icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

ivka12
24. jún 2010

tak co som tu ostala samaaaa? 😒

marikac
24. jún 2010

@ivka12 nie,ja som tu ☹

ivka12
24. jún 2010

@marikac a co ten smajlik smutny?

marikac
24. jún 2010

@ivka12 treti den negativny ovu test... 😒

ivka12
24. jún 2010

@marikac ale nerob si z toho nic,treba mysliet pozitivne ...ja viem...mozno ja tu o par dni budem plakat ze nic z toho,ale tak uz co.....zivot ide dalej..kolko kociek tak pocuvam dookola ze vlemi chceli a ked sa na to vybodli tak to prislo ani nevedeli kedy.....

marikac
24. jún 2010

@ivka12 este nehadzem flintu do zita, este mam 5 testov 😀 a neprestanem, kym nanejdem // 😀 😀 ved hadam ovu musi prist...neviem presvedcit samu seba, ze sa na to vybodni moja mila....takze asi tak...ale o to vacsia radost bude, ked najdem ciarocky na ovu teste a vlitnem na to 😀

ivka12
24. jún 2010

@marikac hej ako tie dve ciarky by som aj ja chcela vidiet...ale ovu testy nejake neplanujem....co to vlastne stoji? mojej sestre to sakramentsky dobre vyslo....na prvykrat a este aj chlapec....jej druhe dieta,ze nejako sa ani velmi nesnazili....

janirea
24. jún 2010

dievcata,,,ja sa lucim na dnes,,,nestihacky
pekny zvysok dna

ivka12
24. jún 2010

@janirea papaaa

ivka12
24. jún 2010

tak nic kocky,idem ja domov konecne....mozno vecer dojdem pozriet :o)

zuzanka7834
24. jún 2010

@aalinka ja si stale poviem, ze odolam ale nakoniec si test vzdy kupim, a keby jeden... niekedy ked sa uz velmi namotam, tak sa testujem este aj cez MS, ak je prve dni slaba, len aby nezhaslo svetielko nadeje, taka som tapka!

zuzanka7834
24. jún 2010

@ivka12 ved hej, to kazdy vravi, len keby sa to dalo, nemysliet na to... to si neviem ani predstavit co by sme mali robit aby sme na to nemysleli... kto ma recept, navrhnem ho na nobelovku🙂

zuzuula
24. jún 2010

ivka12 ja som si tak nechcela kupit ten test ale to moja segra ona je sestricka v nemocnici a videla na mne uz vraj vsetky priznaky ze som.... tak som sa tesila, ale dufam ze to nebude dlho trvat, uzivam strasne vela vseliakych vitaminov a liekov ktore by mi vraj mali pomoct otehotniet tak som zvedava .....

lalia21
24. jún 2010

Tak babule,už som zasa na chvilu tu 😉 vybavovačky vybavene,nakup nakupeny,navarene..už môžem odpočívať...no možno pôjdeme do Madunic a samozber jahôd-dnes som si na ne tak chutila ale ked som videla v obchode že pol kila vyše dvoch eur tak ma aj chuť prešla 😠
Mirka251 ako sa máš? 😉 a ostatne babule?posledne dva dni Vás niak zanedbavam-vôbec nestiham-stale dakde dačo 😅

lalia21
24. jún 2010

@mirka251 -zabudla som zavináč 😅

mirka251
autor
24. jún 2010

@lalia21 ahoj mojo akurat som sa prihlasila 😉 a nevadi,ze nas zanedbavas,ked si to kompenzujes niecim prijemnejsim 😀

lalia21
24. jún 2010

@mirka251 😀 no zväčša príjemnejším 😀 😀 ale cez mrchu mi to je jedno-na to najprijemnejšie musim čakať do soboty-nedele 😀 😀 😀 dnes som mala maraton po TT,vybavovačky,nakupy,premavka..-ach skoro som sa v tom aute uvarila ake bolo horko 😠

mirka251
autor
24. jún 2010

tak bambulky pozyvam Vas do sukromnej temy.Objednavame si bociana.za nazov dakujeme marikac myslim. 😉 niektore ste tam uz pridane a tie ktore nie su poprosim aby sa pridali k nam.nieze by som ich tam nechcela pridat,ale nechcelo sa mi pozerat 100stran do zadu tak nech sa nehnevaju. 😀

mirka251
autor
24. jún 2010

@marianna28 kde si moja pod k nam 😀

zuzuula
24. jún 2010

miranda21 dakujem pekne, je to smutne, ale potom ako bude veselo 😀

mirka251
autor
24. jún 2010

podme podme do sukromia kocky 🙂

marikac
24. jún 2010

stretneme sa tu:

miranda21
24. jún 2010

ahojte a to je ta súkkromná? 😉

popelka
24. jún 2010

ahojte koceny ste tu,,,,,,,ako ste sa dnes mali,,,,,ako ide snazenie,,,,,,je tu niekto,,,pa

popelka
24. jún 2010

ako do sukromia,,,co to znamena,,,,na ip spravy ci ako ,,,,,

popelka
24. jún 2010

@mirka251 ahoj,,,,,kde ste nikto tu nie je,,,papik

drake
24. jún 2010

ahojte dievcence 🙂

mirka251
autor
24. jún 2010

@drake mojko pod do sukromia "objednavame si bociana"

mirka251
autor
24. jún 2010

@drake si tu?

ivka12
25. jún 2010

@zuzuula a co uz si si o robila? mna kamoska tiez navadzala,ved si kupo aby si vedela na com si....no a potom som uz vedela...ze vsetko odznova.....dnes mam 30DC...tak som velmi zvedava ci to uz tentokrat vyslo....uz zase idu na mne tiez priznaky vsetky :o(....rano mi bolo trochu nevolno,ale fakt nic moc,len som trochu zacitila zaludok....ale tak mi bolo aj naposledy a potom o tyzden sa dostavila mrcha...tak neviem co si mysliet,ci si davat nadeje alebo radsej nemysliet na to .....tak uz mi nic ine neostava len cakat.....

vcera som bola vecer o deviatej so svagrom na pohotovosti a bola tam lekaren....a fakt som rozmyslala ci ist alebo neist kupit....ale nesla som nakoniec.....