Charakteristika ľudí

dara123456
12. aug 2014

Ahojte potrebujem pomoct pri pisani chrakteristiky skupiny ludi. Kto mi poradi ako mam postupovat??

marcelatje
12. aug 2014

Ja navrhuje postupovať takto:
1. napíš do goooogla "charakteristika skupiny"
2. necháš sa inšpirovať výsledkami hľadania

😀 😀 😀 😀 😀

mimla
12. aug 2014

@dara123456 Akých ľudí? Je to za účelom nejakej písomnej práce? Z akej oblasti? Napríklad potrebuješ popísať nejaké spoločné znaky z hľadiska psychológie, z hľadiska medicíny, z hľadiska ja neviem, stavu chrupu? Daj viac informácií.

Ale takto z brucha takto na začiatok: Skupina pozostáva z XY (počet členov) o veku od 123 do 345 rokov. Lokalita činnosti tejto skupiny je Horná Dolná a okolité oblasti do 35 km. Ich spoločným znakom je spoločná škola, dve deti vo veku od 3 do 6 rokov, záujem v krasokorčuľovaní a na raňajky jedávajú Bebe Dobréráno. Pracujú pre baču na salaši a na príchod do zamestnania používajú autá, štvorkolky a chodia pešo. povahou sú skôr melancholici so sklonmi k flegmatizmu a niekoľko členov vykazuje znaky poruchy osobnosti. (...)

Alebo nejako podobne prispôsobené potrebám určenia charakteristiky.

bonaqa2013
12. aug 2014

@mimla napísala si to ako keby si bola sama autorkou takýchto štúdii...

ivett1
12. aug 2014

@mimla že...wááááu 🙂

mimla
12. aug 2014

@bonaqa2013 Zopár som ich napísala, to nezapieram, avšak objekty výskumu neboli z Hornej Dolnej ani nepracovali pre baču na salaši. 😀 Aj ľudia, čo občas vyprodukujú nejaký ten písomný počin, majú deti a zavítajú na toto fórum. 😉 Niekedy uvažujem, že aj toto fórum by si zaslúžilo jednu samostanú štúdiu. Avšak, ako tak pozerám zloženie adminov, túto stránku veci zvládne MK aj sám so svojim interným obsadením.