Chcem byť ešte mladá
Normálne depky...pozerám love Island krásne mladé baby a ja 38....hneď by som menila . Hlavne výzor....máte aj vy niekedy nostalgiu za mladosťou?
Ja mam tiez 38 a presne ma toto napadlo ked som to pozerala.No trebalo by zamakat a tiez by sme boli take.38 nieje vela len tym,ze ja som pribrala sa citim staro.
Mám 37 a postavu lepšiu ako za mlada.taku viac ženskejšiu.a záujem chlapov o mňa tiež väčší ako kedysi .po 35 mi stúplo tak sebavedomie ako nikdy.aj keď už tie nejaké vrásky mám.trapi ma to ale ver mi že dôležitejšie je to čo z teba vyžaruje ako vrásky.vela sa usmievaj a uvidíš bude ti lepšie😊.z tej šou mi je ma grc, videla som len upútavky a hanbím sa aj za nich čo tam predvadzaju🥴
Fakt? Ja mam 38, ale kazdy ma tipuje postavou na 25 a inak 30.
Ja som to zo zvedavosti pozerala, vydrzala som tak 10 min.. Zrovna tam baby twerkovali jak dive, ze im bolo skoro vidno skatule.. Ma napadlo, ze ked to vidia ich otcovia a mamy, musia byt hrdi..
Keby som sa mala vratit do idealneho veku,tak jedine keby som mala 3-6r. Varili by mi,prali,na vylety ma brali a ja by som sa len hrala,spala a vsetci by ma chvalili ako pekne rastiem a priberam😂👌
@anjelicek26 tak toto mi je doverne zname. Sice este kojim 3.babo, ale zrat by som nemusela blbosti. Keby tych nebolo, uz mam idealnu vahu 😅...No a o cviceni ani nehovorim...Ked uz konecne deti zaspia, spadnem na gauc a musim sa premahat si ist umyt zuby. Ten kluuuud...aaaaa...potom vresk a mama, daj prso 🤣
Autorka, ty mlada este si a nostalgiu mozes mat tak jedine za studentskymi casmi😀.
@ella_price nie. Ojebavas sama seba.😁🤣
No neviem,ale vidim okolo seba kopu krasnych 40tniciek vyzeraju lepsie ako mlade rozkysnute baby. Navyse maju zdrave sebavedomenie,vedia,co chcu,su skusene. Takze vekom to nie je. A to snad nemyslis vazne,ze sa porovnavas s niekym,kto sa zucastni love islandu. Sice neviem o co tam ide,nepozeram to,ale uz len to,ze je to realitu sou,musi to byt riadna blbost
@rawmamka keby skromná ale ma fotku falošnú 🙈🙈🙈🤣🤣Lana Del Rey speváčky
@maminka1986 Veď to, že anonymita na sociálnych sieťach a rôznych fórach znesie naozaj veľa. Z internetu sa stal z dobrého sluhu zlý pán 😒.
@stanulienkat preco by sme mali klamat vek? Ved krasne su zeny v 20,40 aj 60 rokoch. Je akurat tak komicke ked chce 50tka vyzerat na 30. 🤣 mam 35 a podla mna je kazdy vek super. Zivot nie je len o vobkajsej krase ci konzume
Prestan pozerat sprostosti a zi svoj zivot
@minutka to máš pravdu, že je zlé keď chce päťdesiatka vyzerat na 30, ale otázka od autorky bola, či pociťujeme nostalgiu za mladosťou a ja sa nehanbím priznať, že veru áno. Síce vyzerám ešte pestovane, ale už to nieje to, čo zamladi. A nechápem baby, ktoré klamú sami seba. A v päťdesiatke a šesťdesiatke môže byť žena šarmantná, upravená, pestovaná, ale proste už sú to staré ženy. Ale starnutie patrí k životu, takže kto to mám v hlave v poriadku, vie sa s tým vysporiadať. Starne každý a to je jediná spravodlivosť na svete.🙂 Áno a zivot nie je len o konzume a vonkajšej kráse, ale si zober, keď je človek so sebou spokojný, sebavedomejší, viac toho dosiahne, má to jednoduchšie, viac si veri ako zakomplexovaný človek čo stále o sebe pochybuje a je zo seba nešťastný a nespokojný.
Nevidim nic zle na tom ak aj 50tnicka chce vyzerat ako 30ka. Vzdy lepsie ako opustena 50cka, ktora vsade tvrdi ze, jaaaj ja uz som stara, 50tka na krku a tak na kratko vystrihat (sediny ponechat) a obliekat max. siroku suknu so sirokym pulovrom ala 80te roky.
Ja mam svokru, ma 70, ale ta nema problem dziny s bluzkou a ramena pekne vonku. (vobec to nevyzera vulgarne alebo smiesne) Vzdy vlasy super upravene a lahky make up....tak isto matky nasich priatelov. Ale to je zase ina mentalita.
Co tym chcem povedat, netreba sa kvoli veku opustit. Dnes je uz 50tka ako kedysi 40tka..
A nostalgia? Urcite by som pod 30tku uz asi nechcela ist. Clovek je este taky cely v sebe zamotany.
Kazda sa nejako musi so starobou vysporiadat, ziadnu to neobide. Ale najhorsie, co zena moze urobit je, ze sa bude umarat tym, ze preco uz nevyzera ako tie slecny napr. v LI. To jej nijako nepomoze, zabije tym cas, energiu a este ju to doslova moze ubit. Nepacia sa mi sedive vlasy? Tak idem do kadernictva a mam ich krasne. Nepaci sa mi postava? Tak opat sa s tym da nieco robit. Nakoniec aj tie vrasky, ak niekomu tak strasne vadia, ze s nimi nechce zit, daju sa odstranit. No, a samozrejme, nie je dobre ani to, ked sa zena "opusti" a v 50-tke vyzera na 70. Ale ak to ju netrapi, tak vsetkym ostatnym to ma byt jedno.
@number19 v 70 tke plecia von? Sorry ale to sa nehodí ani už v 50tke pokým žena nevyzerá ako J.Lo ktorá je pestovana a ma nato čas peniaze.stare ramena sú staré ramená
@maminka1986 stare ramena su stare ramena, ok, a teraz co? Stare ramena sa nemozu ukazovat svetu? 🙂
A čo máš 90? Sa neporovnavaj a normálne ži.
@trema Môžu sa ukazovať aj staré ramená von, ale je to presne tak ako si písala v príspevku vyššie, je to smiešne. Je to ako keď stará mladou chcela byť.
Tieto uvahy, co sa este moze a co uz nie ukazat, su tak trochu nebezpecne-podobne ako trend stihlych az vychtrlych. Mlade, pubertalne dievcata potom vdaka takymto trendom nezvladaju svoj vzhlad a casto to konci tragicky. Chapem, ze pohlad na stare ramena nebude taky krasny, ako na tie mlade, ale tak potom starsie damy by asi nemohli chodit ani na plavaren, na plaz. Tak podme vsetkych starych niekde zatvorit, aby nam nekazili vyhlady😝
@viestta
Vieš, na to aby niekto starol s gráciou a eleganciou, musí sa vedieť primerane obliecť a chovať. Ja mám 40 a nebliekam sa ako 20 ročná, pretože viem, že by som len trápne vyzerala. Áno aj ja starnem a dúfam že sa budem vládať o seba starať aj v šesťdesiatke a človek by mal mať súdnosť. Tak ako si štyridsaťročná nemá obliekať veci pre 15 ročnú, tak si 60 a 70 ročná nemá obliekať veci pre 30 rocnu. Presne ako pises- s hrdostou. ALE so sudnostou a eleganciou.
@stanulienkat nič také som nepísala.. ale pre niekoho smiešne a pre niekoho úplne normálne, každý to má v hlave inak nastavené
@maminka1986 Moja svokra preplava 5 mesiacov rocne denne 1km. Takze ver tomu, ze jej plecia v jej veku nikoho nestrasia. Ten outfit bol decentny (aj ked nemala hruby sveter a este maslu okolo krku). Ale plecia mala vonku, taky ten spanielsky top. Cely zivot sa o seba starala a jej dekolt vyzera skvelo.
Nikto sa tu nebavi o 2 copikoch u 70 rocnej pani... 🙂
Stara mladou chcela byt. To je take slovenske. Nikde inde vo svete som nepocula podobnu frazu. Nikde inde sa starnutie tak nedehostenuje ako na SK. Mam 50, ostrihat vlasy, nefarbit, neforemna sukna a sveter...ved starnem s graciou (cokolvek to znamena) a cakame na ten hrob, alebo ako?
Kazdy chce zostat ak nie mlady, tak minimalne tak silny, zdravy a vitalny ako je to len mozne. Je to motor a nepoddat sa len preto ze vek. Ak pre niekoho s tym vyzor suvisi, preco nie.
@prasiatko30 Presne. A este na ilustraciu ak to niekoho zaujima tento link. A mnohe su oblecene ako 20nicky, ale davaju to super! A vidiet aj plecia aj kolena. Ale vyzeraju fantasticky.
http://glossyu.com/fashion/casual-outfits-for-5...
Toto je podla mna starnutie s graciou, zachovat si ten mladistvy smrnc.
Stare budeme v r...e. Do vtedy - sorry, but not sorry. 😉