icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

caribic
14. jún 2010

@mirka251 😀 😀 😀 😀 tak rozmýšlaj.ajaaj tu na tomto fore sa vieme krásne ovplyvnovať.ale jednu nevýhodu to má,že v tých spoločných termínoch ked začne stresovať jedna,či je všetko o.k.,tak sa ako davová psychoza pridaju aj dalšie. 😝 😝 😝 teda hlavne prvé tehu týždne

jerryjanka
14. jún 2010

@caribic a kto si prezrad svoju identitu aspon cez ip 😀

mirulapirula
14. jún 2010

ahojte kočky ja som prekonala 2 potraty v 5tt, a v auguste ideme na dofču do chorvátska .. Dúfam, e sa vrátime už traja 🙂

mirka251
autor
14. jún 2010

@caribic nebudeme stresovat budeme sa podporovat a pojde to

mirka251
autor
14. jún 2010

@lalia21 my chceme,ale budeme sa snazit to nesilit,proste len s chutou sexovat a snad to vyjde a vsetky to tak robte nie,ze nasilu a musi to byt 😉 😉

mirka251
autor
14. jún 2010

@mirulapirula to mi je luto a prajem vela stastia,a kde idete do chorvatska

mirulapirula
14. jún 2010

@mirka251

ideme do Zadaru, no ideme 31.7 a 1.8 mám dostať MS ( nič moc na dovolenke) tak uvidíme koľko bude trvať a šup na to.. Dúfam, že tentokrát sa to podarí 🙂

mirka251
autor
14. jún 2010

@mirulapirula tak to si velmi neuzijes dovcu 😒
aj my sme boli v zadare,ale uz davno vlani sme boli v Poreci a predtym v Baske

zuzikambo
14. jún 2010

Ahoj, aj my sa chceme pokúsiť nejako koncom augusta, alebo na jeseň 🙂

mirulapirula
14. jún 2010

@mirka251
ideme na dva týždne tak hádam aj trocha hej 🙂 už sa teším :D

mirka251
autor
14. jún 2010

@zuzikambo vitaj

mirka251
autor
14. jún 2010

@mirulapirula tak aspon ze tak,a uzivaj si aj ja by som sla 😉

mirulapirula
14. jún 2010

a čo ty sa nechystáš cez leto nikam na dovolenku???
@mirka251

mirka251
autor
14. jún 2010

@mirulapirula toto leto asi nie no uvidime ,lebo vlani sme boli na dvoch dovolenkach a moj priatel je taky,ze sa vie rozhodnut zo dna na den,aj vlani sme sa z bulharska vratili a kolega mu povedal,ze idu autami do chorvatska a,ze maju volne miesta a bola druha dovca v priebehu 1 mesiaca

mirulapirula
14. jún 2010

@mirka251
tak to je super taká dovča na rýchlo, len mne to v práci neprejde, ja musím hlásiť dovolenku minimálne mesiac dopredu a cez leto aj skôr, ale dala by som si povedať..

mirka251
autor
14. jún 2010

@mirulapirula ano bolo super,lebo na jednej sme boli len mi dvaja a na tej druhej velka partia(15 ludi)takze obidve moznosti a boli sme spokojny

janirea
14. jún 2010

baby, vy teda nelenite,,,chvilku som tu nebola a uz dve strany zapisane 🙂
ale to je fajn,,,sa to tu rozbieha
@mirulapirula,,,,,viem ta pochopit, aj ja som mala 2 potraty,,,,jeden bohuzial dost neskoro v 20 tt,,,,,
tak aj preto mam boja ist do dalsieho tehu,,,,no ale tie drobátka za to stoja, tak skusime

a dovolenka,,,no, nemame nic naplanovane, lebo sme nepocitali, ze sa nam bude dat niekam ist toto leto,,,,,tak teraz musime nieco najst na rychlo,,,a mozno tak to bude najlepsie 🙂

lalia21
14. jún 2010

@mirka251 -ved mi to tak aj robíme-všetko spontanne 😀 😉 ale tie ovu testy mi aspon povedia ako to je z mojou ovulaciou-a myslim že ked manželovi poviem že dnes mi ovu testy ukazali dve plne čiarky-tak bude taky spontanny že až 😀 😀 😀 ved uvidime či sa to ani tento mesiac nezadarilo..a ked nie,tak si ich kupim..
juuj babeny vy tu spominate dovolenky pri mori..veru tento rok to bude iné...voda bude a aj piesok..hmm ale nie pri mori...ale na stavbe-takže dovolenkovať budeme na stavbe domčeku-ale nevadí a Vám ostatnym prajem plodné dovolenkovanie 😀 😉

janirea
14. jún 2010

@lalia21,,,,najlepsie by bolo aby si ich uz nemusela ani kupovat,,,,myslim ovu testy 😉
urcite by aj manzelik potom rychlejsie pracoval na domceku,,,aby detska izba bola cim skor hotova 🙂

lalia21
14. jún 2010

@janirea 😀 veru ten by pracoval ako drak 😀 no to by bolo to najkrásnejšie keby som už ovu testy nepotrebovala a ms už neprišla....
Ale čo sa ma stať-to asi neovplyvním..ved ja si počkam a ak bude meškať-hned beriem zo skrinky tehu test 😀
Uvidíš že do konca roka budeš tehulka-pekne bežte niekam na dovolenku-oddychnite si a možno sa aj vrátite traja 😉 😉

janirea
14. jún 2010

presne tak,,,neovplyvnime to,,,len trosku mozme napomoct
ja verim, ze uz tych zlych veci stacilo a bude dobre 🙂

caribic
14. jún 2010

@janirea a čo sa stalo, že si už tak neskoro prišla o mimčo?teda nemusíš písať,ak ti to nerobí dobre 😔

Lalia21 tak ani my nejdeme na dovču. v domčeku síce už bývame,ale ešte nieje ani zdaleka dokončený.

lalia21
14. jún 2010

V to verím aj ja..už musí byť dobre...ja som po istých skusenostiach už velmi opatrná..ale snad sa to šťastie konečne unaví a sadne i na Nás 😅 😕
Nesmieme byť pesimisti,musíme veriť a ono to príde 😉

lalia21
14. jún 2010

@caribic -postavili ste si domček?no aspon budete dovolenkovať v novom 😉 na dome sa vždy dačo najde čo treba dorobiť 😉 pomaličky si ho dokončíte-hlavne že sa v nom dá bývať-to my ešte len začíname teraz stavať-to bude roboty a roboty pokým bude vysledok 😅 a odkial si?Ja byvam kusok od TT

janirea
14. jún 2010

@caribic,,,mali sme vyvojovu chybu srdiecka nezlucitelnu so zivotom ☹ ,,,,,keby som mohla, urobila by som cokolvek, ale nedalo sa nic ☹ ,,,,no ale nechcem o tom,,,,
toto je nova optimisticka temicka

my sme sa tiez s mojim m vrhli na prerabku, dorabku domu,,,,stale je nieco potrebne a stale mozte nieco prerabat, presuvat, premalovat v dome,,,,a aspon clovek pride na ine myslienky 🙂

lalia21
14. jún 2010

@janirea presne tak-v tejto témičke babulky musime byť všetky optimisticke-aj ked každému už život uštedril určite menšiu alebo väčšiu ranu... ☹ . no musíme isť dalej a kedže sme tu všetky snažilky alebo buduce snažilky-musime myslieť pozitivne 😉 😉
janirea veru na domčeku aj okolo domčeku bude vždy roboty a vždy sa bude dať niečo inak 😀 no aspon sa potom nebudeme nudiť 😀

janirea
14. jún 2010

dievcata, ja sa na dnes lucim,,,idem este nieco uvarit,,,,lebo budem do piatka na sluzobke od zajtra, tak aby mi manzelik od hladu neumrel 😀
nebudem mat moznost sem pozriet, tak potom vas precitam,,,,ahojte zatial

lalia21
14. jún 2010

@janirea maj sa krásne 😉

caribic
14. jún 2010

lalia21 ved to, že vela robotky.ja som z NR.

caribic
14. jún 2010

@janirea tak sa maj krásne. a som rada, že som sa zapojila do tejto témy a spoznám nové úžasné osôbky 😵 😵 😵