Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
Ahojte, aj my sa snazime, takze by som sa rada k Vam pridala...snazime sa od aprila a zatial nic 😒 tak sa tesim, ze sa budeme navzajom podporovat...
Ahojte,
snazim vas priebezne citat,takze
@lalia21 vyzera to ze by to mohlo konecne vyjst. 🙂
Nam sa maly podaril na treti krat,a tiez som kazdy nevydareny mesiac nadavala a myslela si ,ze to bude trvat vecnost,a ked to konecne vyslo tak som plakala ......samozrejme od radosti,ale mala som velky strach. 😕
@marikac Mari, tu je ten link:
http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/menstruace-...
@lalia21 hm, veru, uz sa ukazuje. Zatial len taky slaby vytok, ale ja to uz poznam, takto sa to bude spustat este zajtra, potom na den nic a potom sa to rozsupne. No co uz, idem kuknut do tej mojej mudrej tabulky co som si vyratala, ze kedy zas mame sancu. 😀 Len dufam, ze neskoncim ako taky robot, co skoci do postele podla predpisu. 😠
ty kokso..ja som si dala ten vypočet dna narodenia a pribeh tehotenstva...že keby naaahodou 😅 a tam mi ukazalo aj kedy je počuť na ultrazvuku prvy krat srdiečko,kedy rastu nehty-totalne všetko 😅 aka haluz 😀 hmm uvidiime čo na tom bude pravdy-ale je to sranda si to takto prečitať-ktovie-večer sa dozvieme
@marikac no to ani ja, ale tak tipla som si 14 dni. Snad dobre. Ale tak den zaciatku menzesu vysiel, presne na dnes.
Inak, ako sa vlastne rata zaciatok menzesu? Zacinam byt zmatena, pretoze mne to najprv zacina takym takmer nijakym spinenim, akoze nieco sa deje ale nic dramaticke. Potom den nic a az nasledne sa pusti normal krvacanie. Tak ratat uz to spinenie ako zaciatok?
tak dokopy mi to potom vyda na nejakych sedem dni. Niekedy osem. Cize az od riadneho krvacania? Som z toho jelen.
@marikac keby som mala doma testy-tak rano aj večer stale testujem 😀 no ideme k našim a ked pôjdeme na večer od nich-zbehneme do Maxu a v lekarni kupim testiky 😉 vydrž mam len preto-lebo sa bojim že tam bude len jedna čiarka 😔 radšej potichu čakam či sa ukaže mrcha alebo nie-test je pre mna ako rychla smrť 😠 😅 🤐
ten vypocet dobra vec,ale co ked mavam nepravidelny menzes od 33 az po 38 den, co si tam mam zadat???
@jabadaba tiez som za to, ze od krvaciania, trochu odbornej literatury..je to pekne

@jabadaba daj mi prosim link, ci je to fakt take presne,skusim si to