Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ahojte babenky, tak ja som uz v praci :o).....dnes 29DC...tak som zvedava co bude dalje....vcera ziadne snazilkovanie....ani krutenie zadkom nepomohlo 😒 ...no ale tak dnes ma volno tak snad :o). citam ze ste j na pivko presli vecer :o)
@miranda21 ano ano, uz druhy mesiac sa snazime.....prvy mesiac som kopec testov pokupila,ked tyzden meskala mrcha....soms a tesila a potom velke sklamanie....ale to asi kazda z nas tu pozna.....uz som mala myslienky ci vobec mozem mat deti a take blbosti....no ale potom mi aj moj drahy prehovoril do srdca,ye ked to budem velmi chciet tak to nepride...tak teraz to uz beriem tak sportovo,aj ked v kutiku duse dufam,ze ved snad to teraz vyjde :o)....uvidim co a ako,lebo vascinou mi mrcha pride v 30DC......co je zajtra
ivka12 - no ja som sa tiez tesila, uz som si aj nejake vecicky nakupila ze to urcite vyslo, dokonca mi meskalo 4 dni tak som uz bola happy a potom to prislo.... tak skusame dalej, dufam ze sa to podari do konca leta :D
no to je najhorsie mrcha meska.......zaciname sa tesit a vraviet si ze konecne to vyslo a v tom pride!!!!!!!!vtedy nevies ci mas kricat na celi svet ☹
dobre rano, napisali ste tu toho od vcera dost.... 😉
pekny den,
mne nevydalo vcera vecer prist,,,boli sme na domceku zase do deviatej vecer 😠 ,,,ked je tak dlho vidno,potom sa ani nezda, ze je uz vela hodin
dobre ranko babenky 🙂 tu v ke je kraasny den 🙂 tesim
dobre rano 🙂
@marikac
my sa chystame tento vikend na chalupu,,,uzemie bez komunikacnych sietí, ako to ja volam 😀 ,,,tak sa tesim, ze vypadnem trosku,,,len by prsat nemuselo,,,,
a to vy tak, ze do lesa a s dekou,,,piknik?,,,, 🙂 ,,,mne sa na to moj m. nechce dat nahovorit,,,,len tak lezat v trave
@ivka12
no ani nevrav,,,,aj ked stale si vravim,ze uz tak malo staci a bude vsetko hotove,,,,ale pri dome to nebude nikdy, vzdy bude nieco potrebne urobit, prerobit, upravit,,,,,ked len travu pokosit,,,atd,,,ale clovek sa aspon nenudi 😅
@janirea no ved to hej....stale okolo domu,ale tesi ma ze budeme konecne sami...teraz byvame s mojimi rodicmi a bratom.....stale ma niekto nieco,v sobotu treba makat lebo mama zazera....a tak si budeme apson sami sebe panmi....tesim sa na to....a ze bude kopec roboty nevadi mi.....len aby sme do noveho domu aspon babo mali :o) cize uz najvyssi cas splodit :o)
@janirea 😀 to ano....primerana vzdialenost,hehe....moja svokra je taka,ze najprv ti povie ze sa jej to nepaci a neviem co....ale nikdy nezabudne dodat....no ale uz jak vy chcete 🙄 .....no ale oki....a ako dlho ste spolu s manzelom? my sme mali v maji vyrocie svadby ale chodili sm espolu 10 rokov 😎
dobre ranko koceny 😵
moja svokra je takeho isteho typu ako ma ivka12, tiez najprv povie, ze toto nedobre, toto tak treba ..... a potom doda, no ale uz ako vy chcete a mna vtedy ide roztrhnut od zlosti, ale v celku je v pohode aj pomoze s malou ked treba 😉
asi vsetky svokri su v spravani rovnake 😀 😀
tak kde ste dievcence? vsetky makate v robote? ja jednym ockom kontrolujem ci niekto pise :O)

@drake ahoj a vela štastia v práci 😉