icon

Chcem si vyskladať šatník s kvalitnými kúskami

mariaairam1990
8. apr 2023

Baby potrebujem poradiť s novým šatníkom 🙂👒

Po materských "dovolenkách" v teplákoch 😁🙈 prišiel čas aj na mňa. Chcem si vyskladať nový šatník z kúskov, ktoré vydržia dlhšie ako 2 vypratia. Poraďte, ktoré značky sa vám pri nákupoch osvedčili, ja som za tie roky nejak stratila už prehľad. Hľadám kvalitné basic kúsky, ktoré po pár vypratiach nevyblednú, nepretočia sa švíky, nezožmolkujú a udržia tvar. Uprednostním nákup cez e-shop. Hľadám tričká, rifle,nohavice, šaty...
Ak máte overenú značku, poteším sa vašim tipom ❤️Ak niekde majú dobré zľavy poteším sa ešte viac 😁 lebo potrebujem nakúpiť komplet všetko.
Ďakujem a želám krásne sviatky 🙂

Strana
z2
dzt
9. apr 2023

Aboutyou baby

oli_gapelodiegant
9. apr 2023

@vivuska666 Veronika in

mnamko
9. apr 2023

@mariaairam1990 skus na Fb online predaj La Bella butik, každý deň o 18.00,teraz zacnu az od utorka

olimuc
9. apr 2023

@dzt 180-181 … to pustenie nevyzerá nikdy naozaj pekne, preto radšej zaplatím viac a rifle nosím kým. Nie je viac diera ako gate.

elizita
9. apr 2023

Baby,ja by som skôr potrebovala tip kde sa inšpirovať čo na seba. Po 7r homeoffice idem denne dochádzať do novej práce a absolútne sa neviem zladiť. Nechcem sa obliekať tak že len aby bolo,ale trendovo a pohodlne

niky1234
9. apr 2023

@ibrunova predavam znacku mustang, levis robia aj 34 dlzku🙂🙂

engynka
9. apr 2023

@vivuska666 kvalitne pohodlne basic tricka maju Intimisimi. Maju rozne strihy a akciu 3 za cenu 2.

gab
9. apr 2023

@ibrunova lee/ levis znacka ma aj 35 dlzku, ja mam rada ich rifle, maju super kvalitu, mäkucku, a hlavne to sedi na bokoch.

ibrunova
9. apr 2023

@niky1234
@gab super, ďakujem za tip.

kallanchoe
Odpoveď bola odstránená
kikulienkadd
10. apr 2023

Ahoj,riešila som niečo podobné pred 2.rokmi. Veľa vecí som našla na stránke s.Oliver. Niektoré veci sú celoročne v zľave,niekedy majú zľavy aj na zľavnené veci. Veď skús pozrieť. Mne tam hlavne vyhovuje to,že poznám, akú veľkosť u nich mám a to mi naozaj sedí. Ak nesedí, pošlem zadarmo naspäť do eshopu.

scila
10. apr 2023

@mariaairam1990 často ani tak nejde o značku ako o materiál. Ja mám rada Esprit, s.Oliver, ale dlho mi vydržia aj H&M. Rifle Mango mám ešte od strednej.
Nemám žiadne tričká so žmolkami, pretože kupujem len zo 100% bavlny, alebo max 5% elastan. Aj rifle. Žmolkujú sa veci z polyesteru, tým sa vyhýbam. A všetko oblečenie periem naruby.

gab
10. apr 2023

@kallanchoe prosim ta a ako je to s platenim? platis pri preberani balika? ja zijem v AT a tiez kupujem cez bestsecret, postovne od 50 je zdarma a na zaplatenie mam od 14 dni aj viac , plati to aj na sk tak? a vratenie balika cez postu ci zasielkovnu? dakujem

kallanchoe
10. apr 2023

@gab nie platím stále vopred cez PayPal...ani tam nemám možnosť zaplatiť pri prebratí...len cez dhl

kallanchoe
10. apr 2023

@gab vrátenie je cez poštu....odnesiem klasicky vytlačený ten list čo mi pošlú s balikom

Strana
z2