icon

Chcem začať pracovať, čo mi odporúčate?

babiolla
18. máj 2011

Chcem sa spytať, akú mate skusenost s navratom do prace. Mam deti uz v skolke a chcela by som nieco v administrative na par hodin denne. Ako ste zacinali po materskej a co by ste mi na zaciatok odporucili?

sisaha
18. máj 2011

@babiolla neviem ake mas vzdelanie, ani tvoju doterajsiu prax a skusenosti. Mozes vyskusat na www.profesia.sk vyhladat vhodne ponuky a zareagovat na ne.

katallin
18. máj 2011

Ahojček🙂....no ja mám výbornú skúsenosť s prácou na skrátený úväzok, v pohode stíham aj deťúrence v škôlke vyzdvihnúť, parádička🙂.....je pravda, že takýchto ponúk je menej ale mám super tip kamoška hľadá...na profesii je pozícia pod názvom "Office Manager (5 hours/day)"....dúfam, že som aspoň trochu pomohla a držím palec🙂

babiolla
autor
18. máj 2011

ahojky, ja by som chcela asistentsku poziciu, mam v tom aj prax, dakujem za rady 😵 Tochu sa vsak obavam ako to s drobcami zvladneme 😖 a tiez, ci to ja zvladnem, predsalen som bola 6 rokov doma. Nebolo vam potom smutno, ze sa mozete drobcekom venovat ovela menej?

babiolla
autor
18. máj 2011

katallinka ta ponuka vyzera super, tym, ze je to na 5 hodin denne DAKUJEEEEM
idem vyskusat, musim dat dokopy nejaky zivotopis 😀

katallin
18. máj 2011

doteraz neviem, kto mal vtedy ťažšie ja či moje deťúrence☹ ale časom ti to príde ok....deti majú kamošov, v škôlke sa im páči a ja sa v práci cítim dobre aj penižkov je viacej....no samé výhody proste....tú pozíciu neváhaj a reaguj a daj vedieť ako si dopadla🙂