Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@marikac on je v tom že mrcha ma prisť teraz niekedy...už som mu chcela povedať že mi to meška-ale vždy som si kusla do jazyka-on by ma sledoval ešte viac než ja sama...strašne by do toho daval nadeje a to by ma znervoznovalo lebo sa bojim že ked sa ukaže len jedna čiarka-že z toho bude sklamany viac ako ja 😔 do Maxu ideme do billy ale ja potom preklznem aj do lekarne 😅 asi som šiši čo 😀 😅 nechcem mu davať plane nadeje...a ak sa aj ukaže jedna čiarka-potom mu to poviem a ak dve,,,o to to bude nadhernejšie 😔
ach kde ten môj tolko trčí už sme mali isť 😠 ale aspon si s Vami môžem ešte popísať 😀
@marikac noo ten môj ked sa zahovorí-tak koniec 😀 šiel zo znamym dojednavať niečo ohladom stavby-ja som si prave sušila vlasy-tak som ho nechala isť sameho-a to som asi nemala 😀 😀 a pritom to je tu v dediene 😠
cely zažrany do toho kedy začne prvy vykop 😀
ale tak budeme u našich dlhšie 😀 ved max je až do 21:00 😀
Tak sa zatial majte krasne babulky.Mužik už prišiel a ideme k našim 😉 večer sa ozvem a ak by som sa tu neukazala večer-zajtra som tu ako na koni 😉
ahojte baby, nenehavajte ma tu samu, lebo sa bojim... 😀
@marianna28 ja som tu neboooj.ale asi idem do sprchy.som neaká KO.ja nemôžem spavať poobede, potom som taká umrnčaná
@miyya aj ja sa chystam do sprchy - som si este citala tie linky, co sem byby nahadzali.
@marianna28 aké linky??
Ahojte babulky,píšem Vám od našich z bratovho pc...manželik šiel z mojim tatinom na chatu čo kusok odtialto maju-šli dorobiť spolu plot-ach a že nedela se nedela... 🙄 tak som tu zostala z mamou sama-zrovna pečie kolačik 🙂 tak som vas prišla kuk 😉 joj babule pred 15 minutami by som dala ruku do ohna že mi ide mrcha...bolesti bruška ako pri mrche-už som sa zmierila z myšlienkou že budeme skušať zasa...no nakoniec z toho bola menšia "hnačka" 😅 🤐
a teraz ma bruško neboli 😖 ach jaj-citim to že mrcha sa somnou zahrava... 😢 okolo siedmej by sme mali isť domov-tak po ceste sa zastavime v tom centre a kupim testiky...uff-už som si bola ista že test nebudem potrebovať-ale ja važne tu mrchu ciiiiitim 😢
@miyya ale tie z 62 a 63 strany...
@lalia21 NIE - to si tehotna - aj sracka potri k tomu 😀 ja ti verim a predpisujem ti brusko 😀
Baby idem sa osprchovat - ca 15 minut a som s5 ok - nieze zmiznete zase !!!! 😠 😠 😠
@marianna28 😀 😀 😀 ach 😀 😀 😀 no nebudem tu opisovať svoju hnačku 😀 😀 😅 😅 😅 😀 😀 😀
no prisambohu by som dala ruku za to do ohna že mi ide mrcha-total aj bolesti bruška-už som taka zmorena šla na zachod.....a ono takto..ale bud mi šibe alebo tu mrchu stale citim že si zo mna srandu robi...ja mam fakt mrchove pocity-no aspon to dnes ten test potvrdi alebo vyvrati 😔
ahoj babeny 😎 tak mm mi odišiel na nočnú tak sa tu možem zdržať dlhšie 😉 je tu niekto? 😕
ooops neskoro som to poslala 😅 😅 😅

@lejla17 no ja som si už dala záväzok,že žiadne testy pokiaľ mi nebude meškať aspoň týždeň. 🙂