icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

fazulka1512
23. jún 2010

aj ja si myslim ze je to dobra vec
ja len preto teraz meriam aby som mala klud na dusi ci ovu bola aleb nie, a ked budem vediet ze ano tak prestanem
ako ked nemeriate tak sa orientujete podla hlienu alebo ovu testou

veronnie
23. jún 2010

@mirka251 uz ti odpisala? preco to neide? tak co mame spravit? nie, ze by som bola zvedava 😀

marikac
23. jún 2010

@zuzanajd holky, ja pisem a pisem, citam, surfujem po nete...a od pondelka tu mam taku kopu papierov (som v praci), ktoru vzdy presuvam, aby som na nu nevidela...ak ju nevidim, mam pocit,ze je to urobene 😀 no len co bude v piatok... ☹

mirka251
autor
23. jún 2010

idem si dat kafco ,lebo uz ma zacala aj hlava boliet 😉

janirea
23. jún 2010

@fazulka1512
u mna je celkom smerodajny aj hlien

effie81
23. jún 2010

@janirea tak si ma ukludnila,ja som fakt rada ked si nieco viem precitat a napisat nieco,lebo maly ma tu stale taha zo stolicky.Ale idem ho ulozit spat...😀

mirka251
autor
23. jún 2010

@veronnie este nie cakam a skusam 😀

veronnie
23. jún 2010

@fazulka1512 ja podla nicoho, mam taky nepravidelny cyklus, ze by som z toho mala riadny chaos...snad to proste vyjde 😝

fazulka1512
23. jún 2010

janiera ked ja neviem ze kedy hlien a kedy sperma 😀 , tak meriam

marikac
23. jún 2010

@fazulka1512 istotne niekomu ten graf nieco napovie...ale ja sa v tom nevyznam 😀 😀

janirea
23. jún 2010

@marikac
mne akurat sefstvo odislo,,,,tak som tiez papiere trosku posunula nabok 😀

janirea
23. jún 2010

@fazulka1512
tak to teda nezahalate so snazilkovanim 😀

petuska123
23. jún 2010

@janirea 😀 😀 😀 😀 len aby ti papiere nespadli zo stola

veronnie
23. jún 2010

@marikac v piatok ich zatvor niekam do skrine 🙂

janirea
23. jún 2010

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...

takto vyzeral kedysi moj uspesny graf ☹

fazulka1512
23. jún 2010

my nepatrime k tym parom co sa snazilkuju denno denne aj dvakrat do dna
radsej tak raz za 3-4 dni aby bolo vsetko cerstve a kvalitne 😉

janirea
23. jún 2010

@petuska123
presuniem potom nieco na kolegov stol 😀

veronnie
23. jún 2010

mohli by sme kvoli prehladu potom urobit tabulku, ked uz budeme mat sukromnu skupinu, ale najskor sa musi podarit ta skupina...

mirka251
autor
23. jún 2010

@marikac mojo aj ja som do tych veci blba proste bud sa podari alebo nie 😉

marikac
23. jún 2010

@veronnie dobry napad! tak to aj urobim...mam take obdobie,ze sa mi nic nechce....teda chce, ale nie tu a nie s kolegami... 😀

marikac
23. jún 2010

@mirka251 uz by som bola taka rada, keby jedna z nas mala //, lebo ten virus je nakazlivy...aspon u nas v praci, si zeny podavaju tehotensku stafetu, ja som ju prebrala v maji 😀 ale zatial stojime na mieste 😒

mirka251
autor
23. jún 2010

@marikac no ved to ,ale ked uz jedna zacne tak tu bude potom sama ciarka 😉

janirea
23. jún 2010

@marikac
aj u nas je to podobne,,,,jednu mame uz na materskej a jedna nam to oznamila len nedavno, ze je tehu

veronnie
23. jún 2010

@marikac no teda 😀 ty si chybala v nasej nocnej diskusii 😀

marikac
23. jún 2010

@janirea pamatam, akoby to vcera bolo...ako sa vsetko tocilo akolo tehotnych kolegyn, aspon kolegovia....ci nieco nepotrebuje doniest, kupit...take mile to bolo...a verim,ze aj manzelicek bude okolo mna behat ako okolo malovaneho vajca 😅

marikac
23. jún 2010

@veronnie vazne? nocna diskusia? co bolo? chcem vediet, lebo toto uz nedocitam...ani som nevedela,ze sa nieco planuje...ste mi nedali vediet 😎

janirea
23. jún 2010

@marikac
ako okolo malovaneho vajca 🙂 ,,,to bolo mile
ale ano, urcite bude behat okolo,,,,to snad kazdy otecko cakatel,,,,budu sa tesit 🙂

aalinka
23. jún 2010

je niekto kto bude v najblizsich dnoch testovat a hladat dve // ?

veronnie
23. jún 2010

@marikac to bolo spontanne, lebo ja som sa pripojila az neskoro a boli tu lalia s mirkou, tak sme sa nejak rozcliveli za nasimi muzikmi a za snazilkovanim 😀

veronnie
23. jún 2010

@marikac moj drahy okolo mna behal, ale hlavne na konci, ked som si uz ani tenisky nemohla zaviazat, ani ponozky obut 😝

marikac
23. jún 2010

@janirea este ani nie som tehotna a uz sa dokazeme s muzom natahovat na tom , na ake kruzky dieta zapiseme 😀