icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

marikac
18. jún 2010

@price jaaaaaaaaj, ty si ciste zalozena iba na starej dobrej klasike, bez vynalezov doby... 😀 ale takto je to este zahadnejsie...

price
18. jún 2010

@marikac vieš možno je to aj tým, že už mame Mateja a stále si hovorím, že ako má byť tak bude. 😝 😀

miranda21
18. jún 2010

to je milé ako sa tu už bavíte že kedy plodiť 🙂 a ja tu takto budem vyratávať až v auguste 😠 držím vám palce aby to vyšlo 😀 len pekne snažilkujte 😀

price
18. jún 2010

@miranda21 a nakoniec tu budeš druhá tehuľka po lalia21

sonnya
18. jún 2010

este raz dakujem za privitanie 😵 dufam, ze do vasho rozbehnuteho vlaku naskocim, aj ked tu s vami budem len cez tyzden, lebo doma sme bez netu, a v celku mi to zatial vyhovuje, co potrebujem 😅 pozriem v praci a cez vikend si uzivame klud doma 😉

marikac
18. jún 2010

@price chcela by si teraz dievcatko, alebo vam to je jedno? ja by som najradsej dievcatko, ale nejde to, vybrat si do
predu pohlavie...aj ked v nasej rodine sa chlapci nerodia...babka je z dievcat,mama tiez,ja som zo 4 sestier, sestra
ma dceru...a potom nech mi niekto povie, ze pohlavie urcuje muzska pohlavna bunka :D 😀

price
18. jún 2010

@sonnya neboj v pondelok tu na teba čakáme,pekný víkend.

miranda21
18. jún 2010

@price bedeme všetky pekne spolu tehu 😀 ja pochybujem že to bude take jednoduché ako prvý krát 😒
@marikac to ste ale riadny babinec, davate teda chlapom v rodine zabrať 😀

sonnya
18. jún 2010

@marikac tak to mas super, ze si s takeho babskeho pokolenia, nech vam to vyjde, ale hlavne je to zdravie 😵 My by sme tiez brali radsej babu (moja polovicku uz ma 2 synov) tak aby bola aj dcera ... Ja mam len jednu sestru a potom pat bratov a tom som najstarsia 😝

price
18. jún 2010

@marikac mne je to úplne jedno, nech je hlavne zdravé a možno bračeka pre Matejka.
A ty určite budeš mať dievčatko, no ale čo keď teraz bude prvý vnuk. 😀 😀 😀

lalia21
18. jún 2010

@zuzin78 ahooojček,užite si to zo Sofinkou a o dva tyždne sa čítame 😉

marikac
18. jún 2010

@miranda21 stale si z otca utahujem...tak zufalo chcel syna, az ma 4 dcery...a on sa obhajuje tym, ze jedna fabrika-jeden vyrobok 😀

price
18. jún 2010

@miranda21 nerozmýšľaj tak ja som otehotnela tiež pri matejovi ani neviem ako, treba myslieť pozitívne, skôr či neskôr to príde

sonnya
18. jún 2010

@price dakujem 😉 uvidim dokedy sa dnes zdrzi sef, ak by isiel skor domov tak pojdem aj ja, ak nie tak klasicky koncim okolo pol stvrtej...

marikac
18. jún 2010

@price keby to bol syn, to by som sama bola prekvapena...a uz teraz vidim hrdych dedkov ako sa biju do hrude, ze mame vnuka...lebo aj u manzelova sestra ma dceru 😀

price
18. jún 2010

@lalia21 a ty chceš aké pohlavie

lalia21
18. jún 2010

@marikac jaj citim sa normalne-ale mam tucha že ta mrcha sa bilži a je na pol ceste 😅 😠 vždy ked idem na zachod tak som napäta ako guma na teplakoch 😅 😀 😠

marikac
18. jún 2010

@sonnya waaaaaaaaau, aka velka rodina...u vas muselo byt veselo...

price
18. jún 2010

😀 😀 😀 😀 @marikac

marikac
18. jún 2010

@lalia21 😀 😅 tak ti prajem a zelam si, aby ti nedosla! ale z tych pravych dovodov!

price
18. jún 2010

@sonnya tak nech ti to čím skôr zbehne

damilenka
18. jún 2010

@marikac tak moj cyklus sa pohybuje od 30 az do 37,38,no katastrofa.
ovulku nesledujem vobec,teda nemam ani len tusaka kedy ju mam.Ale mala som zaciatkom roka,(uz dlhsie mi to trvalo)bolesti v podbrusku a na vajecnikoch,bolo to aj na zaciatku,v strede aj ku konci,ako kedy.Dr. hovoril ze je to bolestiva ovulka.
@price no ja ked som rozbehnuta tak makam a makam.

miranda21
18. jún 2010

@mmarikac 😀 😀 😀
@price ja si stále nahováram že nemožem na to tak myslieť, lebo neostanem tehu 😒
mne je zatial jedno čo to bude až to bude, pretože by som chcela tri 😅
vy kolko by ste chceli detí?

sonnya
18. jún 2010

@marikac to aj stale je 😉

marikac
18. jún 2010

@miranda21 keby som si mohla vybrat, tak chcem dve deti, dcery....ale ak si nemozem vybrat pohlavie, cislo ostava to iste- 2 deti

damilenka
18. jún 2010

@miranda21 ja dve,ale ked budu tri,vobec to nevadi.

price
18. jún 2010

@miranda21 mne by zatiaľ stačilo byť tehotná s druhým a potom uvidíme

lalia21
18. jún 2010

@price nam je to jedno-bude to prve-takže je to nam jedno 😀 ale ked budu dve-chcela by som párik-dievčatko a chlapčeka 😀 ale ved uvidime-najprv sa musime dopracovať k prvemu a potom môže byť druhe 😅 manžel sa tušim viac naklana k dievčatku-častejšie hovori o dievčatku-aj mne sa pači robiť jej copiky a fintiť ju 😀 ale nemam že stoj čo stoj dievča alebo chlapec-čo pride to bude-hlavne aby bolo a bolo zdrave 😉 😉

sonnya
18. jún 2010

@miranda21 nam staci jedno, kedze dve (aj ked nevlastne a dospele) uz mame 😎

lalia21
18. jún 2010

@marikac dakujem-ved uvidime-som napäta-bo sa mam pocity že ta mrcha je tu už už a ona stale nikde 😠 ach keby som vedela či ju mam čakať alebo nie.. 🙄