Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
dievcata,,,ja sa lucim na dnes,,,nestihacky
pekny zvysok dna
tak nic kocky,idem ja domov konecne....mozno vecer dojdem pozriet :o)
@aalinka ja si stale poviem, ze odolam ale nakoniec si test vzdy kupim, a keby jeden... niekedy ked sa uz velmi namotam, tak sa testujem este aj cez MS, ak je prve dni slaba, len aby nezhaslo svetielko nadeje, taka som tapka!
@ivka12 ved hej, to kazdy vravi, len keby sa to dalo, nemysliet na to... to si neviem ani predstavit co by sme mali robit aby sme na to nemysleli... kto ma recept, navrhnem ho na nobelovku🙂
ivka12 ja som si tak nechcela kupit ten test ale to moja segra ona je sestricka v nemocnici a videla na mne uz vraj vsetky priznaky ze som.... tak som sa tesila, ale dufam ze to nebude dlho trvat, uzivam strasne vela vseliakych vitaminov a liekov ktore by mi vraj mali pomoct otehotniet tak som zvedava .....
Tak babule,už som zasa na chvilu tu 😉 vybavovačky vybavene,nakup nakupeny,navarene..už môžem odpočívať...no možno pôjdeme do Madunic a samozber jahôd-dnes som si na ne tak chutila ale ked som videla v obchode že pol kila vyše dvoch eur tak ma aj chuť prešla 😠
Mirka251 ako sa máš? 😉 a ostatne babule?posledne dva dni Vás niak zanedbavam-vôbec nestiham-stale dakde dačo 😅
tak bambulky pozyvam Vas do sukromnej temy.Objednavame si bociana.za nazov dakujeme marikac myslim. 😉 niektore ste tam uz pridane a tie ktore nie su poprosim aby sa pridali k nam.nieze by som ich tam nechcela pridat,ale nechcelo sa mi pozerat 100stran do zadu tak nech sa nehnevaju. 😀
@marianna28 kde si moja pod k nam 😀
miranda21 dakujem pekne, je to smutne, ale potom ako bude veselo 😀
podme podme do sukromia kocky 🙂
stretneme sa tu:
ahojte a to je ta súkkromná? 😉
ahojte koceny ste tu,,,,,,,ako ste sa dnes mali,,,,,ako ide snazenie,,,,,,je tu niekto,,,pa
ako do sukromia,,,co to znamena,,,,na ip spravy ci ako ,,,,,
ahojte dievcence 🙂
@zuzuula a co uz si si o robila? mna kamoska tiez navadzala,ved si kupo aby si vedela na com si....no a potom som uz vedela...ze vsetko odznova.....dnes mam 30DC...tak som velmi zvedava ci to uz tentokrat vyslo....uz zase idu na mne tiez priznaky vsetky :o(....rano mi bolo trochu nevolno,ale fakt nic moc,len som trochu zacitila zaludok....ale tak mi bolo aj naposledy a potom o tyzden sa dostavila mrcha...tak neviem co si mysliet,ci si davat nadeje alebo radsej nemysliet na to .....tak uz mi nic ine neostava len cakat.....
vcera som bola vecer o deviatej so svagrom na pohotovosti a bola tam lekaren....a fakt som rozmyslala ci ist alebo neist kupit....ale nesla som nakoniec.....

tak co som tu ostala samaaaa? 😒