Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@mirka251 no sak bez nas by nebola sou 😀
Inak zacina mi nadcha - davajte si pozor tetulky 😀 to pocasie je klamlive...
@marianna28 to je cez den bolo teplucko a teraz som bola so psom tak mi bola riadne zima obliekla som teplaky 😀
@marianna28 aby si nás nenakazila 😀
@marianna28 keby si mala pravdu,ale najprv musime zacat 😀
@mirka251 veru intimitky a este je tu moznost, ze niektore z nas maju divny pocit pred odhalenim - proste, ze nas niekto spozna, kto nema... 😠
@marianna28 aj to napriklad 😉
a to len my tri zasa kecame a vecer sato tu nebude dat zastavit 😀 a lalia nic nebola tu ci si to uziva ten pekny dnik co planovali 😉
@mirka251 sak neviem, naco cakame... baby zacnite uz!!! 😀 😀 😀 lebo zacnem ja 😀 😀 😀
@marianna28 moj teply makky psik lezi na gaucovke s mojim milym 😉
@mirka251 lalia si veru užíva sa na nu teším čo nam večer bude vypisovať 😀
@marianna28 😀 😀 😀
😀 mam napad - kto sem vlozi ako prvy pozitivny test - fotku - vyhra, ze je ako prvy tehu a moze nas nakazit 😀 ja potom ukazem mojmu brusku tu fotku - a je to... 😀 😀 😀
@marianna28 keby to tak slo ale zamer dobry,tak zacni 😀
@mirka251 a ohrieva tvojho mileho? Ved to baby si viac zasluzia od zvieratiek, nech ich hreju...
@marianna28 nie lezia oddelene asi maju tichu domacnost 😀 😀
@mirka251 no teraz si to tak akurat mozem nakreslit - sak som v posledne dni akuratak s drahym len telefonovala a ono to cez ten telefon nejde nejako 😀 😀 😀
babenky uvidíte že v júli to tu vypukne 😉 ja tomu verím 😉 a už to pude 😀
@marianna28 co ty vies teraz ti je technika vyspela 😀 😀
@mirka251 iha - 😀 si viem predstavit - drahy chcel kukat futbal 😀 a pesanek nejaky havhav program, ze? 😀
@marianna28 neviem o co ide medzi nimi 😀
@miranda21 dobrovolne sa hlasim do kolotoca tehu!!! Dufam, ze mas pravdu 😠
koho tipujete kto to tu rozbehne 😅
@mirka251 😀 ze sex on the phone - ok, to by slo... 😀 ale aj tehu on the phone...? 😀 😀 😀 Prestavam v robote zdvihat telefony!!! 😀
@mirka251 dufam, ze sa skoro pomeria... 😀
@marianna28 jaj nerob uz sa rehlim a slzy mi tecu 😀 😀 😀 😀 😀
@marianna28 budu musiet,lebo v noci spia spolu 😀
@mirka251 myslim, ze ako prva by mohla byt lali - ma dobre predpoklady, je mladucka...
😀 my storocne snazilky sa nakazime od mladsejsich - takato je moja vidina 😀

@miranda21 ano je to super,lebo nikdy nevies kto nas tu cita a piseme niekedy aj intimne vecicky 😉