Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
žienky,,,,musim si ja este podorabat veci v robote a frcim potom domov,,,tak zatial sa majte pekne,,,snad mi vyjde cas vecer na vas pozriet
🙂
tak pisala adminka,ze to naozaj nejde,cize este musime cakat,ale da vediet ked to pojde ☹
idem aj ja,uz nech vypadnem z prace domkov :o)....a makat na dom....tak papa zajtra.....
čaute kočky, ja som tu bola hneď na začiatku ako sa téma otvorila, odvtedy fakt nestíham 😖 čo tu máte nové? nepribudla tehulka? ja nové nič, po SP som bola na krvi, všetko mám ok, a po prvej mrche mám ísť na kontrolu. nejako extra si nedávame pozor a cítim sa úplne v pohodičke, tak sa venujem rodine, práci, domácnosti a novému malému šteniatku...
ja idem vyuzit cas, kym mala spi a povyvezujem kvety na balkone, lebo mi ich tento vietor totalne donici 😠 nakuknem neskor...
u nás už je vieto trošku slabší 😉 len sa začína zmrákať 😠
vy ste ma tu teraz nechali samú ? 😉
@miranda21 nieeeeeeeee
začala ma boleť hlava 😉 asi z toho mizerného počasia 😒
@miranda21 jejo, to som rada, že si ma pamätáš, občas vás sem prebehnem prečítať, ale nestíham až tak písať. tak ak budem mať niečo nové, tak hneď sa sem hodím a priebežne vás budem chodiť kontrolovať, u ktorej pribudli krásne / /. držím vám všetkým palčeky, ale aj sebe 😀 sorry... 😀 😀 😀 ktorá najbližšie testíkuje?
@marikac super gratulujem 🙂 ešte bábenko a hotovo 😉
@petuska123 a ty si tiež ešte v práci? 😉
@zuzika251 no to sa nevie ze kto ide testikovat

@janirea :o)))...tak schudla som aj 6kg a drzim si ich doteraz :o).....no a predtym som myslela ze uz som asi posadnuta sladkym....stale nieco som musela mat.....neskutocne ako sa to zmenilo.....