Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@jabadaba praveze mi ta jeho "hasicina " kazi plany...teraz co boli povodne, robil aj ked nemal smenu, musel jednoducho, inak to neslo...a ja som mala plodne dni...a on kdesi v gumakoch cerpal vodu z pivnic ....ja viem, potrebovali ho viac ako ja...no a planuj si s nim nieco! tento mesiac skusam ovu testy a uz som mu vravela,az bude pozitivny, je mi jedno kde bude a co bude robit, idem za nim.... 😀 😀
Aj ja by som chcela dievčatko po tatkovi.Modré očiská,dlhánske mihalnice a plné pery. 😉
ale celkom sa teší ake dieťa z nas dvoch vznikne 😀 dufam že to bude male brčkave a blondate 😀 manžel bol čisty blond ked bol maly a ja tiež ale po škôlke som začala na vlasoch tmavnuť 😀
@lalia21 sak to, nekup to, keby to malo byt na nieco platne. Len si prirataj este postovne, to bol ocosi okolo dva a pol, Ti poviem...
no maly je fakt vydareny musim uznat, je zvlastny, hoci je blond tak je velmi vyrazny v tvaricke vdaka muzovi. Ma jeho tmave ociska aj mihalnice, plus tmave tucne pery vo vlasoch blon a pleti po mne tak do zltkava. Asi sme dobra kombinacia. Ale ci sa rovnako vydari druhe, kto vie. Clovek nikdy nevie kde ma nejakeho zabudnuteho seredneho pribuzneho. 😀
ved to, ja som totiz bola rozbehnuta objednavat hned niekolko kusov tehu testov a kedze tento sa mi paci, tak som si nejak myslela, ze super. No a to by teda riadne vyslo, riadna palka.

@marikac no krasne plany mas. Tak nech to tak vyjde. Inak, ja som podla muzicka tmaveho cakal ciernovlase chlpacisko a tot tvarou po tatovi a farebne po mne. Svetlovlasy. No, niekde ten kompromis musi byt. 😀