icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miranda21
21. jún 2010

@petuska123 veru upršaný hroznéééééé 😒
@marikac nie neukázala ☹

miyya
21. jún 2010

dobré ránko

petuska123
21. jún 2010

no natahuje to riadne s tym testom.............. 😀 😀 😀

miyya
21. jún 2010

ach hádam je to tak ako má byť a ešte sa z toho teší.

Batulky ale mna od rána bolí to bruško strašne fuj, mám krče a čakám každú chvílu tu mrchu,len nech to už prejde.ledva fungujem. 😖 😖 😖

marikac
21. jún 2010

@miyya daj si ruzoveho kamarata kazdej zeny 😀

miranda21
21. jún 2010

@miyya to čakanie na mrchu to je o život ☹ už nech ju máš a netrpíš ☹
idem teraz do mesta na hodku tak ked sa vrátim dufam tu už bude lalia naša 😉

dudiva
21. jún 2010

ahojte kocky 🙂 po vikende som spat.... ako pozeram... uz som mimo. pribudlo tu asi 30 stran 😨 to nestiham ani precitat 😅 . testoval niekto? pribudol niekto "v tom" 😀

marikac
21. jún 2010

@dudiva pravdepodobne @lalia, vcera bola kupit test, odvtedy tu nebola a my tu cakame ako na spasenie 😀

dudiva
21. jún 2010

jaaaj, tak to je super 😀 takze este nedostala a cakame, hej?? 😀

miyya
21. jún 2010

čakám na nu akoby mi mala potvrdiť moje tehotenstvo 😀 😀 😀 😀

marikac
21. jún 2010

@miyya 😀

dudiva
21. jún 2010

😀 😀 😀

marikac
21. jún 2010

@dudiva mate uz skusenost s rastom zuba mudrosti? ako ste si poradili? ja uz nevladzem...stane sa zo mna zavislak od tabletiek proti bolesti... 😢

dudiva
21. jún 2010

a čo ak sa ozve az zajtra? a čo ak o tyzden??? 😅

dudiva
21. jún 2010

@marikac no ja uz mam vsetky zuby mudrosti... jeden mi museli vytrhnut, lebo mi rastol kolmo. ja som s tym nemala vobec problemy. len nahodne som prisla na to, ze ich mam uz vonku 😲 . jedine tn jeden ma bolel a to isiel hned von 😉 . a u zubara si bola?

marikac
21. jún 2010

@dudiva nebola...nechcem, aby ma vysmial...len 1.6. som tam bola na preventivku a teraz tam pobezim zase...ale mne rastu takym sposobom, ze rastu, prestanu,rastu...a dokola to iste...nejako dost neskoro mi aj tak rastu....asi az teraz k rozumu prichadzam 😀 bojim sa, aby mi nemuseli robit nejaky chirurg.zakrok, lebo tato myslienka sa mi vobec nepaci... 😖

jabadaba
21. jún 2010

Baby, moje nervy, citam uz piatu stranu, kde Lalia furt nic s tym testom, uz som nasponovana od napatia ako guma v gatiach. Toto je iny thriller! Laliaaaaaaaa....kde si? Niekto to tu uz musi zacat, nadej sa vklada do teba. 😀 Ja som to uz pre tento mesic zabalila, Marianka, dakujem za nadeje, to bolo zlate, ze budes! som si k tomu predstavila dupnutie nozickou. 😅 Muza som zvozila ako to sial, on zas mna vraj ako som to lezala ked nist. 😀 A svorne sme si povedali, ze toto sa nerobi, na toto my nie sme zvyknuti! 😀

dudiva
21. jún 2010

aaa neboj, bude dobre 🙂 ale aj tak si myslim, ze by si mala zajst za zubarom. a panoramaticky rontgen ti robili?

dudiva
21. jún 2010

@jabadaba 😀

marikac
21. jún 2010

@jabadaba 😀 mne uz zacne nasledujucich par dni plodne obdobie, budem testovat ovu testami, snad sa nam zadari...tak sa na to tesim, ako male decko 😅

marikac
21. jún 2010

@dudiva myslim,ze robil, ale ten povodny zubar...odvtedy som zmenila zubara a nic mi nedal, len vypis z karty...a vsetky tie rontgeny co som si poplatila ostali u neho...

dudiva
21. jún 2010

tak si daj urcite urobit, aby si aspon vedela ako ti rastu... je to dost nebezpecne- moze sa to zapalit, zacat hnisat a tak. to ta nechcem strasit. ale ked pracujete na babatku, tak by si to mala mat v poriadku 🙂 .

marikac
21. jún 2010

@dudiva myslim,ze som aj niekde pocula, ze tehotnym zenam sa vraj zuby neopravuju, ani nevrtaju, vraj nic...tak to ozaj musim stihnut dovtedy...

dudiva
21. jún 2010

@marikac tak, tak 😉

dudiva
21. jún 2010

ja budem mat plodne obdobie tak o tyzden, tak si musim tiez zabezpecit ovu testy. a pojde sa na TO ! 😝 😀

miyya
21. jún 2010

dievčatá mne v provom tehu normálne vrtali a dokonca mi aj nerv vytrhavali.ach ja mam strašné zuby. 🙄 🙄

marikac
21. jún 2010

@miyya vedela si ,ze si tehu, aj zubar to vedel? tak uz som sa objednala na zajtra k zubarovi....a nahodou maju chirurg.den 😀

dudiva
21. jún 2010

@miyya faaaakt? a v ktorom si bola mesiaci? ☹

marikac
21. jún 2010

@lalia21 kde si????

petuska123
21. jún 2010

@marikac kasle na nas...bud uz oslavuje 😀 alebo je sklamana......... ☹