Chcem byť ešte mladá
Normálne depky...pozerám love Island krásne mladé baby a ja 38....hneď by som menila . Hlavne výzor....máte aj vy niekedy nostalgiu za mladosťou?
@oli18 ale ved su to normalne pekne saty vhodne k veku. Bavili sme sa o kvazi sexi topoch s odhalenymi ramenami. Aj stara zena sa vie pekne,moderne a šik obliect. Ako tu bolo par fotiek. Kazdy asi cita,co chce. Ja nikde nepisem,ze ma cakat v dlhej sukni na smrt. To su tu uz len poprekrucane slova. Poznam 70+ zenu, co chodi v roztrhanych rifliach, ake by som si ani ja 40r neobliekla, lebo mam sudnost. A vies co? Je v tom smiesna (okrem toho,ze je uz trochu dementna). Takze,ak sa vie zena pekne obliect, je to velke plus.
@oli18 booze. Vyssie baba opisovala svokru v bluze pre mlade baby a debata sa zvrtla ma tie ramena... aaale,je to jedno. Proste kazdy by mal vediet co ano a co nie. Ako ked si 100 kilova baba da leginy a o 3 cisla mensie tricko k tomu. Kto chce, vie a chape. Kto nie....nie
@oli18 Tieto saty by v pohode mohla dat aj 20tnicka. Tak preco nie 65+ ?
Mladistve, hrave (vystrih na chrbte...preco nie?)
Paze pevne. Super vlasy. O tom pisem. Zena vo velmi dobrej forme.
Mame od 40 nosit satku na hlave a niekolkovrstvenu suknicu???
Dnes uz 65+ nie su ako Babicka od B. Nemcovej...
@stanulienkat Áno, je to jedno. Rovnako negustovne vyzerajú ramená starej, aj mladej ženy s nadváhou.
@stanulienkat Ja som neopisovala moju svokru v bluze pre mlade baby, ale v bluze, ktora jej pristala a vyzerala v nej skvelo a s graciou. A vobec tam neslo o to, ze stara mladou chcela byt.
A keby aj islo o to ze stara mladou chcela byt...kto by napokon nechcel byt navzdy mlady? Chce byt niekto stary?
@number19 nie to nehovorím aj moja mamina ma 64 r pekne sa oblieka, skôr maldicky nie ako teta ...ale proste plecia už neukazuje jej samej jento nepríjemné a neesteticke...to máš to iste ako keď poukazujú na tučný ze si da leginy...ako mne je to šum a fuk aj tie ramena von u starej pani...ale píšem názor tak ako ty
Jasne čas nezastavíš a nevrátiš a je to akurát nostalgia... Ale ani v 38 nie je neskoro na to aby si do 2 rokov mala takú postavu ako tie 20tky. Možné to je.