Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@marikac by si neverila,ale ja som bola pred 2 mesiacmi pri veštici a povedala mi,že otehotniem buď 2 týždne pred svadbou,alebo 2 týždne po svadbe a svadbu máme 28.8.2010,ale tomu dáko neverím.Síce mi veľa vecí povela pravdivých,ale neviem či tomu verím.a veľa vecí čo ti povedala ti vyšlo?
kočeny bežím už nepršíííííííííííííííí 😀 tak večer 😉
@lalia21 neboj nič,ubehne to ako voda.My sme už dávno mohli mať strechu dole,ale bohužiaľ máme strašne zlého suseda tak robí problémy.Povolenie sme dostali od mesta,ale sa odvolal tak to išlo na kraj a teraz čakáme.Potom nám už nič nebude môcť.Je to jeden nešťastný človek,ktorý potrebuje len zle robiť.
@linea22 tak to mi je luto že sa to kvôli nemu naťahuje-takych ludi poznam a bohužial mam vo svojom okoli-čo nepraju a len zle robia... 😠 preto sa neviem dočkať a obaja sa tešíme ked už budeme mať svoje a preč od takych ludí.... 😠
no verime že buducoročne vianoce tam už stravime-hoc ked bude zariadeny len spodok-podkrovie sa da aj postupne dorobiť-zatial sme len dvaja a verime že dovtedy budeme traja 😉
jaj,ešte to aj sebe odpišem 😅
@linea22 tak to si drahý zapamäta dobre ten den svadby-ked každy rok bude v ten den oslavovať 😀 😉 dobre vymyslene 😀 ale ja som narodena koncom januara a mm začiatkom februara a v zime sme svadbu nechceli 😀 my sme sa brali 22. augusta-ale tiež ma datum spojitosť s nami dvoma-tak na to nezabudneme 😀
Tak už pripravy na svadbu su v plnom prude,však?
😉

baby aké mate počasíčko? 🙄