Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
dobré ránko
no natahuje to riadne s tym testom.............. 😀 😀 😀
ach hádam je to tak ako má byť a ešte sa z toho teší.
Batulky ale mna od rána bolí to bruško strašne fuj, mám krče a čakám každú chvílu tu mrchu,len nech to už prejde.ledva fungujem. 😖 😖 😖
ahojte kocky 🙂 po vikende som spat.... ako pozeram... uz som mimo. pribudlo tu asi 30 stran 😨 to nestiham ani precitat 😅 . testoval niekto? pribudol niekto "v tom" 😀
jaaaj, tak to je super 😀 takze este nedostala a cakame, hej?? 😀
čakám na nu akoby mi mala potvrdiť moje tehotenstvo 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀
a čo ak sa ozve az zajtra? a čo ak o tyzden??? 😅
@dudiva nebola...nechcem, aby ma vysmial...len 1.6. som tam bola na preventivku a teraz tam pobezim zase...ale mne rastu takym sposobom, ze rastu, prestanu,rastu...a dokola to iste...nejako dost neskoro mi aj tak rastu....asi az teraz k rozumu prichadzam 😀 bojim sa, aby mi nemuseli robit nejaky chirurg.zakrok, lebo tato myslienka sa mi vobec nepaci... 😖
Baby, moje nervy, citam uz piatu stranu, kde Lalia furt nic s tym testom, uz som nasponovana od napatia ako guma v gatiach. Toto je iny thriller! Laliaaaaaaaa....kde si? Niekto to tu uz musi zacat, nadej sa vklada do teba. 😀 Ja som to uz pre tento mesic zabalila, Marianka, dakujem za nadeje, to bolo zlate, ze budes! som si k tomu predstavila dupnutie nozickou. 😅 Muza som zvozila ako to sial, on zas mna vraj ako som to lezala ked nist. 😀 A svorne sme si povedali, ze toto sa nerobi, na toto my nie sme zvyknuti! 😀
aaa neboj, bude dobre 🙂 ale aj tak si myslim, ze by si mala zajst za zubarom. a panoramaticky rontgen ti robili?
tak si daj urcite urobit, aby si aspon vedela ako ti rastu... je to dost nebezpecne- moze sa to zapalit, zacat hnisat a tak. to ta nechcem strasit. ale ked pracujete na babatku, tak by si to mala mat v poriadku 🙂 .
ja budem mat plodne obdobie tak o tyzden, tak si musim tiez zabezpecit ovu testy. a pojde sa na TO ! 😝 😀
dievčatá mne v provom tehu normálne vrtali a dokonca mi aj nerv vytrhavali.ach ja mam strašné zuby. 🙄 🙄
@marikac kasle na nas...bud uz oslavuje 😀 alebo je sklamana......... ☹

@petuska123 veru upršaný hroznéééééé 😒
@marikac nie neukázala ☹