icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

zuzka1.
16. jún 2010

@jabadaba kam sa chystate???chorvatsko???

miyya
16. jún 2010

@effie81 presne tak. ja som zo začiatku ani nejedla.teraz je to lepšie omnoho,tak hádam zvládnem dve decká a domácnosť. no toho sa bojím trošku,lebo ked som nevyspatá,tak som nervozna a neviem či si budem môcť pri dvoch deťoch poobede aj lahnúť a pritom upratať,povariť a ešte kopec dalších vecí. To nerátam svoj zovnajšok,ten už neriešim ani teraz. Som tepláková ježibaba 😀 😀 😀 😀

effie81
16. jún 2010

Zuzka hd si do Google Love moon a tam si o nich mozes precitat.Nejak som tomu neverila,ale pomohlo mi to v dost vela veciach,takze uz budem pouzivat len tieto.

zuzin78
16. jún 2010

@jabadaba a kam idete na dovolenku?

zuzka1.
16. jún 2010

@effie81 idem do checknut 😉

lalia21
16. jún 2010

@effie81 noo rada by som nabehla na novy režím-aj tie prebdene noci k tomu patria....aspon nezleniviem ked budem cez den behať okolo maleho dieťata 😀

zuzin78
16. jún 2010

@miyya ja stale kojim a neviem ako ju odstavit, ona ma tak rada maminkine mliecko. je to taky maly zavislacik na cici 😀

effie81
16. jún 2010

No idem dat maleho spat,potom idem urobit poriadok.Este dobre,ze Roni spi tie 3 hodinky.Inak by som tiez nestihala nic.Miyya 😀 😀 😀 Poznam.Ja som pyzamova jezibaba. 😀

zuzka1.
16. jún 2010

hlasim sa do klubu jezibab, ja som etse v pyzame a to uz maly spi. 😀

miyya
16. jún 2010

no ja mám už upratané,ale nemám navarené 😒 😒 😒 čakám muža má prisť z nákupu,ale neviem kde je. 😠

@zuzin78 no vidím, že sa potrápime obe s tým odsatvením naších pokladov. všetky cenné rady uvítam

zuzin78
16. jún 2010

@miyya to aj ja uvitam rady. u nas to bez placu nepojde.

miranda21
16. jún 2010

Ahojte hladala som tému čo mi sadne a našla som vás 😉 🙂 .mozem sa k vam pridat? 😕 bola som aj tehu na podzim ale rozhodli sme sa ze by sme chceli prv 😀 😀 😀 vidím ze niektore sa uz snažite ja
mam este zavedenu mirenu 😖 😖

marikac
16. jún 2010

@lalia21 vazne je dovolenka plodna? tak to potom budeme mat, ak sa zadari, maleho taliana, ci talianku...1.7. ideme do Rima....

zuzin78
16. jún 2010

@zuzka1. fiha, ja som svoje pyzamo odlozila o 5.10 hod a odvtedy beham v kratkych nohaviciach. 😀

lalia21
16. jún 2010

Vitaj @miranda21 😉

mima77
16. jún 2010

tak uz som vas stihla precitat a chcem sa opytat.. ako sa do textu zadava ten zavinac a nick toho, komu chcem nieco adresne napisat?? chodila som sem tak davno ze to este vtedy nemali zavedene, tak teraz maturujem!! 😀

marikac
16. jún 2010

@mima77 iba kliknes na to modre slovo pod textom... Odpovedz...a vpises svoju odpoved

lalia21
16. jún 2010

@marikac noo dosť sa to hovorí-vraj na dovolenke pri mori ludia totalne vypnu,nestresuju sa a vtedy sa to podari a vracaju sa traja...neviem ti to na sebe potvrdiť,no vo svojom okoli som sa s tym stretla-potom daj vedieť či sa to podarilo 😉 😀 a ak sa vrátiš z dovolenky už 2v1 -tak z manželom zdrhneme zo stavby a aspon na vikend utečieme do Talianska 😀 😀

effie81
16. jún 2010

Mima77 😀 je to tu dost zmenene,ja sa niekedy tiez nevyznam.

marikac
16. jún 2010

@lalia21 http://zena.atlas.sk/otehotniete-na-dovolenke-s...
urcite dam vediet, ci sme v ocakavani...

effie81
16. jún 2010

Dnes tiez nie som v pyzame,lebo je strasne teplo aj ked prsi,tak mam tiez kratase.Ale to "pyzamovanie" sa u mna taha odkedy sa maly narodil.Prve mesiace som nemala na nic cas,tak naco stracat cas este aj prezliekanim,ked vecer si treba znova dat pyzamo. 😀

effie81
16. jún 2010

@zuzin78 Sofinka este spi??? Roni uz spi,zaspal hned ako si polozil hlavu,este som trosku oddychovala aj ja,ale nejak ma to sem tahalo. 🙂

mima77
16. jún 2010

@lalia21 - hehee :DD my sme zacali prve snazenie na nasej svadobnej ceste... a hoci to bolo na Krete - neviezli sme domov tajneho pasaziera!! 😉 takze nie je to ziadna zaruka...

lalia21
16. jún 2010

@marikac prečítala som si to-no veru,tu dovolenku tušim predsa len musime prehodnotiť 😀 ale čo ked chceme aj domček a manžel chce tento rok využiť svoju dovolenku na to aby bol na stavbe ☹ ☹ no ved uvidime-aj taky predlženy vikend by bodol 😀

zuzin78
16. jún 2010

@effie81 aj vonku si mala pyzamo 😀 ja som vacsinou skoro cely den bola vonku s malou ak neboli horucavy ,ved na 20 minut co spala sa mi neoplatilo ist domov, tak spala vacsinou na mojich rukach. bola som jedina zena co kojila dcerku v parku, ved sa aj na mna divali ako na divnu, niektore babky skoro spadli aj z bicykla ,ked ma videli.
😉

zuzin78
16. jún 2010

@effie81 ale ta uz beha ako tornado...spala ale pekne hodinku a 50 minut....

zuzin78
16. jún 2010

@lalia21 posli svojho manzela aj k nam, my prerabame pomalicky dom, tak by sa nam pomoc zisla. 😀

mima77
16. jún 2010

@effie81 - ako sa vola Roni celym menom?? zaujimave meno ma...
nas spinka od 12:25, tak dufam ze aspon pol hodku este potiahne... manzela mam dnes doma, tak chcem vyrazit do Avionu nakupit a aj sa tam moze krpec vyhrat v gulickach a na gumenom ihrisku... inak dnesny den sa mi ohromne paci, po tych strasnych upekoch co boli... 🙂 jemnucky tichy dazdik a chladnejsie - no super! az na to bolenie hlavy rano - koli zmene pocasia, ale Ibalgin to vyriesil! 😀

marikac
16. jún 2010

@lalia21 aj my sme nemali tento rok vobec ziadnu dovolenku v plane, ale podarilo sa mi uplne nahodou vyhrat zajazd pre 1 osobu, tak ho hadam nenecham prepadnut...a budu to medove tyzdne...som treti tyzden vydata, tak aspon si uzijeme jeden druheho, kym sa nastahujeme do vlastneho
teraz zijeme, ako tomu hovorime, ako cigani...ja u mojich rodicov, on u svojich, lebo nikto nechce ist k tym druhym...ale v juli sa konecne stahujeme do bytu, ktory prave v tychto dnoch kupujeme...tak snad uz budeme stastni, a traja 😀 a vo svojom

lalia21
16. jún 2010

@mima77 nie je to žiadna zaruka ale niečo na tom bude..aj môj manžel vždy na dovolenke alebo len na predlženom vikende dokazal uplne vypnuť a stres nechať doma..teraz ma vela stresu aj z rôznymi vybavovačkami a tak...ale samozrejme že to nie ´je zaruka..otehotnieť sa da hocikde 😉 😀