Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
to ti verím,ja keby som bola už 30DC a nič,tak viem,že som na 100percent v tom 😀
Od začiatku som čítala temú Objednávka do vesmíru:Prosíme si bábo.Veľmi sa mi to páčilo ako tam všetky pozitívne mysleli a väčšine sa zadarilo.Rada by som sa aj ja na takú vlnovú dĺžku dostala 🙂
ja som naladena na pozitivnu vlnovu dllllzku 😀 , tak snad sa aj mne zadari 🙂
jooooj, tak len nech mas pravdu lalia21 !!! 😵 uz sa tesiiiiiim 😉
😀 😀 😀 tak, tak... v lete naplno 🙂 a vlastne ved to je uz teraz 😀
som spať zase to neprečítam 😖 nebude kedy 😒 je tu niečo noveho 🙂
@linea22 neviem, ze ci vobec verite alebo chodite k vestkyniam...ja som bola...a az neuveritelne do bodky vsetko vychadza, dokonca aj veci , ktore som hned zhodnotila, ako fantasmagoriu vestkyne....a ta mi vravela,ze pojdem na duchovnu dovolenku (ideme do Rima,mimochodom, tam je duchovna az az)a ak nepojdem tam tehotna, tak sa odtial vratim...predpokl.odjazd do Rima je 20.7. tak to som teda riadne zvedava
žienky ja som chora 😀 vyhrabala som konečne klasicky ortuťovy teplomer (lebo včera som našla len dva digitalne a oba ukazovali inak) a mam 37,1 teplotu 😀 😀 tak ak budem pisať nezmysly-prikladajte to k teplote 😀 😀 😀
linea-neboj budeme všetky-no nech už su vianoce 😀
a kde ste sotatne babule??? 😀
ahoj miranda 😉
ach jaj taká stavba nie je sranda velmi dobre si na to spomínam 😉
nam dovolenka tak lahko nehrozí ☹ ale aspom volaký víkendik 😉 sak este uvidíme 😉 len či sa to počasie umúdri 😎
halooooooooooooooo 😀 ušli ste predo mnou 😀 😀 😀
ja čakám kým prestane pršať 😠 lebo chcem trosku malú unaviť 😝 aspom chvilku vonku 😵
aj ja som tuuu 😀

@marikac to si aj ja myslim-a už neviem či si tu mrchu nahovaram-citim ako by tu už už bola a stale nič-ale dnes asi pride 🙄 ten test na 30dc mi zobral iluzie žeby sa tam zjavila tento cyklus ešte druha-ved ked ani len duch tam nebol.... 😔 tak čakam na tu mrchu mrchatu 😠