icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

marikac
21. jún 2010

@petuska123 ale podelit sa s nami o tu spravu mohla, fakt , cakame ako na vlastny vysledok 😕

petuska123
21. jún 2010

@marikac no natahuje nas...tak co uz snou...........vsak pockaj jej to vy vratite 😀

miyya
21. jún 2010

@dudiva hej v prvom trimestri mi dala aj injekciu a v dalších mi už nechccela dať a tak mi nerv vytrhavali bez umrtvenia na začiatku 7mesiaca. a babam z témy v treťom mesiaci aj zuby trhali,tak sa dá ak máš mať bolesti,tak zubár radšej zarkročí.

dacey
21. jún 2010

pridávam sa ku vám žienky.
už som sa nahnevala a nebudem furt na niečo čakať 😠
pred chvíľou mi prišli výsledky, mala som podozrenie na MMT. po najbližšej mrche si dávam vybrať DANU a ideme na to 😀
takže leto to istí? 😀

marikac
21. jún 2010

@dacey ahoj, vitam ta u nas... 😉

dudiva
21. jún 2010

@dacey vitaj u nas! uvarim ti kavu 😀 ...

dacey
21. jún 2010

ďakujem marikac... ako v každej téme, isto aj v tejto téme sa budem cítiť dobre.
dúfam, že načastejšie slovo tu bude: pozitívny 😉

dudiva
21. jún 2010

@miyya ja uz som sa bala, ze niektore zeny musia s bolestami vydrzat do porodu.... 😝 ale to by nebolo normalne... 😅

dacey
21. jún 2010

dudiva, dobrý nápad.. už aj kričím kolegovi... 😀

dudiva
21. jún 2010

@dacey tak to aj my DUFAME 🙂

miranda21
21. jún 2010

ahojte užsom spať 😉 a čo ta lalia 😕 nič 🤐
@dacey možem sa spýtať na príznaky?aj sisi robila test?a nakoniec je všetko ok? 😨

marikac
21. jún 2010

@dacey pracujes?ako dlho sa snazite?

dacey
21. jún 2010

@miranda21, predposledná mrcha mi meškala 31 dní. u mňa nič nezvyčajné, ale nie taký dlhý čas. okrem toho mám od ukončenia šestonedelia DANU - čo robí cirka tri roky. potom mrcha prišla, ale len také slabé šplechanice. pak prišli mesačné divné bolesti brucha, kŕče, vracanie, hlavne v noci a ráno. minulý štvrtok som sa ráno zobudila na také bolesti brucha a vracanie, že som ledva odniesla malého do škôlky a odkráčala k mamke. v piatok som šla na gyndu, DANA je vraj v poriadku, v maternici fazuľka nebola, no vzala mi krv. a výsledok negatívny. našťastie. krvné testy ukázali to, že mám zvýšenú hladinu zápalu, tak sa mám zamerať na zápal v žalúdku...
a po nasledujúcej mrche si idem dať vybrať DANU. aj tak mám ovu raz za uhorský rok, tak nech druhé bábo dojde, keď na to bude pripravené 😀 a najlepšie hneď. snúbenec sa síce zblázni, keby bábo dalo, ale nech.. veď to predýcha... 😀

dacey
21. jún 2010

@marikac, hej, už dva roky pracujem. s mrňúsom bola moja mamka a v škôlke je dadko od septembra. ešte sa nesnažíme, ale onedlho začneme 😉

miranda21
21. jún 2010

@dacey viš ja mam tiež teliesko ale mirenu, a posledný týžden sa citiv fakt dinve-občasné bolesti, pocity na vracanie atd. 😖 lenže beriem aj také tbl.na zástavu mlieka kde tieto príznaky sú 😖 ale podla letáku by mali už vymiznúť 😖 tak som trošku nervozna 😒 om rada že ti to v celku dobre dopadlo. 😉 aj mi chceme bábo za dva týždne si ju idem dať vybrať 😉

lucy56
21. jún 2010

ja mam tento tyzden ovu,tak musim odsledovat presne ,ze kedy nastane,ak sa mi to podari,lebo neviem ako sa budem testovat ked som zrovna v robote,poradte niekto kedy je najvhodnejsi cas,ja pracujem dost divno od 9.00 hod do 19.00 skoro som neni doma a podla tych ovu testov sa ma testovat cez den do 20.00 netusim ako to zladim.

marikac
21. jún 2010

@lucy56 ahoj,ja mam tiez ovu a tiez som cele dni v praci....vezmi si poharik so sebou na wc, a urobis to tam ako ja, nezabudni,ze dve hodky pred testovanim nesmies pit...

dudiva
21. jún 2010

@lucy56 ja som sa testovala rano pred tym, nez som isla do roboty (okolo 6.30). inak som nemala cas. a vysli mi pekne testy... kazdym dnom druha ciarka silnela az bola silnejsia nez kontrolna 🙂

lucy56
21. jún 2010

tak to budem musiet aj ja urobit,nastavit si nejaky presny cas aby som kazdy den o tom istom case sa sledovala a poriesit to na wc.

lucy56
21. jún 2010

@lucy56 no aj rano by som to vlastne mohla stihat a asi to bude lepsie doma,pohodlnejsie,lebo v praci by som stresovala,ze sa musim rychlo vratit.

dacey
21. jún 2010

@lucy56, ako sa sleduje ovu? to by sa mi zišlo popravde.
prvé bábo prišlo nečakane, život ide ako ísť má... 🙂
už pár mesiacov mi nejde spať z myšlienky na druhé bábo.. a na tretie a štvrté 😀 😀
@miranda21 a tehu test si si robila? ak to nie je tými tabletkami, tak je problém inde. možno žalúdok, alebo pečeň, ako u mňa. a aj pri teliesku je tehu možné. a možno to nie je problém, ale fazuľka a mirenu si budeš musieť dať vybrať skôr 😀 😀

lucy56
21. jún 2010

@dacey no ja si meriam teplotu rano, a kupila som si ovu testy,ale tie mam prvy krat v zivote takze tiez este neviem ci mi to vida tak ako to je v navode,podla toho aky dlhy mas cyklus sa zacnes v dany den testovat a ked je pruzok silnejsi ako testovaci tak je predpokladana ovu do 17 az tusim 24 hodin.

dudiva
21. jún 2010

ak je pruzok silnejsi ako testovaci, tak uz moze byt aj po ovu 😅

dacey
21. jún 2010

@lucy56, ach bože. ja mám chlapa, ktorý má dve práce /sám sa tak rozhodol - chce sa uštvať, ale my sme vlastne obaja blázni do makačky/.
ak mi výjde tých 17 - 24 hodín v nedeľu večer, kedy bude mať za každý deň od pondelka do nedele odrobených 13 hodín denne, tak mi asi ťažko rozkročí kolená 😀 😀
ale ďakujem za radu, určite si to idem vyhľadať na nete. s teplotou je to ľahké, iba písať, to hádam zmáknem /som príšerne zábudlivá/...

dudiva
21. jún 2010

papa bambulky, musim ist 🙂

lucy56
21. jún 2010

@dacey no je pravda,ze trafit sa s milovanim do ovu mame aj my problem,lebo sme spolocenski,stale sme bud v praci alebo na nejakej akcii,ze chata a tak a nemame kedy sa venovat len jeden druhemu,aj teraz to ta vychadza ze budeme u nasich asi .Uz som mojmu aj vravela,ze pri takomto sposobe zivota neni sanca na babo.

lucy56
21. jún 2010

@dudiva to som nevedela,musim este raz poriadne prestudovat ten navod

marikac
21. jún 2010

@lucy56 ja si skor myslim,ze je to opacne, ak je testovacia silnejsia,alebo rovnako silna,tak ovu este len bude...a ak aj bola, tak vajicko caka niekde v maternici na oplodnenie, nic nie je stratene 😢

dacey
21. jún 2010

@lucy56, no máme to ťažké. ja už som srandovala, že musí do kelímka a budem hore nohami keď budem mať čas 😀 😀
včera bol deň otcov, malý napiekol tatkovi piškótu s banánmi... to ste mali vidieť tú radosť malého, keď sa tatko prekvapil 😀

dacey
21. jún 2010

ešte k tej teplote žienky.
mám si merať a keď bude vyššia uprostred cyklu, tak je možná ovu?