Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
mirka251 veru mení...ako sa vraví-nikdy nehovor nikdy 😀 a možno sa podaria aj dvojičky 😀 -čoho by som sa ja asi v prvom okamihu zlakla 😅
mirka251 ono už aj minuly rok vraveli že sa to ma rušiť-no stále strašia a DNP stále je...tak snad nezrušia-je to fakt dobrá vec...
mirka251-presne-tiež by sme sa tešili no najprv by boli obavy ako sa to všetko dá zvladnuť...no ale v našom okoli nie su žiadne dvojičky-tak nábeh na to nemame ani jeden-nam postačí na prvý krát aj jedno 😀 -aj s tým bude vela roboty 😀 ale aj radosti 😉
babule idem si spravit kavicku a s hafanom vonku a kecame dalej
zuzin78 na to sa velmi teším 😵 😵 mám velmi dobru kamaratku a tá ma 16mesačnu dcerku-to je take zlate dievčatko a ked jej vraví mama a tuli sa k nej-normalne ma to dojíma 😵 no ona je už v 14tt-takže ona bude mať medzi detičkami menší vekovy rozdiel ale teší sa velmi a chceli to tak 😉
@mirka251 ja tu este chvilku budem, kym sa Sofi nezobudi, dnes taha nejako dlho, ale uz od 5ej fungujeme na 150%. uz sme stihli aj pozehlit, navarit, dva krat som pracku pustila, boli sme v zahrade pozbierat jahody, a maminka ich aj spapala 😀 a sofi to dostane cez mliecko, ona nechce jahody. a este poobede ideme na tri hodinky vonku a o 18.30 sa bude kupat a o 19.15 ide spinkat po vecernicku. 😉 a potom mame s manzelom chvilky pre seba. 😀
zuzin mate to pekne rozplánovane 😉 😉 to asi pri malých deťoch už treba-ale teším sa aj na taký režím-aspon nezleniviem 😀
to iba ja som slobodna?

@lalia21 aj ja si idem dat maximum vzdy lepsie aspon nieco mat len dufam,ze to nezrusia