icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

mirka251
autor
21. jún 2010

@lalia21 unas su take ochotne tety vies ani mi nepovedala ako mam tu prihlasku vypisat a som do toho blba 😒 a nechcem to popisat vsetko a potom ma teta niekam posle.... 🙂

miyya
21. jún 2010

@mirka251 dneska mi vysiel tehu test pozitívny.z neakého dôvodu mi po kyrete začalo stupať,zajtra ráno ešte testnem,či čiarka silnie a uvidím

lalia21
21. jún 2010

@mirka251 nieee,ja som začala od polovice marca-a dala mi čislo kam si mam zavolať že kolko to bude za tu polovicu a tam mi to vyratala a taku sumu som napisala na šek a ten som zaplatila do 8.aprila a potom od toho 8 aprila to bolo mesačne 47,70 tušim 😉

mirka251
autor
21. jún 2010

@miyya a preco to je este skoro ci.......

miranda21
21. jún 2010

@mirka251 tami dali podpísat papiere a potom mi poštou prišli rozhodnutie asi podvoch tt.a pre šeky som si bola sama 😉

miyya
21. jún 2010

@lalia21 jaaj nato si dávaj pozor,ta tu vždy na blíkou niekde smrdím 😀 😀 😀

ale neee neni to sranda,ty si len neostala tehu,ale ja ak budem znova musieť na kyret,tak ma jeb..ne 🙄

lalia21
21. jún 2010

@miyya mojka a čiarka ti silnie alebo pomaly ustupuje?? 😕 lebo ak ustupuje-možno to je normalne po kyrete-aspon tak som to čitala..ale ak silnie..zrejme by si mala zbehnuť gyn... ☹

miyya
21. jún 2010

@mirka251 nemyslím si ze som tehu.bojím sa skôr ze mi tam ostali neaké čiastočky a preto sa to robí

mirka251
autor
21. jún 2010

@lalia21 aha uz chapem ,lebo ja nerada chodim s vela peniazmi pri sebe a neviem ci si mam zobrat pre istotu zo sebou

miyya
21. jún 2010

@lalia21 tak je to len duch mojenko,ale pred dnom nebol ani duch. tak neviem fakt čo sa deje.pre istotu sa ešte zajtra testnem,či to silnie ale dúfam,ze tam nič uz nebude

mirka251
autor
21. jún 2010

@miyya tak urob este rano a podla toho chod radsej k dokimu,aby si si bola ista 😉

lalia21
21. jún 2010

@miyya mojka to teda nie je sranda-strašne mi to je luto že to takto s tebou je-moc budem držať palce aby nebol dalši kyret-musi to byť ťažke ale ty si silna osôbka 😉 😉 potom daj zajtra vedieť či silnie alebo nie 😔

miyya
21. jún 2010

a este pred vyse týzdnom som sa testla a čiarka bola len taká ako je teraz,tak nevím.bud mi to vôbec nezmizlo,alebo to znova stupa. a to testujem stále s tým istým testom a z toho včerajšku neni ani náznak po čiarke

miyya
21. jún 2010

jaj neviem či mi lekár pomôže,lebo je fakt aj mini šanca otehotnenia.strašne sa mi to zamotalo, čo už.ak nebudem mať ťažkosti tak radšej počkám

lalia21
21. jún 2010

@miyya ach prvy krat želam žene aby tam už nebol ani duch 😔 držím palčeky aby tehotenstvo prišlo vtedy kedy ma a aby sa tvoje telo dalo po kyrete dokopy 😉 😔

lalia21
21. jún 2010

@miyya sama musiš vedieť ako sa citiš a podla toho zvažiť navštvevu lekara 😉 😔 držím palčeky

miyya
21. jún 2010

@lalia21 tak to aj ja dúfam,že už ziadny kyret ma nečaká,lebo to fakt neviem či chcem byť ešte niekedy tehu.

mirka251
autor
21. jún 2010

@miyya aj ja drzim aj na nohe uvidis vsetko bude ok 😉

lalia21
21. jún 2010

@miyya určite ťa nečaka už nikdy žiadny kyret! jedine čo ťa časom čaka je tehotenstvo a potom pôrod! 😉 verím tomu!

miyya
21. jún 2010

no musí to byť dobré,lebo tolko smoly uz neunesiem ani ja. ale teraz som fakt nervozna z toho a len vrčím na malého.muz je stále niekde preč,tak som zase na všetko sama. 😠 😠 😠

marikac
21. jún 2010

@miyya http://www.nanicmama.sk/ja-zena/kyretaz, zaujimalo ma to, tak som sa zacitala...vraj ten hormon nie je neobykly dlhsiu dobu ak sa vyplavuje...skus citat

lalia21
21. jún 2010

@miyya neni si sama-aj my sme tu!!!vrč kludne na Nás 😉 😉 😉

miyya
21. jún 2010

@marikac len mne sa na teste znovu objavil,tak to ma metie a aj som naštvaná na lekára,lebo nikto mi po kyrete nezobral krv na kontrolný test HCG

miyya
21. jún 2010

@marikac ten príspevok som uz čítala a najviac ma zatial vystrašil.preto je najlepšie nič nečítať. 😝

marikac
21. jún 2010

@miyya aha, tak su dve moznosti, ale to vies...drzim palce,aby to bola ta lepsia...

miyya
21. jún 2010

fiha vidíte,dala som pochmúrnu tému a už ste zdrhli

lalia21
21. jún 2010

@miyya ja som tuuuu

lalia21
21. jún 2010

@miyya kludne si povč aj na mna aby si doma nevrčala na syna 😉 😔

miyya
21. jún 2010

@lalia21 taký je hnusný dneska na mna. nechce mi dať ani pusinku a v telke vybozkával všetky baby čo išli.

miranda21
21. jún 2010

ja som tu tiež len sa neviem zaradiť do vašho rozhovoru 😉