Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
aj ja sa musim rozlucit - idem si umyt hlavu a o chvilku mam tiez hore to moje sidlo... tak pekny den vsetkym! 🙂 a nech prsi len tam, kde to nikoho neohrozuje - ako napr. tu v BA! 😕
@mirka251 ahojček-no dnes je 31DC -a mna stale lakal ten posledny tehu test-tak som si ho spravila-no ale keby som aj lupu našla-nič tam nevidno ☹ možno je skoro a možno sa proste nezadarilo a treba čakať už len na mrchu 🙄 do vikendu počkam a potom uvidim 😉
@effie81 presne tak-aj my akonahle zariadime aspon prizemie-tak sa sťahujeme a podkrovie sa da postupne-ved na prizemii bude aj kupelna aj všetko a hore budu 3 izby a kupelna a to sa da aj časom.. 😉
ja tiež nemam tbl mirena je teliesko vnutromaternicove. 🙂
my mame len bungalov 4izby, taký šikovný, a krasnu zahradu len ešvonku nemame porobené, už to dokončovanie ide pomaly ☹
@miranda21 tak to je super bungalovček 😵 aj ja som chcela-no na to treba širší pozemok a pri TT idu pozemky draho aspon na môj vkus-tak sme radi aj za tento pozemok a domček bude poschodovy-vždy lepšie ako nič 😉
a okolo domčeku sa da pomaličky zveladovať-hlavne že už sa da byvať 😉
vypisujem ziadanku na dnes 😀 😀 😀
my sme dostali pozemok darom takze sme to mali lahsie 😅 😅 😅 je to tak hlavne ze bývam je nam smm dobre 🙂
a je to som zvedava co mi na to povie 😉
@miranda21 uff to aj ja by som chcela darooooom 😀 mali sme aj možnosť-môj tato nam chcel kupiť pozemok v novej ulici-no podmienka bola-že ten pozemok bol tam odkial pochadzam (tam boli v tom čase aj lacnejšie)a to od TT vyše 60km ☹ a kvôli manželovej praci tu sme to museli odmietnuť a najsť si pozemok tu ktory sme kupili ☹ čo už,60km denodenne by bolo dosť...
lalia moc ti držim palce aby si bola tehu, všetky aby sme skoncili štasne tehu 😀 😀 😀
jasne že je lepšie na dvore 🙂

@mima77 ale Erik je tiez pekne meno....🙂 manzel tvrdi,ze druhy bude tiez chalan,tak teraz vybral meno on.🙂