icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miranda21
24. jún 2010

@drake ahoj a vela štastia v práci 😉

ivka12
24. jún 2010

ahojte babenky, tak ja som uz v praci :o).....dnes 29DC...tak som zvedava co bude dalje....vcera ziadne snazilkovanie....ani krutenie zadkom nepomohlo 😒 ...no ale tak dnes ma volno tak snad :o). citam ze ste j na pivko presli vecer :o)

miranda21
24. jún 2010

@ivka12 ahoj a už sa snažíte ?ak si to tu písala tak som to nečítala 😉

ivka12
24. jún 2010

@miranda21 ano ano, uz druhy mesiac sa snazime.....prvy mesiac som kopec testov pokupila,ked tyzden meskala mrcha....soms a tesila a potom velke sklamanie....ale to asi kazda z nas tu pozna.....uz som mala myslienky ci vobec mozem mat deti a take blbosti....no ale potom mi aj moj drahy prehovoril do srdca,ye ked to budem velmi chciet tak to nepride...tak teraz to uz beriem tak sportovo,aj ked v kutiku duse dufam,ze ved snad to teraz vyjde :o)....uvidim co a ako,lebo vascinou mi mrcha pride v 30DC......co je zajtra

zuzuula
24. jún 2010

ivka12 - no ja som sa tiez tesila, uz som si aj nejake vecicky nakupila ze to urcite vyslo, dokonca mi meskalo 4 dni tak som uz bola happy a potom to prislo.... tak skusame dalej, dufam ze sa to podari do konca leta :D

petuska123
24. jún 2010

no to je najhorsie mrcha meska.......zaciname sa tesit a vraviet si ze konecne to vyslo a v tom pride!!!!!!!!vtedy nevies ci mas kricat na celi svet ☹

miranda21
24. jún 2010

@ivka12 tak potom držím palce aby mrcha neprišla 😉 a tvoj mm mal pravdu ja som tiž toho názoru 😉 ja sa začínam snažiť od augusta 😉
@zuzuula veru tak treba ísť dalej aj ked je z toho človek smutný 😒

marikac
24. jún 2010

dobre rano, napisali ste tu toho od vcera dost.... 😉

ivka12
24. jún 2010

no ved to ze ak nieco chceme tak nie a nie to prist...velakrat som sa poucila,takze teraz nechavam plynuly priebeh a test si nekupim ani ked neviem co bude.....

@zuzuula aj mne meskala vtedy tyzden tak som sa tiez tesila,no ale tak sklamanie bolo

ivka12
24. jún 2010

@miranda21 preco az od augusta.....ja som tiez vo februari hovorila za az od maja..juna ale keby som vedela ze to fakt nie je take jednoduche tak aj skor.....vo february som si zacala aj dobrovolne zdravotne platit :o)

janirea
24. jún 2010

pekny den,
mne nevydalo vcera vecer prist,,,boli sme na domceku zase do deviatej vecer 😠 ,,,ked je tak dlho vidno,potom sa ani nezda, ze je uz vela hodin

marikac
24. jún 2010

@janirea ahoj,ani ja som tu vecer nebola...a dnes ma uz nepoznaju 😒

ivka12
24. jún 2010

@janirea hej to poznam, aj my staviame domcek a niekedy ten cas ide tak rychlo ze az.....a v akom stadiu uz ste?

janirea
24. jún 2010

@marikac
ale poznaju 😉 ,,,ja urcite ano
aj ked vzdy ked sem pridem "obdeň" pripadam si ako "nová" 😀

@ivka12
my sme v stadiu nekonecneho pribehu prerabania 🙄 ,,,,nestaviame novy ale prerabame starsi-rodicovsky,,,tak niekedy to je uz na nervy 😝

marikac
24. jún 2010

@janirea zase jeden z tych skaredych studenych dni 😠 vobec sa pri pohlade z okna netesim, ani si nemozeme vyrazit do lesa s dekou 😀

ivka12
24. jún 2010

@janirea no tak to je niekedy horsie ako stavat novy.....my uz mesiac cakame na vodara,jeden nam po troch tyzdnoch cakania odmietol,tak uz mam z toho nervy...nekonecny pribeh....chceli by sme byvat uz na jar tak uvidime k comu sa dopracujeme :o)

dudiva
24. jún 2010

dobre ranko babenky 🙂 tu v ke je kraasny den 🙂 tesim

aalinka
24. jún 2010

dobre rano 🙂

janirea
24. jún 2010

@marikac
my sa chystame tento vikend na chalupu,,,uzemie bez komunikacnych sietí, ako to ja volam 😀 ,,,tak sa tesim, ze vypadnem trosku,,,len by prsat nemuselo,,,,
a to vy tak, ze do lesa a s dekou,,,piknik?,,,, 🙂 ,,,mne sa na to moj m. nechce dat nahovorit,,,,len tak lezat v trave

@ivka12
no ani nevrav,,,,aj ked stale si vravim,ze uz tak malo staci a bude vsetko hotove,,,,ale pri dome to nebude nikdy, vzdy bude nieco potrebne urobit, prerobit, upravit,,,,,ked len travu pokosit,,,atd,,,ale clovek sa aspon nenudi 😅

marikac
24. jún 2010

@janirea prave preto,ze sme to neskusili este, tak mame taky sialeny plan 😀 manzel sa necha ukecat vzdy na nejaku somarinu co vymyslim 😅

ivka12
24. jún 2010

@janirea no ved to hej....stale okolo domu,ale tesi ma ze budeme konecne sami...teraz byvame s mojimi rodicmi a bratom.....stale ma niekto nieco,v sobotu treba makat lebo mama zazera....a tak si budeme apson sami sebe panmi....tesim sa na to....a ze bude kopec roboty nevadi mi.....len aby sme do noveho domu aspon babo mali :o) cize uz najvyssi cas splodit :o)

janirea
24. jún 2010

@marikac
len najdite nejake intímčo-miesto,,,aby vas niekto neprekvapil 😀

janirea
24. jún 2010

@ivka12
tak to mas svätu pravdu,,,,aj ked mam rodicov aj svokrovcov rada,,,je potrebne, aby boli v primeranej vzdialenosti 😀

ivka12
24. jún 2010

@janirea 😀 to ano....primerana vzdialenost,hehe....moja svokra je taka,ze najprv ti povie ze sa jej to nepaci a neviem co....ale nikdy nezabudne dodat....no ale uz jak vy chcete 🙄 .....no ale oki....a ako dlho ste spolu s manzelom? my sme mali v maji vyrocie svadby ale chodili sm espolu 10 rokov 😎

janirea
24. jún 2010

@ivka12
no moja svokra,,,by som povedala, ze je "všeliaká",,,nemyslim si, ze by to tu citala,,,ale jeden nikdy nevie a čert nikdy nespí 😀
my sa s manzelom pozname 8 rokov a teraz v oktobri bude 3-tie vyrocie svadby 🙂

mirka251
autor
24. jún 2010

dobre ranko koceny 😵

aalinka
24. jún 2010

moja svokra je takeho isteho typu ako ma ivka12, tiez najprv povie, ze toto nedobre, toto tak treba ..... a potom doda, no ale uz ako vy chcete a mna vtedy ide roztrhnut od zlosti, ale v celku je v pohode aj pomoze s malou ked treba 😉

petuska123
24. jún 2010

asi vsetky svokri su v spravani rovnake 😀 😀

ivka12
24. jún 2010

@aalinka ano ano presne...zbytocne ma vynervuje :o) ale hlavne ze pomoze...teda ak sa jje chce :o)

ivka12
24. jún 2010

tak kde ste dievcence? vsetky makate v robote? ja jednym ockom kontrolujem ci niekto pise :O)