Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@miyya no sak ked to uz nevychadza 8 mesiacov, tak je to aj mne luto... ale sak vojna proti vlozkam je uz vyhlasena 😝
lali, miri, miya .... 😀 😀 😀 😀 😀
tak som si vas precitala a este sa furt dochechtavam.... lali bola si v tych odpadkoch nakoniec?
A ta teplota co a jak?
ahojte tak fajne ste sa rozpísali 🙂 čitať vas nebudemsa len dajako zaradim 😀 len ešte musim ist malú uspať 😝 😝 😝
@marianna28 s malou idem zajtra na krčne, dr jej tam nič nevidela ale kašel sa jej nepáčil 😖
aj tu je niečo nového?
@marianna28 🙂 tak certisko? 😀
No ved, vidis, Ty sa snazis uz osem mesiacov a ja si tu uz zufam po prvom nevydarenom pokuse. 🤐 Muzovi som pred chvilou povedala, ze som si robila test a ze nic, normalne bolo vidno ako bol sklamany. 😒 On sa tesil, povazoval vec za "vybavenu". Vidis aspon ako je zradne ked sa podari hned, clovek je tak nastaveny a automaticky ocakava vsetko bez zbytocnych prietahov. No trosku dufam, posmelena internetovym clankom, ze vo velmi rannych stadiach tehu, ak sa netestuje ranny moc, tak vychadzaju falosne negativne testy. Len kruci, citim ako sa mrcha blizi.
Lalia, ty si uz testovala? Co to Ty lovis z kosa? 😀 Chvilu tu nie som a tu sa kose prehrabavaju... 😀
Baby, kde ste? Co ste predo mnou zdrhli? 😀
@marianna28 jaaaaaj nebola ženy moje-NEBOLA 😀 😀 😀 ten peroxid čo mam na hlave mi ešte neudrel do hlavy aby som sa šla hrabať v odpadkoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a ved čo som mala čumakovať na ten test cely den?? 😀 😀 vyrobca píše max.5 min.tak som to po 10minutach vzdala 😀 😀 😀 😀
nabuduce si ho spravim večer a položim pri postel a rano skontrolujem či naaaaahodou ... 😀 😀 sa od noci nezjavila aj druha čiarka..už som sa poučila 😀 😀
ženy kde ste??, 😀 najprv sa tu píše o odpadkoch a teste a teraz ked som tu-tak tu neni nikoho 😀
ach..to všetci pozerate ordinaciu ako ja? 😀 cc ale ja stiham aj konika 😀 😀 musim sa rozptiliť aby som nemyslela na ten test vonku 😀 😀 hmm alebo plodíte? 😀 tak v tom prípade ste ospravedlnene 😀 😀 ach,ja si tu pišem sama zo sebou 😀 😀
chvilku som tu neni a zo strany 24 je zrazu 40,to je sila,nemam sancu vas docitat,strasne ma to ale sere.
dievčatáá moje,ten malý stále odmieta cecík. ty kokso ja umrem od štastia.len nechce teraz spať,tak neviem a som na neho sama.muža som poslala za chalanmi von.ach blbá som,mohla som čakať,že sa sním budem mordovať sama. 🙄 🙄
sníva, už kojim ☹ ☹
no tak aspom túto stranu som prečítala 😀 lalia a to dnes si si robila?ma mrzí že len jedna 🙄 ale nezúfaj ono to príde 😉 verím tomu že budeš čoskoro tehu 😉
aj ja pozerám ordináciu a všetkko stíham 😉 len som už musela poupratovať bo som doma nebola a bolo to tu hrozné 😲

@miyya ok maj sa kráásne 😉 ja idem spraviť tu ryžu 😀 😀 večer sem snad nakuknem a ak nie,tak zajtra si to tu nenecham ujsť 😀 😀