icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

marikac
17. jún 2010

@jabadaba pre mna je fakt najmenej ist na postu, z prace chodim aj kazdy den...

jabadaba
17. jún 2010

@marikac no ved ani ja, tak to nazvala ta pracovnicka poistovne. Zrejme im to hloda v hlavach, ze si to kopec mamiciek plati a potom oni caluju tu najvyssiu matersku. Koho a preco to takto zerie netusim. Ja som si to chcela este minuly rok, ked sme prvy raz planovali nase druhe, vtedy som si poratala, ze by to bolo fajn, ja som totiz o prvu matersku prisla kvoli trom dnom - nemala som plnych 270 dni. Tak som chcela aspon pri druhom mat ine peniaze ako ten trapny RP. No len plany nam zhatila moja choroba, prestali sme na rok planovat druhe a potom, odhovorila ma od toho aj ta pracovnicka poistovne.

marikac
17. jún 2010

@jabadaba ale ani teraz nie je neskoro zacat si platit, ci ano?

jabadaba
17. jún 2010

@marikac no, ak este nie som tehotna, tak potom nie je neskoro. Ono tych 9 mesiacov tehu akurat vychadza na tych povinnych 270 dni. Ale kocky tu spominali termin 1.7., vtedy sa vraj zvysuje vymeriavaci zaklad. No len ci teda cakat dovtedy. Poradim sa asi zas s muzom, ci to vidi stale tak, ze sa to nevyplaca. Podla mna ano.

jankastela
17. jún 2010

ahojte dievcata,aj ja si to zacnem platit od jula.v septembri mame s priatelom svadbu a uz od augusta by sme chceli skusat 😀 ak by sa aohodou zadarilo,tak nam to akurat vyjde tych 270 dni 😉

marikac
17. jún 2010

@jankastela ahoj, drzim palce...brala si doteraz HAK?

marikac
17. jún 2010

@jabadaba TERAZ SOM SA ZAMOTALA A NEVYSLA SOM Z TVOJHO PRISPEVKU, CI SI MYSLIS, ZE SA TO VYPLACA ALEBO NIE...NO CO, SOM BLONDINA 😀 KAZDOPADNE JA SI MYSLIM,ZE SA VYPLATI

jankastela
17. jún 2010

@marikac dakujem 🙂 nie,nebrala som nic

mirka251
autor
17. jún 2010

ahojte koceny,tak od vcera ste tu popisali 5stran tak vydim,ze sa to rozbieha a vytam nove tvare

marikac
17. jún 2010

@jankastela hadam by ste nemali na tom dlho pracovat, ani ja som nic nebrala...a predsa uz druhy mesiac nic.. 🙄

mirka251
autor
17. jún 2010

@jankastela ja tak isto zacnem

marikac
17. jún 2010

@mirka251 ahoj, ja som vcera odisla skor, nez som teba zaregistrovala...ako dlho sa snazis?

mirka251
autor
17. jún 2010

@marianna28 urcite sa zadari verim tomu

jankastela
17. jún 2010

@marikac no dufam,ze to nebude dlho trvat.mam kamosku,ktorej sa to podarilo na prvy sup a teraz si povedali ,ze skusia este jedno a zase na prvy sup 😀 no niekomu sa to podari hned a ini si musia troska pockat 😅

mirka251
autor
17. jún 2010

@marikac my este nesnazime my len planujeme 2 august mrcha a potom seja hoj tehotenstvo 🙂 haha aka som si ista

mirka251
autor
17. jún 2010

babule nam sa to podari vsetkym a budeme sa spolu tesit 😉

damilenka
17. jún 2010

@marikac pozerala som si svadobne fotecky,mala si krasne satky a velmi pekneho manzelika. 😉 😅

jankastela
17. jún 2010

@mirka251 super,tak drzim palceky,nech sa podari 😀

damilenka
17. jún 2010

@mirka251 urcite raz ano,drzme si palceky. 🙂

marikac
17. jún 2010

@damilenka dakujem, ako si ma tam nasla??? to su len take "domace" fotky, od profi fotografa budem mat v pondelok, to bude parada, tak sa tesim 😅

marikac
17. jún 2010

@jankastela ja mam kamosku, ktora sama vravela,ze jej staci oprat manzelove spodky a uz je tehotna 😀

jankastela
17. jún 2010

@marikac no to hovorila aj moja mama,tak snad budem po nej 😀

damilenka
17. jún 2010

@marikac ved podla nicku na moja svadba.Vacsinou baby ktore su tam maju taky isty nick aj tu. 😉

marikac
17. jún 2010

@damilenka no to ano, som z tej kategorie, co nemeni nick, co ak zabudnem? 😀 pre pripad, vzdy rovnake 😝

mirka251
autor
17. jún 2010

je tu niekto? 🙂

marikac
17. jún 2010

@mirka251 ja :D

mirka251
autor
17. jún 2010

a kde vsetci zmizli?tak co ideme riesit navrhni vy sa uz snazite nie som v obraze

marikac
17. jún 2010

@mirka251 asi isli s predstihom obedovat, alebo niektore uz maju deticky, tak sa venuju im 😅
ano my sa snazime druhy mesiac, zatial nic...tak mame zase sancu tento mesiac, vela sa na to upinam, tak preto mame asi ten problem....lebo kazdy radi, nemysliet na to a to pride samo...ale co si mam sposobit amneziu ? aby som zabudla na to, ze chcem dieta? 😀

mirka251
autor
17. jún 2010

@marikac ved prave to sa neda.my me sa len minuly mesiac rodhodli,ze zacneme v auguste a myslim na to kazdy den,lebo ja uz by som aj hned

jabadaba
17. jún 2010

@marikac Ty blondyna jedna. 😀 V poho, to sa stava aj potmavnutym blonckam. Moj pripad. 😀