Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
baby a kolko ste pribrali pri prvom a kolko by ste chceli prbrať tera?ja som 11 a teraz by som chcela 7???nevim či to bude možné 😉
ahoojte-no ja kavu nepijem,nefajčím a alkohol som posledne tri mesiace ani nečuchla 😀 a predtym len ak bola priležitosť alebo z mužikom vinko..taaakže tak... 😀
a pri tehu by som chcela pribrať čo najmenej 😀 pekna predstava.však? 😀
ahojte, mozem sa k vam pridat? my sice este nesnazilkujeme, ale po ukonceni liecby na chronicku kandidozu (august) by sme chceli vysadit HAK tak potom uvidime 🤐 Este som vas neprecitala, lebo ked som videla kolko stran ste popisali za par dni....ale casom dobehnem. Chcela som vas spytat ci ste tu aj take, co vysadili HAK a teraz idu snazilkovat? Treba naprv nejako organizmus precistit ...
@marikac pohariky boli-ale to ešte v puberte na diskotekach 😀 pri manželovi som sa skludnila 😀
naposledy som mala pivko minuly rok v lete 😀 ale vinko môôôžem-no ani to davno nebolo 😀 niak sa da aj bez toho 😀 a kavu som nalubila nikdy-nechutila mi-iba ta ladova kava čo mavaju v tych krabičkach v obchodoch 😀 😀
myslela som ideme 😉 sama asi ťažko 😀 😀 😀

@zuzin78 ja tiez kavickujem, jednu kavu co vyzera ako kakao , pijem od rana dokedy neodidem z prace, hadam by to nemalo vadit...vsade na nete radia vynechat kavu,alkohol...