icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

fazulka1512
25. jún 2010

aha tak ja meriam len pre to aby som vedela kedy mam zacat brat duphaston lebo ho beriem vzdy po ovu

ivka12
25. jún 2010

@fazulka1512 tak to meranie....hmm....ak mi to niekto vysvetli mozno aj zacnem ....ale nejako sa k tomu nemam aby som to az takto sledovala

zuzuula
25. jún 2010

@ivka12 no to je tiez kyselina listova a vela inych skoro to iste je calibrum probaby, a to nemusis ist k lekarke to ti v lekarni normalne predaju

ivka12
25. jún 2010

jaj tak to potom skocim do lekarne cez obed...co to asi stoji to calibrum?

zuzuula
25. jún 2010

to calibrum stalo okolo 5 euro 30 tabletove a centrum materna je drahsie to stalo okolo 8

ivka12
25. jún 2010

@zuzuula a ty to beries?

zuzuula
25. jún 2010

no jasne ja to beriem uz 2 mesiac, to mozes az do 3 mesiaca tehotenstva potom brat

zuzuula
25. jún 2010

to ma tak kamaratka doplasila ze nech to beriem lebo ona sa nato vykaslala nebrala ziadne vitaminy a dostala v 5 mesiaci celiakiu a teraz musi drzat bezlepkovu dietu tak..... neviem

ivka12
25. jún 2010

@zuzuula no neviem, podla mna to je individualne....mne dotorka povedala ze ak sa mi nebude darit po troch mesiacoch mi da duphaston....ci co

fazulka1512
25. jún 2010

ja som tiez brala aj acidofolan aj femibion 800 a som sa na to vykaslala, aj femi kvapky
neberiem nic , co sa ma stat to sa stane aj bez vitaminov

zuzuula
25. jún 2010

aha tak to neviem, no to sa mozem potom aj ja opytat, a to nie je na zastavenie krvacania alebo tak? a to ti ma potom pomoct otehotniet?

fazulka1512
25. jún 2010

mne nasadila doktorka duphaston ked mi robila horonalny profil, lebo mam nizsku hladinu progesteronu, ona mi to vysvetlila tak ze to pomaha aby sa dobre uhniedilo aby boli v tele vhodne podmienky na uhniezdenie
ona mi vravela ze ho budem brat stale aj pocas tehu

zuzanka7834
25. jún 2010

@ivka12 ja som to tu niekde akurat vcera pisala. Komplikovane na vysvetlenie, ja som si donedavna myslela, ze skusame uz vyse dvoch rokov, ked tu zrazu som sa od mojho milovaneho dozvedela, ze len nejake 3-4 mesiace. Vravim, tazko uverit, normalne som o sebe pochybovala, ci poznam vlastne telo a pod 🙂 Kazdopadne, skoro kazdy mesiac z celej tej doby som bola ako na ihlach, ci UZ. Teda, po psychickej stranke som si velmi nepomahala... Asi u nas zlyhal isty druh komunikacie, comu doteraz nechapem. Ale teraz to uz berie vazne aj moj drahy manzel, minule mi kupil babyplan vitaminy, ze aby to vraj bolo rychlejsie 🙂 Teda pevne verimj, ze sa podari a v ramci hesla nenechat nic na nahodu som nas objednala na vstupne vysetrenia do Heliosu v Martine. Len nech mam istotu, ze je vsetko v poriadku, nakolko mojmu gynekologovi sa za kazdy odber musim prosit, nerobil mi ziadne hormony, nic... Do toho MT ideme o mesiac, maju tam dost dlhu cakacku. A teraz som si kupila este aj matersku kasicku, lebo som tu niekde citala, ze pomaha upravovat cyklus (nakolko ten moj je taky rozhadzany a nepravidelny ako sa len da). Strasne, normalne cakam, kedy zacnem tancovat pri splne mesiaca a palit suche vetvicky 🙂 Nikdy som na taketo veci neverila, umelym doplnkom akehokolvek druhu som sa vyhybala z kilometra a zrazu flasticka sem, druha tam, zacinam si merat teplotu. Bojim sa aby som nezortodoxnela... ale ked uz tak velmi chceeem babatko!

ivka12
25. jún 2010

@fazulka1512 no dievcence ja tu citam ejake formu,ze vitaminy nevitaminy co sa ma stat stane...boli vselijake nazory...niekto bral niekto nie a ze vra to je len o biznise...tak zase mi ostava pravidlo....spolahnut sa len na seba....ale kyselinu listovu bduem brat dalej :o)

zuzuula
25. jún 2010

aha teda, no na to sa musim opytat teda, a to ten hormonalny profil to si si nejako vyziadala?

ivka12
25. jún 2010

@zuzanka7834 no ved to ze zo zaciatku si povies ze ja nic nebudem robit..necham to tak a potom sa pristihnes :o) ze merias teplotu a vsetky tie vecicky.....ja som to tiez tvrdila ze nebudem ale uz mam take pochybovacky ci by som fakt nemala :o)

fazulka1512
25. jún 2010

ivka ja som si povedala ze tento cyklus nic
ale na druhy mozno pojdem okolo lekarne a kupim si ten acidofolan, vitaminy nikdy niesu na skodu
ale mam ocistnu kuru tento cyklus 😉

zuzuula
25. jún 2010

tak mozno to bude len placebo ze tym vitaminom verime, ale mne strasne pomohli tie lieky vsetky ked som mala cystu, uz som mala ist na operaciu a zrazu bola prec, takze ja tym vitaminom verim a preto ich beriem 😉

fazulka1512
25. jún 2010

tepota je dobra vec, ja som si predtym namyslala ze treba presne v strede cyklu a teplota mi ukazala ze niekedy je ovu skor a niekedy neskor

ivka12
25. jún 2010

@zuzuula no ano ak to mas vyskusane tak to je ine....neviem mozno si nieco kupim :o)...idem teraz na obed,majte sa zatial.....

fazulka1512
25. jún 2010

zuzula nie to ona sama mi ho robila som jej povedala ze sa snazime o babo a ona ma automaticky poslala na krv

zuzuula
25. jún 2010

@fazulka1512 aha no tak to sa musim aj ja ist dat, uvidim este tento mesiac a ak nic tak pojdem, to uz sa budem musiet ist dat vysetrit 😉

fazulka1512
25. jún 2010

zuzula chod ved je to len pre tvoje dobro
mne napriklad stale chodi hlavou ze ci mi to vajko prasklo ci sa mi urobilo dost velke a take somariny ze kde je chyba ked sa clovek snazi pocas ovu a nic

zuzuula
25. jún 2010

a kolko sa uz snazite?

fazulka1512
25. jún 2010

my neintenzivne od jula a intenzivne od decembra
predtym to bol veget ale teraz uz chceme a stale si pekne pockame na ovu a ideme na to

fazulka1512
25. jún 2010

dufam ze majka pride a budeme moct sa zapojit do sukromnej skupiny
lebo sme asi rozdeleny na 2 tabory

zuzuula
25. jún 2010

tak to uz riadne dlho, fuu to ma nestras ja by som to asi nezvladla, tak to ta obdivujem

fazulka1512
25. jún 2010

beriem to tak ze ked mi je to sudene tak to babo bude ked nie tak budem robit vsetko preto aby bolo
ale najprv prirodzene a verim ze sa to priridzene aj podari
cyklus mam v pohode, doktorka mi povedala ze som ok, jedinnne ze by bol problem u manzela ale nasadila som mu vitamin e a snazime sa

fazulka1512
25. jún 2010

ja chodim aj do temy zaciname v juli, ale tam su uz skoro vsetky mamicky alebo tehulky, ostalo nas asi 5 ks co nic a asi 15 uz su za vodou 😉
rozhodla som sa do tejto temy lebo sa mi paci ta uzamknta ze si objednavam bociana
je dobre ked si snazilky navzajom pomahaju

fazulka1512
25. jún 2010

trosku mi vadi ze je to tu verejne tak dufam ze sa majka poponahla