Tešíte sa na návrat do práce po sviatkoch?
Tesite sa na navrat do prace? Este par dni a je tu skola.
Návrat do práce po sviatkoch? Dnes som bola v práci včera som bola v práci, syn bol celý týždeň v skolke, aký návrat? 😀
Ja mám rada také bežné dni, kedy život plynie a dejú sa veci. Síce som si tento rok dosť rada užila aj oddych, ale teším sa aj na bežné dni a práca bude tiež fajn, nejako postupne do toho nabehnem.
Jasne, sviatky boli cez víkend a v pondelok, inak normálny pracovný deň, teraz mám tiež víkend 😀
V starej robote som mala takeho kolegu co uz v piatok na fajcke nadaval ze do prcic o chviku je pondelok, teraz si mi ho trocha pripomenula😅
Inak ja pojdem po sviatkoch do porodnice, radsej by sim sla asi do tej prace😂
Ja sa tesim 🙂 Len ja mam ozaj stastie na pracu, ktora ma bavi. A po navrate z materskej mi este aj pripada ako relax :D
Ja mám normálny víkend. V práci som bola od stredy, každý deň a od pondelka idem normálne zase, ešte aj nadčasy ma čakajú každý deň..
Ale ja mám svoju prácu rada a keby som bola doma týzden-dva, zbláznila by som sa z tej kopy papierov, čo by ma potom čakali na stole
Ja som doma od 22..12 do 9.1 🙂. Prácu mám rada, ale vydržala by som byť doma aj celý január. 🙂
Ja sa len presuniem z obyvacky do pracovne. Ale nechce sa mi ani otvorit notebook, priznavam. Este tak tyzden by mi bodol.
Ja som normálne pracovala medzi sviatkami a dokonca za troch 😂 a v pondelok pracujem znova, ale mám home Office a do práce idem až 10.1.
...no po dovolenke sa do práce aj teším, len po týždni som už tak zapracovaná že už rátam dní do najbližšieho voľna 🙂
Tak také veci ako voľno cez sviatky a víkendy nepoznám už vyše 22 rokov 😤 Ja som mala voľno iba 23. a 25. 12. inak stále makám, ... Dokonca aj dnes 1.1.2023 som od 5:55 hod.v práci 😡😤☹️
Ja sa teším, išla by som už aj zajtra, no ešte týždeň máme nariadenú dovolenku.
Ja sa celkom teším, mám rada svoju prácu aj kolegyne. Na čo sa neteším sú nové domáce úlohy 😂😂
@aurorastone2 Som matematicka, pracujem na univerzite 🙂 Viem asi to nevyzera uplne ako relax 🙂
@marianarem tak pre Teba určite ❤️ to je super ze Ta to napĺňa a baví a potom sme tu my(ja) pre ktorých by to bolo trápenie 😅

Nestras a radšej si daco fajne nalej a užívaj si