Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
dnes rano som sa postavila na vahu a pribudlo mi 1,5kg navrch 😠 musiim so sebou konecne nieco robit...vzdy si len hladam vyhorovky, preco dnes nie, radsej zajtra... 🙂
ale dnes som poslusna,,,,mam kuracie masko a salat k tomu na obed
ja som za rok pribrala 10kg ☹
@dudiva
mne sa to tiez tak podarilo 😠
ale baby nešalte hlavne s nejakymi dietami,,,,,treba papat vsetko teraz pred tehu,,,,nikdy neviete ako to bude pocas tehu
ja som si s prepacenim tych 20tt odgrcala ☹ ,,,schudla 7 kil a nemohla s tym nic robit ☹ ,,,chodila som ako trasorítka
a nic nezaberalo
netvrdim, ze si treba robit zasoby,,,,ale len aby bola strava normalna 😉
hej vtipi o delenej poznam :o)....ako aj zemiaky mozete oapat ale tak 2-3 hodiny po mase:o)...mne to vyhovuje,raz za cas si dam normalne...vacinou v nedelu ked mam vari doma....v nedelu si dobprajem vsetko ale cez tyzden sa snazim dodrziavat....
ja si myslim osobne ze mozte vsetko jest ale fakt z mierou a 5 krat denne.....odkedy to dodrziavam nepriberam...sice teraz ani nechudnem bo rucicka sa asi zasekla :o) ale hlavne ze stoji vaha.....
no vidim, ze tu sa chudne vo velkom. Aj mne by sa zislo zhodit kilecko dve, ale za toho pana sa mi nedari. na diety ja nie som, nikdy som ich nedrzala, len mi treba viac pohybu ale to uz je ine kafe. Nechce sa mi. 😀 Inak zdravim, ako sa mavate?
@ivka12
ved ja tiez to beriem tak trosku s rezervou,,,ked mam moznost, tak mam delenu,,,ale zase co by som si v nedelu nedala normalny obedik so vsetkym,,,, 🙂 jednoduco len tak, aby to bolo v norme, pretoze ja priberiem aj z toho co okolo mna prebehne 😀
no a dorazili ma injekcie B12, ktore som dostavala ,,,no brutal ako som z nich priberala
@janirea no ano ked som chudla tak som to brala vaznejsie a teraz som spokojna lebo som schudla,tak uz len taku odrziavaciu fazu mam :o) aj ja inac priberam od vsetkeho na co len pozriem.....som si vsimla ze skor priberiem vtedy ked nic nejem :o) tak radsej jem....
@marikac no ono je to prave o tom ze sa nam nechce.....ani mne sa nechcelo,stale vyhovorky preco nie a od zajtra a neviem co...ide len o peevnu volu....ale ked som sa fakt nemohla pozriet do zrkadla tak uz som tu volu naasla a oplatila sa :o)
ja mam pocit ze cely zivot dokelu je len o tom ako vyzeram o chdunuti a neviem co...tak som si povedala ze muza mam,pacim sa mu ostatnym sa nemusim...som spokojna teraz so sebou...tak uz to neriesim :o)....a som aj stastnejsia :o)
@janirea no ano, uz aby to bolo :o)......som sa smiala inac lebo o tyzden ideme k sestre na dovolenku a berieme aj mamu....a maju tam len tak izbu ze sa zatiahne taka zastena,aby sme mali oddelene izby s mamou.....ze budeme musiet byt sakramentsky potichu ked chcem snazilkovat :o))))
baby, teraz na hlavnej stranke si jedna mamina nahodila foto s taaaakym peknyyyym bruskom 😅 😵 😵

ja som TU (popri praci).... teraz kazdy pracuje a poobede nebudem stihat citat, nie? no jasneee 😉