Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
musím to tu opustiť už ma dieťa postráda idem ju nachvílu vyvetrať ale večer som tu 😉
kto tu je? 😕
pekny podvecer 🙂
@marianna28 ahoj 🙂
no to vam poviem - asi ma tiez nesky vykoti - od stvrtej rana som na nohach - zaviezla som draheho do firmy - z tade odchadzali na skolenie... potom som presedela a premakala cely den v robote - ani nestiham docitavat a teraz by som sa capla taaak do postielky... ale nechcem, lebo potom nebudem v nocimoct chrapat... a navyse jak som sama, tak sa bojim. Aspon ze nam cely den hreje slniecko. 😀 😀
@marianna28 😉
@mirka251 co sa udialo od vcera noveho? Nejake nadejne tehu...? Ci volaco som postrehla o nejakej teme sa tu okolo obeda tocilo... co to? 😎
@miranda21 mrkas na slniecko? 😀 😀 😀
@marianna28 o novych tehu neviem ☹ a chceli sme zalozit sukromnu skupinu,aby nas necital hocikto a nieco s tym je neda sa tam prispievat musime pockat kym to daju do poriadku 😉
@marianna28 aj ja sa bojím ked som sama v noci 😒
Citim sa jak zdrogovana - normalne som spomalena... asi si mudim bafnut - nech ma rozobere... Vcera som tu vecer zaspala o pol deviatej s hlavou na stole pri notebooku jak som tu este pisala... 😀 😲
@mirka251 iiiii a to ma nechate samu, ci ma vezmete so sebou? ☹
@miranda21 no ono sa ma vraj piskat, ked sa clovek v noci sam boji - ale mne to nepomaha - ja pocujem suchoty, ktore neexistuju... 😝 😅
@marianna28 no to nevieme koho si tam
@mirka251 zobrala 😀
@marianna28 ja sa snažim rýchlo zaspať aby bolo čo najskôr ráno 😉 ale niekedy sa mi to nepodarí 😒 😒 a stále myslým na zlodejov pretože sme posledný domček v dedine 😖
@marianna28 uz si tam pridana hadam by sme ta tu nenechali 😉
@miranda21 jaj to sa robi s tymi temami tak?... bzzz... som nevedela, ze aj take sa da... no ja by somvas velmi nerada stratila - ja by som si raz dozadu urcite tuto temu archivovala - ved partia bab snaziliek, neskor tehuliek a mamuliek je krasna spomienka...
... no ja nie tak zlodejov... tych by kocur odplasil... ale asi som divna, ale ja mam take ine blbe predstavy... ci boje... 😀
@mirka251 iiiii jupi.... ma tesis!!! Dakujeeeem! A jako sa tam potom dostanem? Kde vas potom najdem???
@marianna28 neboj mirka nas poberie všetky,ale ani ja presne neviem ako to funguje 😉 vim len že nás nebudú všetci čítať 😉 a to sa mi zdá super 😉
@marianna28 ja ti potom napisem ,ale najprv to musia spustit uvidime,ci to bude este dnes 😉

@miranda21 hej este 30 min.tu musim sediet