icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

linea22
20. jún 2010

@lejla17 no ja som si už dala záväzok,že žiadne testy pokiaľ mi nebude meškať aspoň týždeň. 🙂

lalia21
20. jún 2010

@marikac on je v tom že mrcha ma prisť teraz niekedy...už som mu chcela povedať že mi to meška-ale vždy som si kusla do jazyka-on by ma sledoval ešte viac než ja sama...strašne by do toho daval nadeje a to by ma znervoznovalo lebo sa bojim že ked sa ukaže len jedna čiarka-že z toho bude sklamany viac ako ja 😔 do Maxu ideme do billy ale ja potom preklznem aj do lekarne 😅 asi som šiši čo 😀 😅 nechcem mu davať plane nadeje...a ak sa aj ukaže jedna čiarka-potom mu to poviem a ak dve,,,o to to bude nadhernejšie 😔

jabadaba
20. jún 2010

@marikac hej, ja som tiez zadala priemer, kedze posledne cykly mam take vselijake. Dala som 30 dni, hoci posledny cyklus bol az po 35. dnoch a predtym zas uz po 28 dnoch.

linea22
20. jún 2010

@asteri tak tie začínajúce aprílové sme tu viaceré 🙂 to je super.Som zvedavá ako sa nám podarí,či aj termíny budeme mať podobné 😉

marikac
20. jún 2010

@lalia21 nie,nahodou je to rozkosne.. 😅 viem si ta predstavit, ako si hladas zamienky , aby si preklzla do lekarne 😀

jabadaba
20. jún 2010

@marikac no ano, to viem, ale povazuje sa aj spinenie za menstruacne krvacanie?Lebo ono to krvacanie je, len slabe, krv uz zoxiduje nez sa dostane von, je to tiez prejav krvacania. A o to mi ide, ci aj taketo slabe prejavy ratat do zaciatku ci az sa to rozkvaca poriadne.

marikac
20. jún 2010

@jabadaba hm, no teraz si ma dostala...ale ja som to vzdy ratala od toho ozajstneho krvacania...to spinenie sa myslim nerata...

lalia21
20. jún 2010

@marikac ako z niaej komedie 😀 😅 vyhovorka je lahka-surne potrebujem na wcko 😀 😅 😅

lalia21
20. jún 2010

ach kde ten môj tolko trčí už sme mali isť 😠 ale aspon si s Vami môžem ešte popísať 😀

marikac
20. jún 2010

@lalia21 ja uz som pred hodinou bola vychystana na prechadzku a moj prave vtedy zacal pozerat futbal! cakam kym nasi "akoze futbalisti" prehraju, nech mozeme ist do prirody 😀 😕 mimochodom, moj manzel pravidelne meska, vzdy a vsade, len na svadbe ma prekvapil...to prisiel nacas

lalia21
20. jún 2010

@marikac noo ten môj ked sa zahovorí-tak koniec 😀 šiel zo znamym dojednavať niečo ohladom stavby-ja som si prave sušila vlasy-tak som ho nechala isť sameho-a to som asi nemala 😀 😀 a pritom to je tu v dediene 😠
cely zažrany do toho kedy začne prvy vykop 😀
ale tak budeme u našich dlhšie 😀 ved max je až do 21:00 😀

marikac
20. jún 2010

@lalia21 tak ako vravim,strata casu pri tv, nasi prehravaju...uz to ani nezachrania...vecer cakam info..ak nie tu, tak na fbooku (marienka@inmail.sk) pa

lalia21
20. jún 2010

@marikac 😉

lalia21
20. jún 2010

Tak sa zatial majte krasne babulky.Mužik už prišiel a ideme k našim 😉 večer sa ozvem a ak by som sa tu neukazala večer-zajtra som tu ako na koni 😉

miyya
20. jún 2010

Ahojte tak ja som Vás prespala. ☹ ☹

@lalia21 nech ta boh ochranuje, ak sem dneska nehodíš ten test. 😉
@jabadaba fiiha aj tebe mrška meškala??ale ak je to len špinenie,tak je nádej ešte.

marianna28
20. jún 2010

ahojte baby, nenehavajte ma tu samu, lebo sa bojim... 😀

marianna28
20. jún 2010

@lalia21 test - frisko!!! Budes.... 😀
@jabadaba moja mamina mala tusim do 4teho mesiaca spinenie... Budes.... 😀

miyya
20. jún 2010

@marianna28 ja som tu neboooj.ale asi idem do sprchy.som neaká KO.ja nemôžem spavať poobede, potom som taká umrnčaná

marianna28
20. jún 2010

@miyya aj ja sa chystam do sprchy - som si este citala tie linky, co sem byby nahadzali.

miyya
20. jún 2010

@marianna28 aké linky??

lalia21
20. jún 2010

Ahojte babulky,píšem Vám od našich z bratovho pc...manželik šiel z mojim tatinom na chatu čo kusok odtialto maju-šli dorobiť spolu plot-ach a že nedela se nedela... 🙄 tak som tu zostala z mamou sama-zrovna pečie kolačik 🙂 tak som vas prišla kuk 😉 joj babule pred 15 minutami by som dala ruku do ohna že mi ide mrcha...bolesti bruška ako pri mrche-už som sa zmierila z myšlienkou že budeme skušať zasa...no nakoniec z toho bola menšia "hnačka" 😅 🤐
a teraz ma bruško neboli 😖 ach jaj-citim to že mrcha sa somnou zahrava... 😢 okolo siedmej by sme mali isť domov-tak po ceste sa zastavime v tom centre a kupim testiky...uff-už som si bola ista že test nebudem potrebovať-ale ja važne tu mrchu ciiiiitim 😢

marianna28
20. jún 2010

@miyya ale tie z 62 a 63 strany...

marianna28
20. jún 2010

@lalia21 NIE - to si tehotna - aj sracka potri k tomu 😀 ja ti verim a predpisujem ti brusko 😀

marianna28
20. jún 2010

Baby idem sa osprchovat - ca 15 minut a som s5 ok - nieze zmiznete zase !!!! 😠 😠 😠

lalia21
20. jún 2010

@marianna28 😀 😀 😀 ach 😀 😀 😀 no nebudem tu opisovať svoju hnačku 😀 😀 😅 😅 😅 😀 😀 😀
no prisambohu by som dala ruku za to do ohna že mi ide mrcha-total aj bolesti bruška-už som taka zmorena šla na zachod.....a ono takto..ale bud mi šibe alebo tu mrchu stale citim že si zo mna srandu robi...ja mam fakt mrchove pocity-no aspon to dnes ten test potvrdi alebo vyvrati 😔

miyya
20. jún 2010

@lalia21 hej aj ja som hnačkovala a potom som mala zase zápchu.hormony robia ako divé

miranda21
20. jún 2010

ahoj babeny 😎 tak mm mi odišiel na nočnú tak sa tu možem zdržať dlhšie 😉 je tu niekto? 😕

miranda21
20. jún 2010

ooops neskoro som to poslala 😅 😅 😅

lalia21
20. jún 2010

@miyya hmm žeby mi ta activia nesadla? 😅 😀 😅 a tak som si na nej pochutila 😀
jj ale bojim bojim-ja už som bola zmierena z mrchou..ešte stale ju tu citim-pokym mi ten test neukaže dve čiarky bude mi stale šibať a začnem trpeť halucinaciami z mrchy 🙄 🙄

lalia21
20. jún 2010

@miranda21 ahooooj no ja tu budem cca do siedmej-potom pôjdeme domov-k nam,teraz sme u našich len mužik šiel s mojim tatinom preč 🙄