icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

jabadaba
17. jún 2010

@mirka251 Miri, dieta si vyzaduje nejaky ten cas - doteraz som skladala lego, konecne som sa dostala k riadu a vareniu. Tak medzi tym som zas tu. 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

@jabadaba mas uz dietatko ? aj ja som vyvesila uz pradlo a varit zacnem az okolo1 hod aby bolo teple,ked pride drahy z prace

zuzin78
17. jún 2010

ahote, tak ja uz aj obedujem, drobec spinka, pradlo vyvesene, prala som dvakrat, boli sme aj v zahrade jahody pozbierat, povytrhala som nejaku burinu a na dnes uz hadam staci, esze poobede vonku,a je vecer 😉

zuzin78
17. jún 2010

halooo je tu niekto? alebo som tu teraz sama? 😵

jabadaba
17. jún 2010

@mirka251 ano, synceka trojrocneho, teda pomaly uz stvorrocneho. Mam pocit, ze ciim je starsi tym je narocnejsi. Ale tak nech mu nekrivdim, teraz sa hrajka sam v izbe a ja tu strazim spagety. 🙂

jabadaba
17. jún 2010

@zuzin78 teda zuzi, ty nejak stihas. Mne tu susti umyvacka riadu, pradlo este treba dat prat, varim spagety dnes, s pestom, som si to zjednodusila. No a asi vybehneme s malym trosku na luft, uvidime. Kym zas neleje. Tak idem off, zatial sa majte.

mirka251
autor
17. jún 2010

@zuzin78 ja som tu

marikac
17. jún 2010

aj ja som tu, uz som fajne najedena...mozeme zacat plodnu debatu 😀

zuzin78
17. jún 2010

@jabadaba musim stihat ,lebo inac by mam dom spadol na hlavu,.... musela sa aj sofinka naucit, ze sa veci robia aj ked je hore.
teraz ked som bola v zahrade, sofi sa schovavala pri paradajkach, a velmi ju to bavilo,len verim,ze nejake nepolamala. 😉

zuzin78
17. jún 2010

@marikac a co dobreho si mala? ja som teraz dojedla polievku a potom ked drobec vstane spapame zapecene cestoviny s maskom. mnammmm

marikac
17. jún 2010

@zuzin78 kuracie prsia mexicana a taliansku polievku, dnes - nejake "medzinarodne" nazvy 😀

marikac
17. jún 2010

@zuzin78 tento mesiac idem zistovat, kedy presne mam ovulaciu pomocou testov....cyklus sa mi rozhadzal, sam od seba, uz z toho sama nevyjdem...musim si takto pomoct

zuzin78
17. jún 2010

@marikac ja sa radsej nebudem sledovat, lebo potom budem z toho velmi smutna, ked sa to nebude darit ...aj tak nemam cas na to mysliet,ze by sme chceli druhe babatko.

price
17. jún 2010

Ahojte, Matejo už spí takže si môžem trochu s vami pokecať.

lalia21
17. jún 2010

@jabadaba určite bolo ešte pre teba priskoro 😉 musiš testnuť neskôr a možno sa tam nakoniec vyšplha aj druha čiarka 😀 😉
babule ale ste sa rozpísali-skusim Vás dočítať 😀

marikac
17. jún 2010

@price ahoj, ako dlho sa snazis o druhe baby?

price
17. jún 2010

Je tu ešte niekto

marikac
17. jún 2010

@zuzin78 v podstate to mas dobre,ze na to nemyslis, lebo ja ustavicne....a citam konik, babyweb a som tym posadnuta...asi by som uz mala byt cim skor tehu, lebo mi hrabne 😀

price
17. jún 2010

marikac ahoj,začali sme tento mesiac tak uvidíme aký bude výsledok

price
17. jún 2010

nesledujem si BT, ani nepoužívam ovu testy, nechávam to tak, keď to príde tak to príde

marikac
17. jún 2010

@price a asi mas pravdu...

zuzin78
17. jún 2010

@marikac neboj budes tehotna skoro a budes si to vychutnavat mne sa strasne pacilo byt tehotnou, este v 41tyzdni ked som isla do poradne tak sa doktorka smiala ze beham ako vevericka. 😀

price
17. jún 2010

@marikac vieš mne sa to možno ľahko hovorí, keď už máme Mateja. Možno na tvojom mieste by som robila to isté.

price
17. jún 2010

@lalia21 ahoj tak ako došla mrcha

zuzin78
17. jún 2010

@marikac pozrela som si tvoje fotky zo svadby, pekna nevesta si bola 😉

price
17. jún 2010

@mirka251 ahoj kde si, pekný kočiar ste si vybrali, aj ja mám rada zelenú farbu

zuzin78
17. jún 2010

@price tvoj syncek chodi tiez takto skoro spinkat ako moja, moja zaspala o 11.22

lalia21
17. jún 2010

@price ešte nieee 😀 😕 čakám čakám a dufam že sa jej nedočkááám 😀

zuzin78
17. jún 2010

@lalia21 nedockas.... ja som tiez cakala a cakala a bola sofinka s nami uz na dovolenke 😀

price
17. jún 2010

@zuzin78 ahoj väčšinou zaspáva až okolo 12.00 hod, ale to ráno vstáva o 6.30hod, ale dnes sme vstali o 5.40 hod a už bol strašne mrzutý tak som ho musela dať skôr spať.