Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@marikac no natahuje nas...tak co uz snou...........vsak pockaj jej to vy vratite 😀
pridávam sa ku vám žienky.
už som sa nahnevala a nebudem furt na niečo čakať 😠
pred chvíľou mi prišli výsledky, mala som podozrenie na MMT. po najbližšej mrche si dávam vybrať DANU a ideme na to 😀
takže leto to istí? 😀
ďakujem marikac... ako v každej téme, isto aj v tejto téme sa budem cítiť dobre.
dúfam, že načastejšie slovo tu bude: pozitívny 😉
dudiva, dobrý nápad.. už aj kričím kolegovi... 😀
@miranda21, predposledná mrcha mi meškala 31 dní. u mňa nič nezvyčajné, ale nie taký dlhý čas. okrem toho mám od ukončenia šestonedelia DANU - čo robí cirka tri roky. potom mrcha prišla, ale len také slabé šplechanice. pak prišli mesačné divné bolesti brucha, kŕče, vracanie, hlavne v noci a ráno. minulý štvrtok som sa ráno zobudila na také bolesti brucha a vracanie, že som ledva odniesla malého do škôlky a odkráčala k mamke. v piatok som šla na gyndu, DANA je vraj v poriadku, v maternici fazuľka nebola, no vzala mi krv. a výsledok negatívny. našťastie. krvné testy ukázali to, že mám zvýšenú hladinu zápalu, tak sa mám zamerať na zápal v žalúdku...
a po nasledujúcej mrche si idem dať vybrať DANU. aj tak mám ovu raz za uhorský rok, tak nech druhé bábo dojde, keď na to bude pripravené 😀 a najlepšie hneď. snúbenec sa síce zblázni, keby bábo dalo, ale nech.. veď to predýcha... 😀
@dacey viš ja mam tiež teliesko ale mirenu, a posledný týžden sa citiv fakt dinve-občasné bolesti, pocity na vracanie atd. 😖 lenže beriem aj také tbl.na zástavu mlieka kde tieto príznaky sú 😖 ale podla letáku by mali už vymiznúť 😖 tak som trošku nervozna 😒 om rada že ti to v celku dobre dopadlo. 😉 aj mi chceme bábo za dva týždne si ju idem dať vybrať 😉
ja mam tento tyzden ovu,tak musim odsledovat presne ,ze kedy nastane,ak sa mi to podari,lebo neviem ako sa budem testovat ked som zrovna v robote,poradte niekto kedy je najvhodnejsi cas,ja pracujem dost divno od 9.00 hod do 19.00 skoro som neni doma a podla tych ovu testov sa ma testovat cez den do 20.00 netusim ako to zladim.
tak to budem musiet aj ja urobit,nastavit si nejaky presny cas aby som kazdy den o tom istom case sa sledovala a poriesit to na wc.
@lucy56, ako sa sleduje ovu? to by sa mi zišlo popravde.
prvé bábo prišlo nečakane, život ide ako ísť má... 🙂
už pár mesiacov mi nejde spať z myšlienky na druhé bábo.. a na tretie a štvrté 😀 😀
@miranda21 a tehu test si si robila? ak to nie je tými tabletkami, tak je problém inde. možno žalúdok, alebo pečeň, ako u mňa. a aj pri teliesku je tehu možné. a možno to nie je problém, ale fazuľka a mirenu si budeš musieť dať vybrať skôr 😀 😀
@dacey no ja si meriam teplotu rano, a kupila som si ovu testy,ale tie mam prvy krat v zivote takze tiez este neviem ci mi to vida tak ako to je v navode,podla toho aky dlhy mas cyklus sa zacnes v dany den testovat a ked je pruzok silnejsi ako testovaci tak je predpokladana ovu do 17 az tusim 24 hodin.
ak je pruzok silnejsi ako testovaci, tak uz moze byt aj po ovu 😅
@lucy56, ach bože. ja mám chlapa, ktorý má dve práce /sám sa tak rozhodol - chce sa uštvať, ale my sme vlastne obaja blázni do makačky/.
ak mi výjde tých 17 - 24 hodín v nedeľu večer, kedy bude mať za každý deň od pondelka do nedele odrobených 13 hodín denne, tak mi asi ťažko rozkročí kolená 😀 😀
ale ďakujem za radu, určite si to idem vyhľadať na nete. s teplotou je to ľahké, iba písať, to hádam zmáknem /som príšerne zábudlivá/...
papa bambulky, musim ist 🙂
@dacey no je pravda,ze trafit sa s milovanim do ovu mame aj my problem,lebo sme spolocenski,stale sme bud v praci alebo na nejakej akcii,ze chata a tak a nemame kedy sa venovat len jeden druhemu,aj teraz to ta vychadza ze budeme u nasich asi .Uz som mojmu aj vravela,ze pri takomto sposobe zivota neni sanca na babo.
ešte k tej teplote žienky.
mám si merať a keď bude vyššia uprostred cyklu, tak je možná ovu?

@petuska123 ale podelit sa s nami o tu spravu mohla, fakt , cakame ako na vlastny vysledok 😕