icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

jabadaba
18. jún 2010

@marikac no krasne plany mas. Tak nech to tak vyjde. Inak, ja som podla muzicka tmaveho cakal ciernovlase chlpacisko a tot tvarou po tatovi a farebne po mne. Svetlovlasy. No, niekde ten kompromis musi byt. 😀

jabadaba
18. jún 2010

@marikac waw, hasic? Moj syn mal jedno dlhe obdobie, bol z hasicov paf. Teda, je to velmi narocne povolanie, nebezpecne a ozaj obetave. Tak nech nam sluzi bez ujmy co najdlhsie. Netrpnes, ked je na vyjazde?

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba a čo to stoji??? 😕 to som si ista že je drahši... 🙄

marikac
18. jún 2010

😀 @jabadaba ale vzdy sa obzriem (aj ked teraz tajne) za tmavym chlapom, nemyslim roma...take cierne vlasy, tmave oci...hneda plet...taky nejaky argentinsky typ ako v telenovelach sa mi paci...a mam modrookeho,vysokeho,stihleho a spin.blond vlasy

effie81
18. jún 2010

@jabadaba tak asi najskor ty a Lalia pridete s dobrou spravou... 😉 😉 😉

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba no som aj ja zvedava ako sa to rozprchneme ale jedno je isté-počas buduceho roka rodime všetky 😀 😀

marikac
18. jún 2010

@jabadaba praveze mi ta jeho "hasicina " kazi plany...teraz co boli povodne, robil aj ked nemal smenu, musel jednoducho, inak to neslo...a ja som mala plodne dni...a on kdesi v gumakoch cerpal vodu z pivnic ....ja viem, potrebovali ho viac ako ja...no a planuj si s nim nieco! tento mesiac skusam ovu testy a uz som mu vravela,az bude pozitivny, je mi jedno kde bude a co bude robit, idem za nim.... 😀 😀

lalia21
18. jún 2010

@marikac 😀 ja to isté 😀 😀 môj ma take zelenomodre oči,špinavy blond,trochu vyšši odomna...a moj typ-tmavovlasy-najlepšie čierne vlasy,modre oči,vysoky 😀 😀

lalia21
18. jún 2010

@effie81 my to radi začneme z jabadaba 😀

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 skoro osem eur. Na taku jednorazovu serepeticku nie malo.

jabadaba
18. jún 2010

@marikac ha, tak moj muz je presne taky latino typek. V USA ho podozrievali, ze je argentinec a ze to taji. Ozaj nezvycajny ksicht na slovaka.

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba tak to budete mať pekneho drobca 😀 😉
8eur?čakala som že aj viac..no ale aj tak...ak mi ukaže len jednu čiarku..je to dosť 😀 😠 ale keby mi ta cena zaručila dve čiarky-no nekup to 😀 😀 😀

marikac
18. jún 2010

@jabadaba vaaaaaaaaazne,daj link na foto,nech poslintam 😀

jabadaba
18. jún 2010

@effie81 ty si riadna optimistka, ale tak radi by sme Ti vyhoveli, vsak Lalia. No uvidime. Ja verim, ze to tu pride tak nejak naraz, nastane boom. 😅

linea22
18. jún 2010

Aj ja by som chcela dievčatko po tatkovi.Modré očiská,dlhánske mihalnice a plné pery. 😉

jabadaba
18. jún 2010

@marikac no este mi ho slintas. 😀

lalia21
18. jún 2010

ale celkom sa teší ake dieťa z nas dvoch vznikne 😀 dufam že to bude male brčkave a blondate 😀 manžel bol čisty blond ked bol maly a ja tiež ale po škôlke som začala na vlasoch tmavnuť 😀

linea22
18. jún 2010

@jabadaba ja si tiež myslím,že to príde tak rýchlo a všetky budeme písať,že sme v tom 🙂

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba tak tak-začne tu babyboom 😀 😀 jedna od druhej 😀 😀

jabadaba
18. jún 2010

@jabadaba ma uzasne mihalnice, dlhocizne a cierne ako uhol, bielu plet a cierne vlasiska. Plne cervene pysteky.. Oj, nedam... 😀

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba my si spravime svoje 😀 😀

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 😀 no este aby sme vam pomahali. 😀

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba 😀 😀 no v tomto si vystačíme sami 😀 😀 😀

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 sak to, nekup to, keby to malo byt na nieco platne. Len si prirataj este postovne, to bol ocosi okolo dva a pol, Ti poviem...

no maly je fakt vydareny musim uznat, je zvlastny, hoci je blond tak je velmi vyrazny v tvaricke vdaka muzovi. Ma jeho tmave ociska aj mihalnice, plus tmave tucne pery vo vlasoch blon a pleti po mne tak do zltkava. Asi sme dobra kombinacia. Ale ci sa rovnako vydari druhe, kto vie. Clovek nikdy nevie kde ma nejakeho zabudnuteho seredneho pribuzneho. 😀

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 tak to mi odlahlo. 😀

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba 😀
no ved to-10 eur za to dam a ono mi to ukaže že som neni tehu-šak to by ma na mieste porazilo 😠 😀

jabadaba
18. jún 2010

ved to, ja som totiz bola rozbehnuta objednavat hned niekolko kusov tehu testov a kedze tento sa mi paci, tak som si nejak myslela, ze super. No a to by teda riadne vyslo, riadna palka.

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba tak sa testuj obyčajnymi a ked ti obyčajny ukaže slabu čiarku-tak sa na druhy den otestuj aj digi-a ten ti ukaže 😉 😀 inak neviem ako by som ti poradila ked chceš aj digi ale chceš aby ti zaručene ukazal že si tehu 😀 😉

jabadaba
18. jún 2010

@lalia21 no vidis, mne ti je tazke vyhoviet. 😀

lalia21
18. jún 2010

@jabadaba mužik to s tebou potom nema lahke 😀 😀 😀