Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@chcembabatko aj tebe palceky!!! A vitaj 🙂
@griesok vitaj!
@jabadaba mojo - skoro si isto testovala, testuj tak o dva tyzdne - to uz urcite ukaze //
Baby ten konik je fakt zavislost...
@chcembabatko ahoj, aj tebe nech to vyde - nam to urcite vsetkym klapne spolocne!
@effie81 nechcem ta poucovat, ani byt mrchava - ale prosim ta co tu robis v treningovom case o 00:29??? ccc 😀
ahojte
ale ste od vcera poobedia toho popisali, kym to precitam to bude najmenej hodinka. 😀
sofi uz strasi od 4.50 ale potom pri cici nejako este zadriemala aspon na par minutiek, a maminka mohla este dosnivat sen 😉
@marianna28 ako si sa rozpísala 😀 super 😀
tak ja už polievku mam 🙂 a teraz sa rozhodujem či idem s malou ku dr. 😒
dobre ranko vsetkym,
tak vy ozaj pisete ako keby vas za to platili. 😀 ,hlavne marianna28 😉 .
My ideme dnes na kontrolu s malym.
Vcera som manzelikovi oznamila,ze som zacala brat tu kys,listovu a po mrske ktora pride najblizsie by som chcela zacat uz na ostro. 😀 😉
tak baby kde ste 😕 ?ja pomaly idem ale za dve hodky som spat tak dúfam ze budem mat co čítat 😲 ale zas nie 15stran 😀 😀 😀
dobre rano, snazilky, ked som vcera odchadzala od pc a tejto diskusie boli sme na 12 strane,,..a dnes 22.. o nieco som prisla? pijem rannu kavu-aj ked by som nemala, niekde som citala , ze pri snazeni sa ma vynechat kava uplne...a snazim sa nastartovat, uz som hodinu v praci a neurobila som vobec nic 😀
my cakame do jula a potom juchu na babatko a mohlo by byt narodene ako sofi... 😀
pracujuce dievcata nemate co robit v praci,sefovia vas nekontroluju??? 😉 😀
miranda21 a preco musis este cakat???
ja ked som bola v praci, tak som nemala cas zapnut ani net, len som makala, makala a makala. 😠
@damilenka ja som so sofi otehotnela v juli. 😀
je to super mat jarne babo, v maji je uz teplo, tak to uz Sofi bola len v tenkych veciach a v lete len v satockach, a v zime to sa dalo prezit, len vtedy nemohla byt na rukach ako v lete, ona kocik nemala moc rada . azteraz co sme kupili, ten zboznuje. 😀
@marianna28 si zlata Marianka, Hm, no je mozne, ze to este asi bolo skoro. Ja som sa dala nejak navnadit tym testom, ze na rozpoznanie ranneho tehu, tak som si zajuchala, ze jeje. Aj muz nejako caka, ze budem tehu hned, on ma za tehotnu uz aj povazuje, furt to spomina. Ci nebude sklamany chudacik. Ale tak ak nie tak nabuduce. Aspon vas neprednehnem. 😉

@miranda21 dobre ranecko 😀 ani mne sa nechcelo spat - som uz vyse hodinky v praci a mam jej zas tolko, ze asi zacnem rozdavat....