icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

marikac
20. jún 2010

@jabadaba daj mi prosim link, ci je to fakt take presne,skusim si to

lalia21
20. jún 2010

@marikac dakujem 😉 užasne sa to číta že som tehotne 😀 😉 jooj bodaj by 😔
@jabadaba tak predsa mrcha mrchata sa ukazala? ☹ 😠

asteri
20. jún 2010

Ahojte, aj my sa snazime, takze by som sa rada k Vam pridala...snazime sa od aprila a zatial nic 😒 tak sa tesim, ze sa budeme navzajom podporovat...

marikac
20. jún 2010

@asteri tak vitaj, vyzera to tu dost nadejne...snad budeme coskoro vsetky //...ako dlho sa snazite?

marikac
20. jún 2010

🙂 @marikac uff, prepac, pisem rychlejsie ako citam 😀 pisala si,ze od aprila...myslim,ze sme tu take tri...aj ked jedna uz asi bude tehotna

damilenka
20. jún 2010

Ahojte,
snazim vas priebezne citat,takze
@lalia21 vyzera to ze by to mohlo konecne vyjst. 🙂
Nam sa maly podaril na treti krat,a tiez som kazdy nevydareny mesiac nadavala a myslela si ,ze to bude trvat vecnost,a ked to konecne vyslo tak som plakala ......samozrejme od radosti,ale mala som velky strach. 😕

lalia21
20. jún 2010

@asteri ahoj vitaj 😉 aj my sa snažime od aprila-od konca.. tato tema je super a určite už čoskoro to tu začne tehotnieť 😉 😉

lalia21
20. jún 2010

@damilenka duuuufam 😔
Babulky o chvilu Vás opustím-ideme k našim...manžel šiel ešte dačo vybaviť k znamemu a ked pride,tak fičíme 😉 večer sa tu pokusim ukazať a ak nie-zajtra som tu ako na koni 😉

lalia21
20. jún 2010

@miyya kde si? 😕

jabadaba
20. jún 2010

@lalia21 hm, veru, uz sa ukazuje. Zatial len taky slaby vytok, ale ja to uz poznam, takto sa to bude spustat este zajtra, potom na den nic a potom sa to rozsupne. No co uz, idem kuknut do tej mojej mudrej tabulky co som si vyratala, ze kedy zas mame sancu. 😀 Len dufam, ze neskoncim ako taky robot, co skoci do postele podla predpisu. 😠

lalia21
20. jún 2010

@jabadaba podla toho mi vyšla ms 16.6. 😕 a vraj zmysel urobiť si test ma až 18.6. a ja som si ten test vtedy robila 15.6. 😅 hmmmmmm,nakoniec by sa to ešte mohlo podariť 😕 😨 😔

marikac
20. jún 2010

@jabadaba mam mensi problem...nepoznam dlzku lutealnej fazy 😠

lalia21
20. jún 2010

@jabadaba neboj,neskončiš ako robot 😀 ved toto je to najlepšie snaženie ake poznam 😀

lalia21
20. jún 2010

@marikac to ani ja nepoznam-to som tam nechala tak ako je..hmm neviem čo som tam mala dať 😕

marikac
20. jún 2010

@lalia21 niekde som citala,ze to vie urcit iba lekar na zaklade nejakych testov,ale specialnu pozornost som tomu nikdy nevenovala

lalia21
20. jún 2010

ty kokso..ja som si dala ten vypočet dna narodenia a pribeh tehotenstva...že keby naaahodou 😅 a tam mi ukazalo aj kedy je počuť na ultrazvuku prvy krat srdiečko,kedy rastu nehty-totalne všetko 😅 aka haluz 😀 hmm uvidiime čo na tom bude pravdy-ale je to sranda si to takto prečitať-ktovie-večer sa dozvieme

jabadaba
20. jún 2010

@marikac no to ani ja, ale tak tipla som si 14 dni. Snad dobre. Ale tak den zaciatku menzesu vysiel, presne na dnes.
Inak, ako sa vlastne rata zaciatok menzesu? Zacinam byt zmatena, pretoze mne to najprv zacina takym takmer nijakym spinenim, akoze nieco sa deje ale nic dramaticke. Potom den nic a az nasledne sa pusti normal krvacanie. Tak ratat uz to spinenie ako zaciatok?

jabadaba
20. jún 2010

@lalia21 no vidis, tak sanca stale u teba este je. Mne to vyslo na testovanie 22. juna, no len mrcha uz prichadza. Takze ja sa uz nenadejam. Ale u teba to vidim realne.

marikac
20. jún 2010

@jabadaba nie, od samotneho krvacania myslim sa to rata

lalia21
20. jún 2010

@jabadaba a s tym špinenim aj krvacanim ti to trva kolko dokopy?no ja začnem hned krvacať ako mi mrcha začne-prvy den menej a potom sa to rozšupne-ako kedy a dokopy to trva 5 dni

marikac
20. jún 2010

@lalia21 ty mas ale vydrz, ja by som ten test vyhrabala az spod zeme, keby to bolo potrebne...nevydrzala by som cakat do vecera 😀

lalia21
20. jún 2010

@jabadaba ach juj,začinam z malou dušičkou dufať žeby predsa... 😔

jabadaba
20. jún 2010

tak dokopy mi to potom vyda na nejakych sedem dni. Niekedy osem. Cize az od riadneho krvacania? Som z toho jelen.

lalia21
20. jún 2010

@marikac keby som mala doma testy-tak rano aj večer stale testujem 😀 no ideme k našim a ked pôjdeme na večer od nich-zbehneme do Maxu a v lekarni kupim testiky 😉 vydrž mam len preto-lebo sa bojim že tam bude len jedna čiarka 😔 radšej potichu čakam či sa ukaže mrcha alebo nie-test je pre mna ako rychla smrť 😠 😅 🤐

lalia21
20. jún 2010

@jabadaba no ja by som až od toho krvacania to ratala

marikac
20. jún 2010

@lalia21 manzel co na to?

damilenka
20. jún 2010

ten vypocet dobra vec,ale co ked mavam nepravidelny menzes od 33 az po 38 den, co si tam mam zadat???

marikac
20. jún 2010

@jabadaba tiez som za to, ze od krvaciania, trochu odbornej literatury..je to pekne

http://www.elep.sk/fyziologicky-priebeh-menstru...

marikac
20. jún 2010

@damilenka zadaj tam pocet dni najkratsieho cyklu, co ak nahodou... a aj najdlhsieho, a toto medzi tym, by si mala brat ako vysledok....trebars,ze ti vyjde dostat 15.7. MS a dalsi 20.7. , no niekedy medzitym ...to plati pre teba, (Asi)