icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

ivka12
25. jún 2010

:o( to tu ako nikto uz nie je???? :o((.....a do novej temy nemam pristup,fnuk

dudiva
25. jún 2010

jeeeej babule, vy ste si dali fotky 🙂

dudiva
25. jún 2010

do akej novej temy?

ivka12
25. jún 2010

no uz vytvorili sukromnu len akosi tam nie som este....a tak by som si pokecala :o(

nova skupina je '' Objednavame si bociana" v lete2010 ...sukromna

dudiva
25. jún 2010

fiiiiha, idem to skusit 😅

dudiva
25. jún 2010

noooo skisila by som, len neviem kde.. 😨

ivka12
25. jún 2010

daj si forum,potom sukromne temy a tam je ze objednavame si bociana......

fazulka1512
25. jún 2010

ahojte, ja by som sa tiez chcela pridat ale niesom tam napisana tak sa tam nedostanem, uz som pisala aj miske ale zatial nic

ivka12
25. jún 2010

@fazulka1512 hej aj ja som pisla,ale nic...no tak co uz asi to este necitala....dnes mam asi depku z toho vsetko ze mi meska mrcha a co ak zase to nebude ono,nech uz radsej dojde.....pomaly isto si zacinam namyslat aj priznaky :o)...asi mi uz je z otoh viac do smiechu ako do placu

fazulka1512
25. jún 2010

ivus a nerobila si si test ked ti meska
alebo chces este pockat
mne minuly cyklus meskala tyzden, ale ja som vedela ze bude meskat lebo som mala neskor ovulku

zuzanka7834
25. jún 2010

@ivka12 @aalinka som zvedava kolke z nas skoncia do konca roka s plnym bruskom, bodaj by sme skoncili vsetky, potom by sme si dali velku celoslovensku tehu stretavku a nase deti by sa po rokoch stretavali v letnych taboroch, ha ha, ze aka utopisticka vestica 🙂 Len dufam, ze mne to brusko koncom roka nezaplni len vianocny kapor so salatom, hi 🙂

ivka12
25. jún 2010

@fazulka1512 nie nerobim si test este....a asi kolko dni od ovulky mam dostat??mozno tiez preto meska ze som neskor...testovat este fakt nechcem...lebo aposledy tiez meskala tyzden

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 tak aby si mala pravdu :o)))....aby nam neostal len ten kapor :o(

zuzanka7834
25. jún 2010

aj ja si chcem objednat bociana!
@ivka12 podla mna si v tom, drzim palce, aby to tak bolo 🙂

fazulka1512
25. jún 2010

od ovulky to zalezi ako dlhu mas lf, je to u kazdej zeny inak
aky den si cyklu a kedy si mala priblizne ovu, hm

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 neviem zuzi,ale preco to ja tak necitim :o(....nieco mi hovorim ze nerob hop kym nepreskocis....radsej na to nemyslim,no ale da sa to??? joooj toto stale riesim ked mam dostat tu mrchu.....

zuzanka7834
25. jún 2010

@ivka12 kapor a vela kolacov, ako sa poznam 🙂 ale este lepsie by bolo mat babiku v brusku ovela ovela skor nez na tie Vianoce 🙂

fazulka1512
25. jún 2010

zuzi ja ho mam uz objednaneho len cakam na potvrdenie objednavky 😉 😀

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 no kolaciky by so ti vedela zabezpecit aj teraz :o) mame ich kopec doma,lebo mama pecie na zakazky....ja ich uz nemozem ani vidiet :o)

ivka12
25. jún 2010

@fazulka1512 no mne akurat poslal kurier sms,ale nie babatkovsky :o).....

zuzanka7834
25. jún 2010

@ivka12 toto presne poznam, a ona vzdy pride den po tom, nez si spravim test, ako na potvoru. Teraz naposledy som mala tolko priznakov a meskala 10 ci 11 dni. Ja uz sa niekedy citim ako kuzelnik, ktory si so svojim telom robi co chce, normalne cakam, kedy si nahovorim este aj mlieko v prsiach! Hnusne priznaky, a stale neviem, ako ich dostat z hlavy, to sa podla mna neda...

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 no ved to ze clovek si hovori ze nebude na to mysliet,ale ked sa blizi mrcha tak aj tie priznaky su skoro take iste....hnuuuuuus...no a prave preto si nechcem robit test este...lebo si myslim ye sa len moje telo so mnou zahrava....:o(

zuzanka7834
25. jún 2010

@ivka12 teda ti budem drzat palce aby si vydrzala a ked sa odhodlas aby tam boli ozaj dve palicky, uuplne jasne, krasne vedla seba🙂

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 dakujem :o) a ty si ako na tom? ako dlho sa snazite?

fazulka1512
25. jún 2010

ivka kolky den si cyklu a kedy si mala priblizne ovu, hm

zuzanka7834
25. jún 2010

@ivka12 ja som kolacova iba na navstevach. Sama velmi rada peciem a casto, ale malokedy ich jem. Neviem preco mi doma nechutia, ale chvalabohu, aspon sa nimi netlacim🙂 Lenze cez Vianoce je to ine, to si tu zobnem, tam zobnem, len taky maly kolacik, len tuto trubicku, a este jednu, tuto oblatku, marokanku🙂

ivka12
25. jún 2010

@fazulka1512 teraz som 30DC a ovu...no ja si to nemeriam ale predpokladam ze to bolo do minuleho vikendu,mala som taky ciri vytok ako pri ovu....cize tak 20.6 mozno posledny den,ale fakt to neviem.....co som si pocitala cez web tak mi vychadal posledny den na 14teho ale podla mna to bolo posunute....fakt neviem

zuzuula
25. jún 2010

@ivka12 no ja beriem uz 3 mesiace gynex lebo som mala pred 3 mesiacmi cystu na vajecniku a vtedy mi to znama odporucila, cystu mi to rozpusitlo a gynekolog mi povedal ze to je vyborne na otehotnenie ze nech to beriem, a teraz uz beriem aj maternu co si vitaminy pre zeny ktore chcu otehotniet a ktore su tehotne a vraj je aj vyborny vitamin E tak beriem vsetko.
to ta obdivujem, ja som mala minuly mesiac nakupenych asi 10 testov, vyuzila som zatial iba 2, mam ich doma nachystane keby nieco.... drzim palce
ale ja som inak mala priznaky, stale som chodila cikat, strasne som bola unavena, stale len spat....

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 no ano cez vianoce to je ine :o)....ja som po poslednych vianociach stupila do svedomia a nieco aj schudla :o) ale kolacik si sem tam dam :o)

ivka12
25. jún 2010

@zuzuula ano cikat chodim dnes od rana vkuse....ale to aj pred mesiacom.....a trosku zaludok citim ale tiez to bolo uz raz...preto si velmi nedavam nadej.....zajdem buduci tyzden za mojou lekarkou,nech mi da ejake tie vitaminy...zatial beriem len kyselinu listovu uz asi od marca....