Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@lalia21 brusko bude tehu plus prepapane. Nerob mi nerv s tym kolacikom, lebo sadam do auta a o hodku som v trnave!!! 😀 😀 😀
bambulky hlavy hore do jesene daleko 😉 a určite 😉 budeme tehu 😉 teda ja možno nie ked začínam až v auguste 😖
to je ešte daleko 😉 teraz sa venujeme lalii 😀 ja sa už fakt neviem dočkať 😲 hrozne nas tu napínaš 😅
@marianna28 nevieeem 😕 ty si z Nitry?svieti ti tam Rakusko-tak som myslela že ty si z Nitry ked pišeš
@petuska123 no ja neviem - tak ma opustila nadej... Uz ma nebavi vrzdit jak napovel, nieco si pisat, merat, ci testovat - mam tak nejak depko obdobie... Ja mam vysetrenie - normalne u dokiho... vsetko ako z knizky... tak neviem...
žabky ja mam 37,3..maminka si mysli či nie som chora ked ma prehana a bruško bolelo-tak mi strčila teplomer 😠 ale sa potím trochen-jaaj dufam že to na mna nelezie choroba miesto tehu 😠 😢
@marianna28 ja som teraz u maminky-60km od TT-tak si prirataj dalších 45min 😀 😀 😀 😀
@lalia21 aj jahodky ti mozem ist natrhat, ked mi slubis dve ciarky 😀 😀 neboj, test uplatime.
@marianna28 a muz bol na dakom vysetren i??
@lalia21 no ja som rodena nitrancanka odstahovana do rakuska pred ca 5 rokmi. 😀
@marianna28 ejha-jahôdky??? 😕 mnaaaaam,no musime ten test podplatiť 😕 😕 😕 a to si mam isť pre jahôdky až do RAkuska? 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lalia21 chora z tehu - dalsi priznak 😀 Nas len natahujes jak gumu na trenkach - svihaj uz kupit ten test!!! Kde si to ze 60 km od tt?
lalia ty brdo vsak tebe na testne by uz vyskakovali tie ciarky tolko dni si po......no ja by som necakala ani min.a uz by som obcikala ten papierik
@petuska123 nie, nebol. Ak bude rok snazilkovania, tak ho tam snad dokopem.
@marianna28 presne tak a nasilu......aspon budes vediet preco sa vam nedari
@lalia21 ved a co mam odchytit nejakeho holuba nech ti ich donesie...?
@marianna28 v NM
@petuska123 ja som mala posledny testik doma a ked bol 30dc tak sa tam neukazal ani len duch-tak mi to zobralo všetky nadeje že sa bojim že tam zasa bude len jedna čiarka...no už to nebudem odkladať-čakam na mužiku a ideme do TT do maxu a potom domov 😉
@miranda21 veru-radšej si kupim na trhu jahody-to vyjde lacnejšie ako isť do Rakuska 😀 😀 😀 😀
@petuska123 no ono... ja by som ho nejak moc ani k dokimu nehnala... My sme uz raz tehulkovali - hned na zaciatku nasho vztahu... vsak neuspesne... A ani som o tom absolutne nevedela - az v nemocnici mi to povedali, ze bohuzial... viac som sa ale touto temou nezaoberala... nechcem, aby som na to myslela... preto si myslim, ze je chyba vo mne niekde.
@marianna28 😀 😀 ccc aby mi ich ešte osral nie? 😀 😀 😀 😀 môžeš zavariť alebo zmraziť a v auguste ti ukažem bruško za jahody 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marianna28 aha to mi je luto.......... ☹
@marianna28 podarí sa Vám drobček!!!do Vianoc už budeme všetky bruškane!!!! 😉 😉 😉
@lalia21 uz som vyslala kocura, nech zozene nejakeho ziveho holuba... 😀
@marianna28 no neviem či po stretavke s tym kocurom zostane holub živý 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lalia21 😀 😀 😀 nist neosere 😀 😀 zauzlim do sacku 😀 s laskou k tehotnym trhane 😀 😀
@marianna28 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa tu pri Vás babizne tak nasmejem 😀 😀 😀 😀
@petuska123 mozno je to tak lepsie... neviem, ako by som sa k celej veci stavala ako ca 23, cerstvo odstahovana do rakuska k novemu priatelovi...
@lalia21 ze bruskane 😀 bachrane 😀
@marianna28 😀 ja som to chcela tak jemno nazvať a ty hned takto 😀 😀 😀

@marianna28 mnaaaam dala by som si 😀 aj ked sa mi to všetko v žaludku vrti-že ešte neviem či na ten zachod nepôjdem 😅 😅 🤐 🤐
ovocie luuuubim-to by som jedla aj od rana do večera 😀 a najlepšie v lete viac druhov ovocia nakrajať na kocky do misy a dať do chladnička a tam to pusti šťavu a papam to v horucom počasi... (čo momentalne nie je 😠 )..mnaaaaaaaaaaaam 😀 cez tyžden musim spraviť 😀