icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

zuzin78
15. jún 2010

@mirka251 mozno nie,ale teraz mame asi len my tri cas pisat.
😀

lalia21
15. jún 2010

mirka251 aha dakujem 😉
noo mirka ja som vydatá ešte len od augusta minuleho roka 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@zuzin78 no niektore tety aj tu u nas na soc.su strasne ako keby ti to zavideli tak ti to radsej nepovedia

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 tak k prvemu vyrociu darcek v brusku

lalia21
15. jún 2010

ja som sa o DNP tiež dozvedela len nahodou a potom som si už na nete pozisťovala čo a ako..fakt dobrá vec..no na socialke nie vždy su ochotne a veru spravaju sa akoby mali čo zavidieť a niekedy poskytuju take informacie že až-napr.mne vraveli aby som si to nedavala že aj tak sa to zruši a zbytočne si to platím-no ja som si to dala a je to stále...

lalia21
15. jún 2010

mirka no veru mohlo by byť 😵 bolo by to peknééé 😀 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 prajem ti to to je asi to najkrajsie.aj mne povedala teta,ze to nie je na matersku ale na nemocensku si mysli,ze som blba a,ze sa mam modlitaby to nezrusili to uz je pristup

zuzin78
15. jún 2010

ja som vydata skoro 4 roky , v auguste som sa aj ja vydavala aka nahoda 🙂

lalia21
15. jún 2010

dievčatá idem ja kuchtiť 😀 urobím rizoto-je take teplo že ani jesť nechutí-čo mi vyhovuje-aspon trochu schudnem 😀 😀 chuťe mam len na melon a hrozno 😀 ved sa tu ešte ukážem 😉 😉

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 aj ja varim popri pisani

zuzin78
15. jún 2010

mne uz oddych skoncil, sofi je uz hore, napapa sa a pojdeme okolo 14.30 vonku. dnes spala velmi vela 😵

lalia21
15. jún 2010

@mirka251 dakujem krááásne 😉 veríme tomu-manžel o niečo viac 😀 ja uverím až ked budem 😉
@zuzin78 ja som sa vydavala 22.augusta 😉 my mame z manželom tie 22 osudne 😀 22.jula sme sa spoznali,o rok 22.jula ma požiadal o ruku a o dalši rok 22.ale augusta sme sa vzali 😀 -no proste nevychadzalo to na 22.jula na sobotu tak sme sa v auguste vzali 😀 😀

mirka251
autor
15. jún 2010

tak aj babo sa podari na 22

lalia21
15. jún 2010

@mirka251 😀 to už je jedno 😀 už aj 22 stačilo 😀 niak to tak proste vyšlo 😀 aspon sa lahšie pamätá 😀

mirka251
autor
15. jún 2010

@lalia21 to hej 😉

zuzin78
15. jún 2010

@lalia21 my sme sa brali 26.8. a mozno aj babo sa narodi okolo 22ho 😀

zuzin78
15. jún 2010

holky zelam vam krasny den plny slniecka, ja sa musim uz odpojit a vypnut PC. verim, ze zajtra tu budete. pekny den 🙂

lalia21
15. jún 2010

@zuzin78 tiež prajem krásny den 😉 no ja som už dovarila už som tu ale tušim sama 😀 😅

miyya
15. jún 2010

ahojte dievčatá, tak ja som sa rozhodla sem aj tak prispievať nech ma číta kto chce, ved ked budem chcieť niečo súkromné,tak napíšem IP.to som ja caribic,len ma adminka vymazala,tak som si aspon na tomto nicku zmazala svoje foto a hádam ma tu nikto známi nebudeme očumovať. 😝 😝

lalia21
15. jún 2010

Ahojček @miyya aj ja som si zmazala fotku...a ved sem nepíšeme rodne čisla ani nič podobne a ak bude niečo osobne tak sa napíše do ip 😉 😉 s tým nič neurobíš ak na hociktoru z nas budu známy striehnuť čo tu píšeme-zvedavci su všade 😝 čo už-nick sa už zmeniť nedá...

miyya
15. jún 2010

@lalia21 hej ale vieš ked som potratila tak si to tu čítali a fakt nič moc pocit,že to všetci vedia. 😒 😒

miyya
15. jún 2010

preto som si dala ten druhý nick,čo mi vymazali.ale hádam sa dáme neako dokopy a po lete to zosúkromníme. 🙂 🙂 🙂
inak babule mi potom písali,že si dávaju bacha na ženy,ktoré majú viac nickov,lebo že to tu neaké ženské zneužívali a bol v niektorých fórach fakt dosť velký problém,tak neviem. 😕 😕 😕

lalia21
15. jún 2010

@miyya No mala som s tým skusenosť v inej téme ako nas jedna žena ťahala za nos a my sme ju lutovali a ona len klamala a mala kopec nickov-bohužial aj taký su 😠 🙄
Ja viem že to neni nič moc-aj preto som si dala fotku preč-chcem sa tu rozpravať z novymi a chapajucimi ludmi s podobnymi nazormi a očakavaniami ako ja..a nie aby čítali moje veci a nakukali či už nahodou nepišem že som tehula..ale s tym nič nenarobíme ☹ škoda-ale ked už budem tehulka a budu o tom vedieť ludia ktorý chcem aby to vedeli-tak kludne si tu tu fotku necham-to mi už bude aj jedno.....niekedy ludia dokažu byť zlí a zavidieť a ohovarať...

miyya
15. jún 2010

@lalia21 ved to a strašne ma mrzí, že je vela vela takých ludí 😔 😔 . Ja sa hlavne snažím správať tak,aby som nikomu neublížila a hlavne všetkým želám len to najlepšie a teším sa ked sa iným darí,lebo teda u nás doma sa nám velmi nedarí.

miyya
15. jún 2010

@lalia21 a ako ste na tú babu prišli??že je to falošnica?? 😕

lalia21
15. jún 2010

@miyya Ja ani neviem-ja som to nezistila-to druhe baby a potom to niak všetko prepuklo že mala viac nickov a podobne a dosť si protirečila svojimi vyjadreniami-raz mala´ms a raz nie,potom zasa mala a potom bola zrazu tehotna ale kto na to prišiel uplne-to ti neviem povedať,tak aj preto su asi adminky take ostražite a nechcu aby mal niekto viac nickov 😉

Nič s takými neprajnými ludmi nenarobíme-to keby vedeli niektory ludia z mojho okolia kto je lalia21-tak by tu boli nalepeny 24hodin denne len aby im niečo neušlo 😠 🙄 niektory nemaju čo robiť a len hladaju čo nove by mohli prekrutiť alebo ohovoriť.. čo už..

Aj ja každej snažilke želám čo najrychlejšie dve čiarky na teste a každemu kto sa snaží držím palce..no čo už ..

lalia21
15. jún 2010

@miyya musiš myslieť len pozitívne a začne sa dariť..aj mne sa dlho nedarilo a mala som zdravotne problemy-všetko sa to na mna nalepilo behom roka a pol-tak toho bolo dosť..no už je ok a snažíme sa o dieťatko 😵
A veríme že nebudeme dlho čakať 😉

miyya
15. jún 2010

@lalia21 presne tak.nerozumiem tomu špiclovaniu. teda ja som zvedavá osôbka,ale zase to neprehánam.čo by som z toho mala. ja sa radšej opýtam na priamo.ale môj muž ma karhá,že sa starám do každého,tak teraz natom pracujem,aby som ludí velmi neotravovala. 😀 😀 😀 😀 teda hlavne mladšie sestry velmi otravujem.

Jaaj aj ja by som už chcela byť znova tehu, ale ja čakám ešte na prvú MS po kyrete,tak ja si ešte so snazilkovaním počkám. 🙄 🙄

miyya
15. jún 2010

@lalia21 presne to posledný mesiac myslím len pozitívne. úplne ma zložil ten potrat,tak teraz si dávam fakt bacha ale asi keby som sa ešte viac depkovala,tak by to fakt zle skončilo.

lalia21
15. jún 2010

Držím palčeky 😉 ja čakám či príde alebo nepríde ms...my sa snažíme od konca apríla...