Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@zuzin78 viem že zvladnem-mam manžela ktory sa nevie dočkať kedy už budem tehulka aby sa mohol tešiť na drobčeka-on pomôže a postara sa vždy 😉 aj ked ma mrzi aka je jeho rodina falošna a že sme to zistili po ich dlllhom pretvarovani a podobne..no čo už..ale mam svojich rodičov ktory nas maju oboch velmi radi a my ich 🙂 a ved 60km nie je vela 😉 😉
co dobreho ste varili holky? 😉
@zuzin78 a zvykla si si? 😕 u mna to neni až taky rozdiel-hoci chvilu na mna pozerali-lebo tu niak zabudaju na mäkčene a viacery hovoria tvrdšie a ja tak mäkko 😅 ked som tu robila autoškolu tak sa na mne inštruktor smial-on už starši človek mal svoje narečie a hovoril tvrdšie a ja tak mäkučko-hned na prvej jazde sa ma opytal odkial som-že ja som z Trnavy určite neni 😀 a pritom to je len 60km....
dnes ked som upratovala, tak som Sofinke dala handricku nech utiera kachlicky v kupelni a ja som isla do izby utierat prach , a zrazu pocujem ze nieco robi s vodou, a pridem do kupelne a ona si handicku namocila do zachodu, lebo este nedociahla na umyvadlo. ja som sa zacala tak smiat a potom aj ona so mnou. Dobru pomocnicku mam ,vsak? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
snazilky, pijete kavu? alkohol?fajcite? ako casto?

@zuzin78 aspoň to vidím na našej má len jednu vnučku