Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@marianna28 😀 to s tým peroxidom-to len tak-lebo ja som origoš tmavovlaska ale už tri roky som blond 😀 no čo,srandu si zo seba robim 😀 😀 😀
@jabadaba @marikac mrcha si z nas srandu robi 🙄 raz pride vtedy,raz vtedy..naposledy bolo cyklus 30-dnes už je 33 ale mam take tuchy že dnes pride-priznaky nemam ale niak mam take pocity že už už-tak uvidime 😅 😠
Ahooojte všetky babule-čo noveho??? 😉
babenky mame deti v takom rovnakom veku 😉 riešite lakomosť? 😠 bo moja je hrozne hákliva na svoje veci 😠
@price aj moja je taka, sice nerozmaznava dieta,lebo nemame...ale svagrinine rozmaznava...a to sa mi nepaci...no kto ma potom malemu dietatu vysvetlit, ze toto pri mne nemozes a pri babke ano?je to zvlastne...avsak najviac mi vadi,ze mojho muza rozmaznala...je velmi pohodlny a vsetko caka hotove, s nicim nechce pomoct,lebo vraj je to zenska robota 😠 ale to som uz davnejsie spominala..
@marikac presne suhlasim s tebou, aj svokra by Sofi strasne rozmaznavala, ale ja som uz jej milion krat povedala, moje slovo je svate a co ja poviem tak to bude, aj ked niekedy je boj s malou, vie ze u svokry si moze dovolit pomaly behat aj po stole, a ona sa len blbo usmieva. hroza take stare mamy ktore pri detoch šušlu, u nas je to najvacsi problem, a aj to,ze jej povie ze jej je len jej, nikoho ineho . a slovicko ked povie Moja, uz by som aj vrazdila. 🙄
@miranda21 ani napad, ona je samostatna jednotka a ked sa niekto pribllizi tak si zoberie vsetky hracka a uteka ku mne, mysli si ze ju ochranim. nie je bojazliva aleproste teraz deti by ju len bozkavali, a stiskali sa s nou, a to nema rada a na pricine je aj svokra lebo ona do nej pichala od malinka ako do babovky, a vzdy sa robi ze ma nepocuje co hovorim. 😠
@marikac určite to potom z dieťatkom zvladneš-a maš aj manžela 😉
moji rodičia byvaju 60km odtialto a tu pravdu povediac uprimnych ludi okolo seba nemame-takže sme tu sami-manžel tu ma surodencov a rodinu ale o nich no comment 😠 takže na dieťatko budeme len mi dvaja a moji rodičia ked pridu alebo ked prideme my k nim 😉

ahojte, malý už spí tak si idem s Vami trochu pokecať. Ináč ja mám super svokru, príde kedy potrebujem a nič nekomentuje, len rozmaznáva malého a to trochu vadí, ale ja vydržím všetko