Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@marianna28 jaaaj fajnovy kocur 😀
@lalia21 sak bodaj by si plakala ked ti niekto neosrane jahody nuka... Mam ti pribalit aj tie fr. zemiaky? Su ok - akurat ich kostujem
@marianna28 😀 😀 😀
netreba-dnes som papala poobede sviečkovu od maminky-mnaaam-po sviečkovej nemam chuť na fran.zemiaky 😀 😀 😀
no čo-našiel holuba? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobru chuť k zemiačikom 😉
@lalia21 ja by som brala taky bachorcek... 😀 no a nas kocur ti je velky pan... to ti poviem...
jooooooooj uz sa tak teším na zimu 😉
@marianna28 😀 aj ja by som brala bachorček-tehu bachorček 😀
no po kom asi ten kocur bude.... 😀 😀 😀
@lalia21 co by som ja dala za nejake hami papi od maminky... Kocur mi kasle na holuba - spi a nereaguje...
Dakujem - fuj, jak som sa napraskala.
@lalia21 kazdy hovorime o sexe inak - ved aj to je praca 😀
@marianna28 noo ani ja už hami od maminky nemam často..ale ved navarim si 😀
no to je teda kocuuur 😕 😀 tak treba zamraziť alebo zavariť a v auguste sa vidíme-tehu kotlik za jahôdky 😀 😀 😀
@marianna28 sex je najprijemnejšia praca aku poznam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marianna28 jasne že to je práca a tá odmena 😀
ja som chcela letné dieta ale sme si to posunuli na jarné 😉 a možnože bude aj letné 🙂
a ty ti čo este robíš opica??do lekárne treba 🙂 🙂
@marianna28 to ja som z NR 😉
a vy baby sledujete sa dako?napr.meranim ale ovu testy
už aj moja malá zaspala 😉 no a som sama ešte že mam 😉 net a vás 😉
@miranda21 😀 😀 😀 😀
ja zimu neznasam...
@petuska123 zatial som sa nesledovala ničim-sexik zväčša každy druhy den a hotovo 😀 3x do tyždna stačí-a mala by si sa trafiť-tak ti poviem či to vyšlo ked si spravim test 😀 😀 😀 ale ak to nevyšlo tak sa začnem sledovať ovu testami 😉
ani ja zimu neznasam..........brrrrr a to som zimne dieta 😀 😀 😀

@lalia21 eee nas kocur zerie len svoje dosicky - on sa nebude natahuvat s nicim zivym a neprevarenym.