Chcem si vyskladať šatník s kvalitnými kúskami
Baby potrebujem poradiť s novým šatníkom 🙂👒
Po materských "dovolenkách" v teplákoch 😁🙈 prišiel čas aj na mňa. Chcem si vyskladať nový šatník z kúskov, ktoré vydržia dlhšie ako 2 vypratia. Poraďte, ktoré značky sa vám pri nákupoch osvedčili, ja som za tie roky nejak stratila už prehľad. Hľadám kvalitné basic kúsky, ktoré po pár vypratiach nevyblednú, nepretočia sa švíky, nezožmolkujú a udržia tvar. Uprednostním nákup cez e-shop. Hľadám tričká, rifle,nohavice, šaty...
Ak máte overenú značku, poteším sa vašim tipom ❤️Ak niekde majú dobré zľavy poteším sa ešte viac 😁 lebo potrebujem nakúpiť komplet všetko.
Ďakujem a želám krásne sviatky 🙂
@vivuska666 Veronika in
@mariaairam1990 skus na Fb online predaj La Bella butik, každý deň o 18.00,teraz zacnu az od utorka
Baby,ja by som skôr potrebovala tip kde sa inšpirovať čo na seba. Po 7r homeoffice idem denne dochádzať do novej práce a absolútne sa neviem zladiť. Nechcem sa obliekať tak že len aby bolo,ale trendovo a pohodlne
@vivuska666 kvalitne pohodlne basic tricka maju Intimisimi. Maju rozne strihy a akciu 3 za cenu 2.
Ahoj,riešila som niečo podobné pred 2.rokmi. Veľa vecí som našla na stránke s.Oliver. Niektoré veci sú celoročne v zľave,niekedy majú zľavy aj na zľavnené veci. Veď skús pozrieť. Mne tam hlavne vyhovuje to,že poznám, akú veľkosť u nich mám a to mi naozaj sedí. Ak nesedí, pošlem zadarmo naspäť do eshopu.
@mariaairam1990 často ani tak nejde o značku ako o materiál. Ja mám rada Esprit, s.Oliver, ale dlho mi vydržia aj H&M. Rifle Mango mám ešte od strednej.
Nemám žiadne tričká so žmolkami, pretože kupujem len zo 100% bavlny, alebo max 5% elastan. Aj rifle. Žmolkujú sa veci z polyesteru, tým sa vyhýbam. A všetko oblečenie periem naruby.
@kallanchoe prosim ta a ako je to s platenim? platis pri preberani balika? ja zijem v AT a tiez kupujem cez bestsecret, postovne od 50 je zdarma a na zaplatenie mam od 14 dni aj viac , plati to aj na sk tak? a vratenie balika cez postu ci zasielkovnu? dakujem
@gab nie platím stále vopred cez PayPal...ani tam nemám možnosť zaplatiť pri prebratí...len cez dhl
@gab vrátenie je cez poštu....odnesiem klasicky vytlačený ten list čo mi pošlú s balikom

Aboutyou baby