icon

Chceli by ste znova mať 30 rokov?

11. sep 2024

Tie co mate 40, chceli by ste mať znova 30? Ja áno 😞 cítim sa stará, telo už nie je to co bývalo, vrásky pribúdajú... Iba výzor mám na mysli.

Strana
z2
gaborka28
11. sep 2024

Ale hej, pos*ala by som si život trochu inak 😁 ale nie. Ja som na prahu 40tky a konecne som sa začala mat rada a myslím, že som presla za posledné roky dosť náročnú cestu, ktorá ma dostala v hlave inde ako v 30tke. Navyše deti už sú ako tak velke, čo je aj vyhovujúce a celkovo vnimam zivot inak ako 10r dozadu. Takze nie, nechcela, akurát že uvedomujem si už aj tie vrásky a fyzické zmeny na sebe.

Ale citala som, že život zacina po 40tke, všetko dovtedy je len nácvik. Takze tým sa treba riadit 😁

amelie2017
11. sep 2024

Sice nemam 40, o chvilu "len" 36, ale v podstate od 15 mi vsetci tipuju o 10 viac, uz som si zvykla..cca posledne 2 roky sa uz viem nad to povzniest bez placu doma..takze nie, nechcela.

fido69
11. sep 2024

@janickacrazy Neuverím aj keď mi ukážeš občiansky preukaz. Všetko falošné. 😳

eva112014
12. sep 2024

@autorka Otázka je, že čo chceš začať s výzorom z mladosti? Čo chceš začať s tvárou z mladosti? Čo by si zmenila? Lebo, keď mi napíšeš, že zdravie, to som mala a teraz ako 40+ nemám, to chápem! Iné? Mať rozum, zdravie a peniaze je viac ako mať tvár bez vrások a “holú riť”.

Strana
z2