Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@zuzin78 vies, keby sme nemali podpisanu zmluvu o bud. zmluve, kde je uvedena suma, tak by som sa isto ozvala,ale fakt som si to predtym nevsimla, z dialky som videla,ze su okna plastove, tak som fakt nepovazovala za dolezite si to overit...az vcera sa mi nieco zazdalo a je neskoro....vrie vo mne tak ,ze az...! 😠
papa ceresnicky.Vcera mu ich dedko priniesol,tak sa napchaval uz aj vcera,aj rano prvu cestu mal do kuchyne k ceresnickam.
@effie81 nasli sme ho cez realitku, bola prva obhliadka,pacil sa nam, okna posobili a boli prezentovane ako plastove,tak sme ho vzali, je v dobrej lokalite a bol aj pekny.... ale ziaden popis bytu v zmluve nie je....skusim dnes zistit viac, ide ku mne pani z realitky pre eura za posudok..(tolko poplatkov vsade a za vsetko) skrachujem na tom
@lalia21 lalia ako tak citam o tej tvojej mrche az mam dojem, ze je to dvojca tej mojej. 😀 Mam to presne takto isto, raz 28, potom povacsine 30 a posledny cyklus som dostala az na 35. den. To som si fakt myslela, ze snad som tehotna aj ked sme naostro este nesli. Ze sa snad nieco pritrafilo. A tiez, ani prechladnuta. Skor mozno stresy.
marianka, tak beriem Ta za slovo, to uz ako zaklinadlo znie "a dostanes, dostanes dostanes" 😅 si zlata.
Tu je tiez pocasie mizeria, buduci utorok sa k nam dokvasia pribuzni z USA, netesim sa. Nie ze by som nebola rada, ze ich uvidim, ale tak..su to strary ludia uz, pan ma tazkeho alzheimera a demenciu k tomu, nesposobiy byt sam. Na co ho sem teta trepe netusim. Nastastie len jeden den sa im budem venovat, ale bojim sa aby sa strykovi nic nestalo, to by bol pruser. V jeho stave ho uz totiz nikto nepoisti na cesty a to bude teda ina parada potom keby nedaj boze. 😝
@jabadaba ona by mi aj pomohla, ale ja za o taku pomoc nestojim. ona byva s nami v dome,ale nastastie ma vsetko samostatne, na zaciatku mala taku tendenciu ,umyt riady,ked sme este ani s autom nevysli z dvora, a uz umyvala dva hrnceky co boli v mojom umyvadle. ale potom som raz spustila krik a jasne ze to musela pocut, tak uz to nerobi.ale clovek nikdy nevie. minule ked sme boli tyzden doma u mojich rodicov, tak nam povysavala. stale si mysli, ze je to jej dom. a dom jej deti,......
hlásim prichod 😉 doktor to vidi na streptokoka 😠 len musíme počkať na vysledky 😉 takže v pohode 😉 bavíte sa o svokričkach?
baby čo 😕 kde ste?
aj ja som tu, napapana..pozeram , ze riesite svokry-....bleeeeee 😒
ahojte ja nemám porobené nič. krpec je upišťaný,tak som ani variť nezačala. mala som pokus o upratanie,ale už je tu znova bordel. neviem čo sním je,ale chytajú ma strašné nervy. 😠 😠 😠
my už tiež spinkáme 😝 zaspala mi v aute po ceste domov 😉 tak spi hladná 😠

@zuzin78 ahoj,teraz len poprcha.taky tichy dazdik..ale von nemozme ist.dnes sme spali iba do 8ej.Ale isli sme spat uz o 23ej takze super.