakazovať a vykrikovať. Začneš si s ním ako s občasným hulicom a tak by si ho mala aj prijať. Ak bude chciet sám od teba pomoc tak mu pomôž prestať, ale pravdepodobnejší je scenár že začneš hulit s ním. .
Tráva je pre niekoho úplne v pohode, niekoho zničí. Čím hlúpejší človek tým horšie následky na ňom ma- podľa toho čo som vypozorovala. Ak je inteligentný tak by som sa toho vôbec nebála. Poznám profesionálneho športovca čo huli prvú ligu. Poznám 4 učiteľov na univerzite čo tak isto hulia prvú ligu a 2 z toho skúšajú/skusali aj iné drogy vrátane húb čo spomínaš. Huby sú v Holandsku tiež dekriminalizovane a každý jeden človek čo poznám čo ich skúsil ich strašne vychvaľoval. Ja by som skúsila keby som mala príležitosť a dobrých ľudí okolo seba.
Hulit raz za týždeň vôbec nie je často. A hlavne ak huli s kamosmi. Keď ma niekto problém s ganjou tak huli každý deň- ak ma na to peniaze a huli sám.
Pokojne by som do toho sla, radšej by som mala muža čo huli raz za týždeň než muža čo vypije raz za mesiac.